Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hurrem

iyilik güzellik
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
2.505
10
Eveeet kızlar sohbetimize burdan devam edebiliriz. Böylece rahatsız da olmaslar geyiklerimizden kaydirigubbakcemile3

evetttttttt yaaaaaaaaaaaa süperiz bizzz ohhhhhh cekemeyenler catlasın artıkkkkkkhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

vatana millete hayırlı ugurlu olsunnnnnn canım arkadaslarımmmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende geldım yaww topıgı actım bılgısyr kılıtlendı beee hayırlı ugurlu olsun kıslar tpıgımızz...

Geyik muhabbetimiz senlikli olsun.Hep mutluluktan bahsetmek nasip olsunnnn canlarimmmmmm opuyorumnanaktan

ezgim_ez, umutlubirben+, hurrem+, melike_ecesuu+

sısı sevıyom beeee

evet canım hayırlı sohbetler bize kaydirigubbakcemile3
ee birbenim anlatıver bakalım neler yaptın görüşmeyeli

Bu gün yine bahceye gittim. Patates ve ispanak ektim.opuyorumnanaktan Bu gün bereketli bir günüm.olumunekankayizsmile Bereketi burya tasiyorummmm cokacimcoook
Her zaman böyle kardes olaim INSALLAH :Saruboceq: Iyi ve kötü günlremizde canlarim kaydirigubbakcemile5

Bu gün yine bahceye gittim. Patates ve ispanak ektim.opuyorumnanaktan Bu gün bereketli bir günüm.olumunekankayizsmile Bereketi burya tasiyorummmm cokacimcoook
Her zaman böyle kardes olaim INSALLAH :Saruboceq: Iyi ve kötü günlremizde canlarim kaydirigubbakcemile5

ay evet canım benim yaaa
senin bahçen kadar şenlikli oluruz her zaman inşallah olumunekankayizsmile

keklerde benden olsun kıslar olurmu ama kılo alırız o zaman da yaffff

kısssssssss su bajceni ne var hürremle bizede kiralasan yane bizde gelsek felan yaneeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anladın sen hiç bizi düşünmüyon keleeeelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

X