Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin 1 yılı geçti çocuk sahibi olmak istiyoruz doktora gittim bu ay hsg filmi çektirdim özelde 680 TL tüplerim açık yumurta sayım iyi sadece 1 tane polipim var onuda istersen alırız dedi onunda fiyatı 600 TL çocuk olması için çok engel değil diyor alırız olmazsa aşılama yaparız diyor yaşım 25 eşim 33 biraz bekleyelim diyoruz belki normal yolla olur diyoruz ama bu ay hasta oldum ve 10 gün önce yine tutmadı bu ay siz olsanız biraz bekler misiniz

Bende nerdeyse 1 yıldır evliyim,Ama henüz hamile kalamıyorum. Pkoluyum. Bu ay bitkisel kürlere başlayacağım. Bence polipi almayı denemeden önce bide bitkisel kürleri araştır. Kullan. Gebe kalamayan çoğu kişi bitkisel yolla daha sağlıklı hamile kalabiliyormus.instagramda bi sayfa var. Oraya bi bakmanda fayda var.

Henüz 25 yaşındasınız esinizde de problem yoksa biraz daha normal yolla deneyin derim.
Ben de eşim de 31 yaşındayız eşimde problem vardi doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın dedikleri icin tüp bebek denedik aşılamanın bile tutmayacağını söylediler çünkü.
Tüp bebek de kimyasal gebelik oluştu ve 2 ay sonra normal bir sekilde hamile kaldım ki tam da dondurulmuş embriyolari koyduralım derken, hamileni kaldığım aybhic umudum yoktu üstelik adet olup doktora gitmeye can atıyordum stresten düşünceden tamamen uzaktim o ayda.

Emin olun olmamasının en büyük sebebi strestir, biz de her ay cok stresli oluyorduk hapşırmayı bile gebeliğe yoracaktık neredeyse eşimle. Ne zaman kafa rahatlıyor o ay nasip oluyor inanın.

Rabbim tez vakittesağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.

Merhaba bende de pko var daha yeni başladım bitkisel yağlara umarım faydasını görürüz

Bende senle aynı dertten muzdaribim sıkıntı yok diyorlar bu ay klomen catlatma ignesi ile olmadı. Neden hemen aşılama dediler once klomen uyguluolar olmazsa aşılama yapıolar. Polipler için sogan kuru yap. İncir kürü ve havuç kurude yumurta geliştirip çatlatan. Ameliyat falan olma Polipler için kendinle ugraştırma bence etkileyebilir seni psikolojik olarak.

Bende 1,5yıllık evliyim.. son 5aydır çocuk düşünüyoruz. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım eşim korunuyordu. 5aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama maalesef birtürlü hamile kalamadım her ay umutlanıyorum sonuç hüsran:/ regl düzensizliğim var 40-43günde bir regl oluyorum yumurtamla dönemimi birtürlü hesaplayamıyorum doktorum bu yumurtalıklarla kesin hamile kalırsın 1sene ne senden nede eşinden herhangi bir test istemiyorum dedi ama ben ve eşim o kadar çok istiyoruz ki bi sorun mu var diye düşünmekten iyice strese girdik umarım tez zamanda isteyen herkesin sağlıklı bir evladı olur

Amin inşallah canım her ay hüsranla bitmesi insanı yıpratıyor zaten

Adı ne sayfanın

Klomen ne için verliyor hiç ondan bahsetmedi direk aşılama yaparız dedi

Ya öyle mi beklemek yoruyor insanı kafaya takmıyorum diyorum ama takıyorum herhalde anlamıyorum

Eşinizin testleri yapıldı mı?Ben de sizin gibiydim hiç bir neden yoktu olmaması için.Hangi doktora gittiysem sonuç hüsran oldu.En sonunda eşime detaylı bir tarama yapıldı küçük bir pürüz ortaya çıktı ancak aşılmayacak bir sorun değildi.1 buçuk yıl içinde hem kimyasal gebelik hem dış gebelik yaşadım hiç aşılama yapmadan tüp bebeğe karar verdik.8 yumurtam toplandı ancak 8i de kalitesiz çıktı hiç biri döllenmedi ikinci tüp bebekte yine aynı sorun çıktı.Yani sorun benim yumurtalarımın kalitesiymiş.o yüzden hiç beklemeyin ben 1buçuk yıl beklediğim için pişmanım.6 ayda olmuyorsa tüpe yönelin

Eşime bakıldı hiç bi sıkıntı yok onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…