Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

bu arada hürremcim nerdesin canım niye ugramıyon hiç ne oldu bebegembilmiyorumkismile

canım son girdiğim gün aşılama konusunda bir topicte öyle çok bunalttılar ki beni resmen ağlama krizine girdim bi daha bu siteye girmicem dedim ama sizi özledim geldim arada bakarım böyle
bebek fikrinden uzaklaşmaya karar verdim o yüzden biraz uzak kalayım burdan da
bu arada tayinimiz açıklandı çok büyük hayal kırıklığına uğradım sabahtan beri de ona ağlıyorum mafoldumben
ne yapacağımı bilemiyorum her şey ters gidiyor hayattan hiçbir beklentim kalmadı artık
boşluktayım
öylesine yaşayıp gidiyorum işte

canım son girdiğim gün aşılama konusunda bir topicte öyle çok bunalttılar ki beni resmen ağlama krizine girdim bi daha bu siteye girmicem dedim ama sizi özledim geldim arada bakarım böyle
bu arada tayinimiz açıklandı çok büyük hayal kırıklığına uğradım sabahtan beri de ona ağlıyorum mafoldumben
ne yapacağımı bilemiyorum her şey ters gidiyor hayattan hiçbir beklentim kalmadı artık
boşluktayım

ne zamna nerde kim ne dediki bitanemm hakkımızda hayrlısı olsun kuzusum nereye cıktı özelden atıver üzülme yaa niye üzülüyon kimse bişi biliyodamı konusuyo burda sanki herseyin en dogrusunu en iyisi rabbim bilir ya kim ne dedi yazsana bana özleden ben yoktum galibaaa ya allahım yaa bak bende üzüldüm şimdi heeeebenneyaptımki

slm kizlarr ben geldimmmmmmmm :eek: iki gündür net bozuktu topige giremedimmmmm :umursamaz: nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

boşluktayım

hangi topikmis o yaaaaaaaa :eek:klava: canim sen bana sor niye baskalarina inaniyon alsanaalsanasmile
tamam benim tutmadi ama anlatmistim doktor bizi elimizde spermle saatlerce bekletti :gitme: sonra bazen biz 3 4 gün iliskiye girmiyorduk :umursamaz: sperm kalitesi düsüyor cok ara vaerince, daha sonra yada beni dinlemiyordu o gün sabah iliskiye giriyorduk aksamda asilama. ne bilim bir sürü sacmalaik oluyordu.yada kavga ediyorduk ben hic dinlenmiyordum. bür sürü sebepler engel oldu bana :gitme:ve benim yasim. sen cok gencsin demistim asana dimi niye baskalarini dinliyon kizzzzzz alsanaalsanasmile bak sinir ettin beni haaaa dur bidaha vuriyim alsanaalsanasmile

naasilsiniz kizlarrrr ben iyidim ama simdi bir tanidigin öüm haberini aldim cooook üzüldüm.
19 yasindaymis delikanli ayyyyyyy ALLAH rahmet etsin :Saruboceq:

naasilsiniz kizlarrrr ben iyidim ama simdi bir tanidigin öüm haberini aldim cooook üzüldüm.
19 yasindaymis delikanli ayyyyyyy ALLAH rahmet etsin :Saruboceq:

ayy canım benim deme yaa basınız sagolsun bitanem allah genc ölüm vermesin yaa çok zorrrrrmafoldumben mafoldumben

ayy canım benim deme yaa basınız sagolsun bitanem allah genc ölüm vermesin yaa çok zorrrrrmafoldumben mafoldumben

sagol canim. benim ablamlarin akrabasi ben hic görmedim. :gitme: duyunca coook üzüldüm canim yaa cok genc :gitme:dedigin gibi ALLAH genc acisi göstermesin :Saruboceq: ölüm insana coook yakin dimi meleikee :gitme:

slm ciciş naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

a.s canim olumunekankayizsmile iyim cok sükür bu gün kocisle cook güzel yerlere gittik :eek:
coook güzel vakit gecirdik olumunekankayizsmile bu haberi duyunca moralim cook bozuldu üzüldüm :gitme: ailesi perisan olmus mafoldumben.
sen nasilsin canim derslerin nasli geciyor kaydirigubbakcemile5

X