- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.881
evet canım hatta tüpbebek merkezinden istediler.. düşün yani ben aralık ayında çektirmiştim ve açık çıktı bir sorun görünmedi ama kürtajdan sonra içeriye müdahale olduğundan bir ihtimalde olsa göze alamayız dedi doktor.. filmi çektir içimiz rahat olsun dedi.. adet olunca çektircem inş.. canım okadar badirelerden geçtikki haliyle rahim filminin acısı koymuyor bana artık..
amin canım allah herkese versin herkese anneliği tattırsın kimsenin kucağı boşkalmasın
mrb ben bu siteye yeni üye oldum benide arınıza alırsınız inş bende 1 senelik ewliyim ve daha 19 yaşındayım belki çok erkn bilmiyorum ama çok bebiş istiorum ve olmuyo zate adet düzensizliğim var yumurtlamam azmış bunun için cylo-progynova die bi hapla 4 aydır tedavi oluyorum bu hap hakkında çok şey okudum kafam karıştı herangi bi bilgisi olan veya bu hapla hamile kalabilen varsa lütfn bana biişiler yassın içim rahatlasın...
bayanlar bişey sorucam herşey normalken neden bebek olmuyor...??????
mrb arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama hala sperm sayısı düşük doktor aşılama önerdi ama ben hayal kırıklığına uğramak istemiyorum psikolojim cok bozuluyo yardımınıza ihtiyacım var:ecrin_bebek
a sahin evet bende bu kürleri duymuştum benim komşum denedi ama hiç fayda etmediarkadaşlar bitkisel kürleri deneyin derim hiç yan etkisi yok denemekten bişey kaybetmezsiniz
8-9 adet kuru inciri soğuk su ile yıkayın.yarım lt suda 8-9 dk kaynatın ılıdıktan sonra elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra diğerini de öğle yemeğinden önce için 20-25 gün uygulayın bu kürü. bende inş. yarın alıp başlıcam
bi başka kür de;
maydonozları yıkayın 1 tencerede bol su ile kaynatın o suyu sabah akşam için.
cinsel yöntem olarak da erkeğin üstte olan pozisyonu ve diz dirsek pozisyonu
internetten araştırdım kendim için size de bilgi vereyim dedim
yumurta çatlatmak içinse;
ibrahim saraçoğlundan 8-9 tane kuru inciri iyice yıkadıktan sonra yarım litre klorsuz suyu kaynatın ve incirleri 2 bölerek suyun içine koyun 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine 1 orta boy haze havuçu doyrayarak koyun ve 3-4 dakika daha kaynatıp ılıyınca için.
arkadaşım bu sogan kürüde tıkalı tüplere faydası olurmu veya bildigin kür varmıslm kızlar sogan kürüde bende işe yaradı iltihapı mı artık yumurtalıktaki kistimi söküyo anlamadm ama çamaşırımda bişiiler görebiliyorum ayrıca eşlerinde sperm düşüklügü olanlar içinde bal arı sütü ve polenle ilgili bi karışım var onu tam ögreniyim acıklarım rabbim isteyen herkese bebek versn
arkadaşım bu sogan kürüde tıkalı tüplere faydası olurmu veya bildigin kür varmı
açıklarsan sevinirim:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?