Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya öyle mi beklemek yoruyor insanı kafaya takmıyorum diyorum ama takıyorum herhalde anlamıyorum
Inanin o ay hicbir sekilde gebelik düşünmedim sadece adet olup bir an önce dondurulmuslari koydurmak icin gun sayıyordum hatta öyle ki adet öncesi yaşadığım hicbir belirti yoktu ve ben onu bile fark etmemisim eşim dedi senin hic adet belirtin yok farkinda misin diye. Sonra zaten hamile olduğumu öğrendim surpriz sekilde.
Sen yapmiyorum desen de beyinde bi yerde oluyor birseyleremin ol arkadaşım ne zaman tam anlami ile vaz geciyorsun o zaman hamile kalıyorsun.

Tahlil sonuçlrını istyr bnde de hiç yok
Evet canım. Benden de benimkini ve eşiminkini istediler. Yolladim. Aynı zamanda tsh yuksekligimi falan da anladılar. Ona göre kürlerimi yollicaklar. Keşke elinde tahlil sonuçların olsaydı. Bence vakit kaybetmeden kan tahlillerini yap ve bu kürlere bi şans ver canım ❤

Sizin kürler. Ne kadar tuttu

Bende nur şifalı bitkiler die bir yere attım sonuçları falan senin yumurtalar gelişmez dedi. 650 tl ye karışım yapıyorum dedi bana pahalı geldi istemedim acıkcası biraz aras tırnak istedim

normalde ben de bekle derdim ama arkadaşımda tecrübe ettiğim bir konudan dolayı aşılama mı artık ne gerekiyorsa yaptır derim.
Arkadaşımda ve eşinde bir sorun yoktu normal yolla denemeye devam dediler sonra eşinde bir problem oluşmaya başladı. Kız çocuğumuz olmazsa sıkıntısından 30 yaşında menepoza girdi. toktor tamamen stresten dedi. Derken artık çocuklarının olması imkansız.
Felaket tellallığı gibi oldu ama zamanı geri alamıyoruz malesef onun için düzgün karar vermek gerekiyor.

Merhaba yaniklar baharattan bizde hem esime hemde bana kur aldik benimki hayit otuyla ama ben icemiyorum tadi cok kotu bende cok duymustum yaniklar baharati bu ay basladik bakalim 10 gun var adetime merakla bekliyorum

Bende nur şifalı bitkiler die bir yere attım sonuçları falan senin yumurtalar gelişmez dedi. 650 tl ye karışım yapıyorum dedi bana pahalı geldi istemedim acıkcası biraz aras tırnak istedim
Evet baya pahalı söylemiş. Ama benim söylediğim sayfa o kadar da pahalı kür yapmıyor. Senin rahatsızlığın ne canm

Evet baya pahalı söylemiş. Ama benim söylediğim sayfa o kadar da pahalı kür yapmıyor. Senin rahatsızlığın ne canm
Bişey yok dio doktorlar. Bu ay klomen kullandım 3 tane yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmama ragmen çatlamamış kist olarak kaldı adet 2 gun oldum kesildi. Napacagımı bilemedim. Doktor adetin son gunu gel dedi ama adet bitti yarın gitcem bakalım ne dicek. Sorun yoktu ama artık var

Anladım canm. Geçmiş olsun. Kendini sıkma. Eğer şuan olmuyorsa vardır rabbimin bir bildiği. Biz dermanına bakalım derdimizin. ❣ tedavilerini aksatma.

canım hsg filminden sonra hamile kalma şansı artıyo diyolar. Bazı kişilerin tüplerinde yapışıklık olurmış ve bu yüzden spermler yumurtaya ulaşamazmış bir iki ay daha bekle yoksa belki bi etkisi olur. Hsg filmi cekinip hamile kalanlarla ilgili arastırma yapabilirsin. Bu arada bende 1 yıldır hamile kalamıyorum herşeyim temiz cıktı geriye hsg kaldı en yakın zamanda bende gidicem film için..

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim
Belirti olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…