- 13 Ekim 2007
- 2.505
- 10
keklerde benden olsun kıslar olurmu ama kılo alırız o zaman da yaffff
amaan battı balık yan gider kaydirigubbakcemile3 neli yaptın kekleri cokacimcoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keklerde benden olsun kıslar olurmu ama kılo alırız o zaman da yaffff
Bu gün yine bahceye gittim. Patates ve ispanak ektim.opuyorumnanaktan Bu gün bereketli bir günüm.olumunekankayizsmile Bereketi burya tasiyorummmm cokacimcoook
Her zaman böyle kardes olaim INSALLAH :Saruboceq: Iyi ve kötü günlremizde canlarim kaydirigubbakcemile5
ezgim_ez, umutlubirben+, hurrem+, melike_ecesuu+
sısı sevıyom beeee
kısssssssss su bajceni ne var hürremle bizede kiralasan yane bizde gelsek felan yaneeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anladın sen hiç bizi düşünmüyon keleeeelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
amaan battı balık yan gider kaydirigubbakcemile3 neli yaptın kekleri cokacimcoook
uzumlü sekerım... hadı buyruuuuunnn..
kısssssssss su bajceni ne var hürremle bizede kiralasan yane bizde gelsek felan yaneeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anladın sen hiç bizi düşünmüyon keleeeelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
hah şöle hoşgeldiniiz
kahveler benden
Ben de seni seviyom canimopuyorumnanaktan Hele bu yeni tatli avatarinda ki kiz cocugundan sonra seni daha cok seviyoooooomm olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Sebzeler ve meyvelerde benden cokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ask olsun melıkem ben gelmım yaaasenağlamasenağlama
kıs melıke nere kactın seenn bakımmopuyorumnanaktan
canım senin izin almana gerek yok direk girebilirsin bahçeye de mi kız birben kaydirigubbakcemile3
Caniz sagolsun sizde kiralariz , ama söz verin yaramazlik yapmak yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Anlarsinizyaaaaaakaydirigubbakcemile
var bi keramet o bahçede ya dur bakalım :roflol:
ask olsun melıkem ben gelmım yaaasenağlamasenağlama
melike geziyo valla
kıs melıke nere kactın seenn bakımmopuyorumnanaktan
Caniz sagolsun sizde kiralariz , ama söz verin yaramazlik yapmak yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile.....kaydirigubbakcemile3 Anlarsinizyaaaaaakaydirigubbakcemile