Gebe kalamayanlar buraya.....

vallahi cnm al benden de okadar. su bebek arzumla yanıp tutusuyorum iste ama yine ortada hicbisey yoookk yok

nilsecim ben doktora dittim we kist çıktı 3 cmlik okadar agladım üzüldümkii birde hamilelige engel deill dedi neden olmuoo ozman

nafs cnm isim ne bilmiyorum ama 1 yılı gecti hala ortada bi sonuc yok korkuyorum bu yuzden tabi bi dusuk yapinca korkum dahada artiyo doktora falan da gitmek istemiyorum yaaaa

ayşe arman'ın bi yazısını okumuştum o da başta bu bizim klasik yöntemleri çok denemiş ayakları havaya dikmek yastık koymak yarım saat yataktan kalkmamak falan sonra olmuyor diye vazgeçmiş spora vermiş kendisini madem çocuğum olmuyor bari fit bir vücudum olsun diye spor salonlarından çıkmaz hale gelmiş sonra beklemediği bir anda gebe olduğunu öğrenmiş yani yazı da da şundan bahsediyor ki kafamıza taktıkça (ki bu bilimsel olarakta bir kanıtlanmış) gebe kalamıyoruz....
Çünkü beyin merkezi o sırada mesaj gönderiyor bu mesaj olumsuz olduğunda hamile kalman engelleniyor (muş....)

nafs cnm isim ne bilmiyorum ama 1 yılı gecti hala ortada bi sonuc yok korkuyorum bu yuzden tabi bi dusuk yapinca korkum dahada artiyo doktora falan da gitmek istemiyorum yaaaa

ismim nalan hiç üzülme benimde ilk çocuğum 1 sene sonra olmuştu düşük yaptığına göre hamile kalmanda bir sorun yok dr bence bırakma devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…