- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
ne guzel onceden gırınce bırsuru kısı olurdu herkesle sohpet ederdım yaaa yanlızz kalıom artık burada simdiiimafoldumben
hoşgeldin canım bu aralar herkes yoğun galiba buralar pek ıssız
nasılsın neler yapıyorsun?
selam canlarım nasılsınız bakiim opuyorumnanaktan
dün giremedim özlediniz mi beni :kedi:
birbenim denk gelememişiz canım yaa bi ara senle de kaynatalım iyice bi dedikodu yapalım canım benim olumunekankayizsmile
melikecim gözün aydın tatlım kaydirigubbakcemile en uzun ayrılığınız bu olur inşallah opuyorumnanaktan
maviş seni listeye eklicem ama bu ayki adet tarihini yazman lazım tatlım kaydirigubbakcemile5
ezgim tatlım bana özelden yaz nasıl bi çizelge istediğini senin için yapiim balım olumunekankayizsmile
ayşeee hemşom nereye gittin yaa :gitme:
ayh çok özledim sizi haa hadi gelin de laflayalım :hulya:
evet canım bizdse mersine gidicez hazırlık yapıyom yogunum şimdi gece görüşürüz bebişlerrrrrrrrrrrrrra.s.a.s.s. hepinizi çoık ama çok seviyorummmmmmolumunekankayizsmileŞenizŞeniz
hosbulduk canım benım galıba herkes baya yogun yanlız kalıoz bu aralar burada.cok sagol canım benım iyim allaha sukurler olsun ne yapalım canım evde zaman gecırmeye calısıyozz.senınle pek sohpetımız olmadı canım yaa.sen nasılsın sen neler yapıosun canım.
ben de iş güç uğraşıyorum canım işte
gün sayıyorum okul bi kapansaydı artık boshayallersmile
daha ev toplıycam tayinciyiz bu sene de
bi yanım üşeniyo bi yanım hevesleniyo amaaan ne biliim işte
bi de çocuk haberi alsaydık o zaman çok çok daha iyi olacaktım da...hayırlısı bakalım[/hayırlısı canım ıcı allah herkese sanıp etsın bebegiii
selam canlarım nasılsınız bakiim opuyorumnanaktan
dün giremedim özlediniz mi beni :kedi:
birbenim denk gelememişiz canım yaa bi ara senle de kaynatalım iyice bi dedikodu yapalım canım benim olumunekankayizsmile
melikecim gözün aydın tatlım kaydirigubbakcemile en uzun ayrılığınız bu olur inşallah opuyorumnanaktan
maviş seni listeye eklicem ama bu ayki adet tarihini yazman lazım tatlım kaydirigubbakcemile5
ezgim tatlım bana özelden yaz nasıl bi çizelge istediğini senin için yapiim balım olumunekankayizsmile
ayşeee hemşom nereye gittin yaa :gitme:
ayh çok özledim sizi haa hadi gelin de laflayalım :hulya:
kımseler yok yahuuuuu...