Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak için ÇAKRIK KÖKÜ SUYU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik isteyenler 3 ay öncesinde başlasınlae diyo bide folik asit vucutta depolanmadığı için günlük kullanılması gerekiyormuş gebelik planlayanlarda ben 3 aydır kullanıyorum günlük Diofol kullandığım folikasit
3 aydır kullanıyorumdur ama düzensiz kullanıyorum. Folidays kullanıyorum 🌸

Sende bütün değerlerine baktır eşinde bakılsın. İnşallah sorun çıkmaz. Bi sorun olmadığını duymak sizi rahatlatır
Bundan yaklaşık 4-5 ay önce sol tarafımda ağrım çok olunca doktora gittik. Sadece ultrason çekti. Bir sorun görünmüyor, muhtemelen yumurtlama dönemin olduğundan ağrın olmuştur demişti ama ilk defa öyle şiddetli bir ağrı yaşadım. Doktora yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz eşimle . Çok sağ olun 🌸

Bundan yaklaşık 4-5 ay önce sol tarafımda ağrım çok olunca doktora gittik. Sadece ultrason çekti. Bir sorun görünmüyor, muhtemelen yumurtlama dönemin olduğundan ağrın olmuştur demişti ama ilk defa öyle şiddetli bir ağrı yaşadım. Doktora yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz eşimle . Çok sağ olun 🌸
Daha detaylı bakıl. Gebelik düşündüğünü söyle

Ultrason çekti doktor karın kısmıma yakın yerden. Ve temiz görünüyor dedi
Rahim filmi öyle değil canım ultrason gibi değil. Tüplerine bakılıyor açık mı kapalı mı diye eğer yapışıklık varsa o filmde açılıyor anestezi altında oluyor zaten adetin 8. Günü çekiliyor genelde

Rahim filmi öyle değil canım ultrason gibi değil. Tüplerine bakılıyor açık mı kapalı mı diye eğer yapışıklık varsa o filmde açılıyor anestezi altında oluyor zaten adetin 8. Günü çekiliyor genelde
Bide canım instagram sayfası var birgebeningünlüğü die oraya da bi bak istersen ben yumurtlama testide spariş verdim bu hafta inşallaj işe yarar

Anestezi mi ? 😞 Bir çeşit ameliyat mı yapılıyor ?
Hayır canım ameliyat değil tüplerine bakılıyor açıkmı kapalı mı diye kötü bişey değil. Daha iyi yani sorun ne öğreniliyor.
özel hastaneye mi gidiyosun devlete mi
Özele görün bide doktorunu iyi araştır bazı doktorlar baştan atmaya çalısıyorlar

Hayır canım ameliyat değil tüplerine bakılıyor açıkmı kapalı mı diye kötü bişey değil. Daha iyi yani sorun ne öğreniliyor.
özel hastaneye mi gidiyosun devlete mi
Özele görün bide doktorunu iyi araştır bazı doktorlar baştan atmaya çalısıyorlar
Sadece bir kez özel bir doktora gittim. Kendi muayenehanesi var ve çok iyi bir doktor olduğu yorumlarla tescilli bir doktor. Ultrason sonrası 1 yıl tamamlanınca gelin bir sorun yok dedi

Bide canım instagram sayfası var birgebeningünlüğü die oraya da bi bak istersen ben yumurtlama testide spariş verdim bu hafta inşallaj işe yarar
Aaa birkaç gün önce öğrendim o sayfayı. Ben de sipariş vermeyi düşündüm. Sarı papatya mı sipariş vereceksiniz kit olanından? Yoksa surelab şeklinde kaset şeklinde olanını mı? Ben surelab düşünüyorum. Ama emin olamadım

X