Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

kaynana kayınbaba bindi geliyo yine önce tarsusa ya adamalara bak dr persembe gidicekler ki eltim zaten hiç sevmiyo kaynanamı bugünden geliyolar ama en cok bende kalıyolar affff öldüm yaa yeni evliyim güya 4 aydır üstümdeler srtrese kaldım yaaa su doguya gitmek inşallah bizim için ve bu durum içinde iyi olur yaaa eltim az önce aradı nerdeyse aglıcak biz gidiyoz diye bunlar bendemi kalıcak dedi ee nerde kalıcakkk evliligim biter dedi ben istemiyombunların yüzünü görmeyi artık dedi agladı durdu affffffff ben napim şimdiiiiii 3 dersim zayıf kim ders calışıcak hangi kafayla allahım sen yardımcımız ol yaaaa

kaynana kayınbaba bindi geliyo yine önce tarsusa ya adamalara bak dr persembe gidicekler ki eltim zaten hiç sevmiyo kaynanamı bugünden geliyolar ama en cok bende kalıyolar affff öldüm yaa yeni evliyim güya 4 aydır üstümdeler srtrese kaldım yaaa su doguya gitmek inşallah bizim için ve bu durum içinde iyi olur yaaa eltim az önce aradı nerdeyse aglıcak biz gidiyoz diye bunlar bendemi kalıcak dedi ee nerde kalıcakkk evliligim biter dedi ben istemiyombunların yüzünü görmeyi artık dedi agladı durdu affffffff ben napim şimdiiiiii 3 dersim zayıf kim ders calışıcak hangi kafayla allahım sen yardımcımız ol yaaaa

kız daha geçen gün gitmemiş miydi onlar? hiç gitmeselermiş bari bilmiyorumkismile
valla Allah yardımcın olsun canım. işin zor ama ne yapalım?
neden bazen de eltinlerde kalmıyorlar anlamıyorum hep sende hep sende olmaz ki... yasakkelime

kızlar nerelerdesiniz gelirseniz yazın ben buralardayım
pilatesimi yapıp geliyorum
birben yaa hiç gelmiyosun artık :eek:lmaz:

canim kaynanan gilin kendilerine ait evleri yokmu yaaaaaaa bilmiyorumkismile neyse gidene kadar idare et sabir göster sonrasi ALLAH kerim opuyorumnanaktan. Bak simdi üzüldüm kaynan gilede sizlere de eyvahedigeldismile biz yeni nesil yanliz yasamak istiyoruz yasakkelime. e onlarda anne baba ne yapicagimizi bende bilmiyorum :umursamaz: em iyisi kirada otursun kaynnan gil böyle yasanmazki dimi bilmiyorumkismile

bu kızlar da nerde bu akşam yaa
birbeeen nerelerdesin kız bahçe bahçe dedin uğramaz oldun buralara :gitme:

malesef bahceye de ugriyamiyorum :umursamaz: cok yagmur yagiyor :gitme:
pazar günü kocisimle söyle yarim saatligine gittik dolastik geldik olumunekankayizsmile
bu günde hava cook kapali yagmur yagiyorrrrrrr :icecream:

kız kaçıvermişsin yine nerelerdesin olumunekankayizsmile
benim de dertleşmeye çok ihtiyacım vardı canım arkadaşım keşke burda olsaydın mafoldumben
abine çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
Allah yeğenine de acil şifalar versin yavrucak çektiği acılardan Allahın izniyle kurtulur inşallah :Saruboceq:
Ne zor bi dönemden geçiyoruz farkında mısınız hepimizin morali bozuk mafoldumben
Rabbim sabrını da versin

AMIIIIN :Saruboceq: sagol canim ALLAH sifa bekleyen herkese sifa nasip etsin AMIIIIN:Saruboceq:Herkesin imtihani baska iste.:gitme: özellikle yiyenime coook üzülüyoruz görsen dersinki YARABBI böyle sürekli aci ceken bir evladim olucagina yani onun aci cektigini görücegime bana hic bir zaman evlat verme dersin mafoldumben
acisi cok büyük ve iyilesme sansi da hic yokmafoldumben
egerki YARADAN kendiliginden ameliyat ederse iyilesirse o baska :gitme: doktorlarin yapabilicegi hic bise yok :gitme:

slm canım ben sızlerı burda bulunca daha ıyı oldum sen nasılsın canımcım....

iyi olduguna sevindim kaydirigubbakcemile5 ben kendim iyim ama ailemden gelen haberlere üzülüyorum :gitme:
dün aksam da kiz kardesimöe konustum ayyy onun bebegi hic durmuyormus. :emir_bebek: nerdeyse 9 aylik oldu bebk .hic uyumuyormus :gitme:kafayi yiyicem diyor abla. ayalrdir uyumuyor yemiyor durmuyor.
abla diyor böbregimi üsütmüsüm heralde cok sancim oluyor. :gitme: bebekte durmuyor. cokta zayifmis anne yüregi ayrica onada üzülüyor. :gitme: bebgi omayanin bir derdi, olanin bin derdi var :gitme:

ay bıtanem ya kıyamam sana uzme kendını bu kadar herseyın hayırkısı olur ınsallah eltınle araların da problem var herhalde nıye bu kadar sevmıyorkı neyse bu ozel bı durum ama ınsallah ıyı olrlar hem belkı kayınvalıden onlar eltıne falanda gıtmezler kendı evlerınde otururlar.. taınınz nereye cıkacak acaba ınsallah hayırlısı olsun nerelerı yasmıstınz ya merak ettm....ders konusun da Allah yardımcın olsun canım ınankı cok zor bu sıcaklarda calısmak .... ama bende kpss ıcın calısmaya baslıcam artık gercı cok oldu baslayalı ama konularımı yarısını bıtırdım sayılır bu aralar bende hıc kıtap yuzu acmıyrum valla afffff affff....

iyi olduguna sevindim kaydirigubbakcemile5 ben kendim iyim ama ailemden gelen haberlere üzülüyorum :gitme:
dün aksam da kiz kardesimöe konustum ayyy onun bebegi hic durmuyormus. :emir_bebek: nerdeyse 9 aylik oldu bebk .hic uyumuyormus :gitme:kafayi yiyicem diyor abla. ayalrdir uyumuyor yemiyor durmuyor.
abla diyor böbregimi üsütmüsüm heralde cok sancim oluyor. :gitme: bebekte durmuyor. cokta zayifmis anne yüregi ayrica onada üzülüyor. :gitme: bebgi omayanin bir derdi, olanin bin derdi var :gitme:

cok gecmıs olsun canım ya evet zor guselım ya Rabbımden evlat ısterken hayırlı ve saglıklı evletlr ıstemek lasım benım uskat komsumn bebegıde oyle hatta daha kotu hergun hastanelerde sureklı ılaclar kullnıyrlar hergun aglıyo cocuk gecelerı hıc durmuyo cok duyuyrum sesını Allahım sabır ver bu kadına dıyorum zor gercekten yaa....benım esımın abısının cocugunun da kalbı delık oyle zor kı bazen rahatsızlanıyo hepımızın yuregı agzına gelıo abım kendısı de doktr dodugu zaman ogrendıler kalbının delık oldugunu ve dogumuna bıle sevınemedıler RAbbım boyle seylerden korusun bıtanem yaa...

AMIIIIN :Saruboceq: sagol canim ALLAH sifa bekleyen herkese sifa nasip etsin AMIIIIN:Saruboceq:Herkesin imtihani baska iste.:gitme: özellikle yiyenime coook üzülüyoruz görsen dersinki YARABBI böyle sürekli aci ceken bir evladim olucagina yani onun aci cektigini görücegime bana hic bir zaman evlat verme dersin mafoldumben
acisi cok büyük ve iyilesme sansi da hic yokmafoldumben
egerki YARADAN kendiliginden ameliyat ederse iyilesirse o baska :gitme: doktorlarin yapabilicegi hic bise yok :gitme:

gecmıs olsun canım ya hastalıgı ne yıyenının.....

cok gecmıs olsun canım ya evet zor guselım ya Rabbımden evlat ısterken hayırlı ve saglıklı evletlr ıstemek lasım benım uskat komsumn bebegıde oyle hatta daha kotu hergun hastanelerde sureklı ılaclar kullnıyrlar hergun aglıyo cocuk gecelerı hıc durmuyo cok duyuyrum sesını Allahım sabır ver bu kadına dıyorum zor gercekten yaa....benım esımın abısının cocugunun da kalbı delık oyle zor kı bazen rahatsızlanıyo hepımızın yuregı agzına gelıo abım kendısı de doktr dodugu zaman ogrendıler kalbının delık oldugunu ve dogumuna bıle sevınemedıler RAbbım boyle seylerden korusun bıtanem yaa...

AMIIIIIIIIIINN canim. ALLAH hayirli ,saglikli gönül rahatligiyla büyütücegimiz evlatlar gamyoncuiremsu nasip etsin hepimizee :Saruboceq:hastanelerden zak üzüntüden ve kederden uzak bir hayat nasip etsin :Saruboceq:

gecmıs olsun canım ya hastalıgı ne yıyenının.....

Yienim engelli canim :gitme: hemde hasata bir sürü problemi var. mafoldumben en zoru da bagirsaklarindan rahatsiz hemde coook fena ALLAHIM sen yardim et :Saruboceq:
birtane böbregi var ve boyu uzamiyor mafoldumben daha baska sorunlarida var :gitme:
durumu cok zor cooooooook :gitme:

X