Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canım çok haklısın inşallah herşey istediğimiz gibi gider de bi hayırlı sonuçlara ualaşırız

Canım bendede adet düzensizligi vardı , bu çok önemlibir konu önce tedavini ol daha çok erken bebek sahibi olursun korkma olurmu, benim hamileliklerim iyi sonuçlanmadı şimdi tedavi olcam sonra yeniden denicez önce adet düzenini sagla ama en önemlisi doktor kontrolünde hamile kal canım, tedbirlerini baştan al sen.Korkma bak ben 2 kere hamile kaldım aynı durumdaydık seninle benim bebeklerinin kalp atımları olmadıgı için aldılar ama bunun nedeni başka birşey şimdi onu araştırcaklar işte canım, sitres yapma olurmuopuyorumnanaktan

bende 4 yıllık evlıyım bendede bırsey cıkmadı 2 aydır klomen kullanıyom haftaya ıgne tedavısıne baslayacagız ama hıc bır bılgım yok cok jorkuyorum dktr olur
dıyo

selam benimde 9 yaşında bir kızım var ikinci bebişimizide istedik ama olmadı oysaki ilkinde doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalmıştım.dr. hormonel testler yaptı bir problem yok dedi duphaston die bir ilaç verdi kullandım ama yinede birşey yok.bu arada adet düzensizliğimde var

bayanlar bişey sorucam herşey normalken neden bebek olmuyor...??????

Canım bak tamamen normal ve gebe kalma potansiyeli olan bir çift korunmaksızın düzenli ve yeterli sayıda ilişkiye girseler bile kadının o ay hamile kalma olasılığı sadece %25'dir. Korunmayı bırakır bırakmaz ilk ayda hamile kalmak aslında çok zor bir iştir ve genelde filmlerde karşılaşılan bir senaryodur. Aradan 4-5 ay geçip de hala daha hamile kalamayan bir kadın çoğu zaman ciddi endişeler yaşar. Özellikle etraftan eşinden dostundan duyduğu hemen hamile kalma öyküleri kadının moralini bozar. Oysa bu da tamamen normal bir durumdur ve 5 aylık denemenin sonunda çiftlerin sadece %50'sinde hamilelik oluşur. Zaman geçmeye devam etmektedir. Bu sırada kadın etrafında ne kadar çok kısırlık sorunu yaşayan çift olduğunu fark eder. Bu durum hemkadını hem de eşini derinden yaralar. Artık her ikisi de kendilerinde bir problem olduğunu düşünmektedir.Birinci yılın sonuna ulaşıldığında artık her ikisi de kendilerinde bir problem olduğundan emindir. Bazı çiftler bir yılı beklemeden 3-4 ay içinde hamile kalamazlarsa doktor doktor dolaşmaya başlarlar. Sabırlı olanlar ise bir süre daha beklemeyi yeğlerler. Bekleyenler aslında doğru davrananlardır. Tamamen sağlıklı ve üreme yeteneklerinde hiçbir problem olmayan 100 çiftten 85'i birinci yılın sonunda muratlarına ererler. Bu süre iki yıla ulaştığında oran %92'ye çıkar. Bunlar benim değil bu konunun uzmanlarının söyledigi acıkladıgı şeyler, endişelenme hemen seninde güzel bir bebegin olur

mrb arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama hala sperm sayısı düşük doktor aşılama önerdi ama ben hayal kırıklığına uğramak istemiyorum psikolojim cok bozuluyo yardımınıza ihtiyacım var:ecrin_bebek

öncelikle çok geçmiş olsun canım aşılama yöntemiyle hamile kalan çok insan var moralini bozma , pskoloji çok önemli bu durumda , umarım en kısa zamanda hamile kalırsın canım:teselli:

merhabalar,
normalde çok düzenli (28-30 gün aralıklarla) olan adet düzenim 2 aydır hep 1 hafta gecikmeli oldu şimdi yumurtlama günümü hesaplayamıyorum nasıl olcak acaba?

merhaba arkadaşlar , ben zika 1 sene oluyor evliyim biz de bebek istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar ,
çalıştık ama olmadı :) tupler acık ,fsh 10 çıktı ve son olarak polip var dediler şu an aldırdım ve tekrar bekliyoruz .istanbulda bana tavsiye edeceginiz dr varmıdır şişli de oturuyorum ,
teşekurler

arkadaşlar bitkisel kürleri deneyin derim hiç yan etkisi yok denemekten bişey kaybetmezsiniz
8-9 adet kuru inciri soğuk su ile yıkayın.yarım lt suda 8-9 dk kaynatın ılıdıktan sonra elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra diğerini de öğle yemeğinden önce için 20-25 gün uygulayın bu kürü. bende inş. yarın alıp başlıcam
bi başka kür de;
maydonozları yıkayın 1 tencerede bol su ile kaynatın o suyu sabah akşam için.
cinsel yöntem olarak da erkeğin üstte olan pozisyonu ve diz dirsek pozisyonu
internetten araştırdım kendim için size de bilgi vereyim dedim
yumurta çatlatmak içinse;
ibrahim saraçoğlundan 8-9 tane kuru inciri iyice yıkadıktan sonra yarım litre klorsuz suyu kaynatın ve incirleri 2 bölerek suyun içine koyun 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine 1 orta boy haze havuçu doyrayarak koyun ve 3-4 dakika daha kaynatıp ılıyınca için.

mrb arkadaslar bende arnııza yeni kaıtıldıım.bende 2. bebek icin ugrasanlardanıım 10 nisanda bir düsük yaptıım bu aralr calıısmalarayıız hayıırlıısıı olur insallah.bu kürlere takııldıım bende ise yarııyormu varmıı test edip onaylayan arkadaslar.maydonozun söktürücü özelligi vardıır diye biliyorum gebe kadıına fazla yeme derler ama bilmiyorum genede.arkadaslar kadıın icin hadşş gene neysede erkek icin gün asıırıı calıısmak zor olur gibi geliyo sperm kalitesini artıırmak icin tavsiyeleriniz varmıı.

a sahin evet bende bu kürleri duymuştum benim komşum denedi ama hiç fayda etmedi
ama moydonoz okadar etkiliki bende denedim aşırı iltahap söküyor karnımıyumşatmıştı:umursamaz:

slm kızlar sogan kürüde bende işe yaradı iltihapı mı artık yumurtalıktaki kistimi söküyo anlamadm ama çamaşırımda bişiiler görebiliyorum ayrıca eşlerinde sperm düşüklügü olanlar içinde bal arı sütü ve polenle ilgili bi karışım var onu tam ögreniyim acıklarım rabbim isteyen herkese bebek versn

arkadaşım bu sogan kürüde tıkalı tüplere faydası olurmu veya bildigin kür varmı
açıklarsan sevinirim:gitme:

arkadaşım bu sogan kürüde tıkalı tüplere faydası olurmu veya bildigin kür varmı
açıklarsan sevinirim:gitme:

canım tam bi ot ya da bitki ismi bulamadım ama bitkisel bi ilaç buldum istersen özelden vreriyim buranın özel msj kısmı varmı onuda bilmiyorum yine arastırırım aklımda yerimseniben

merhabalar ben duru yeni üye oldumm çok seviyorum bu siteyii ve arkadaşlıklar kurmak istiyorum bende bebişim olsun işştiomm ama ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…