• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşgeldin canım , sag üst köşede hoşgeldin yazısının aldında mesajın varsa bildiri oluyor orayı tıkla yada kontrol panelinden bakabilirsin canım

merhabalar ben yeni üyeyim iiki çewrimiçi birini gördümm ben duru antalyadan 27 yaşındayım 6 aylıkta ewliyim daha yeni ollduum için kimse bana yazmıoo:kedi:bende bilgi sahibi olmak işştiyorum

harikaa merhabalar ben yeni üye duru antalyadan 27 yaşında ewliyim 6aylık we bebişim olsun çokk işştiomm we bu konuda bende bilgi sahibi olmakk işştiomm çewrimiçi birisi daha görmek çokk hoş:kedi:banada yardım edermisiniz

harikaa merhabalar ben yeni üye duru antalyadan 27 yaşında ewliyim 6aylık we bebişim olsun çokk işştiomm we bu konuda bende bilgi sahibi olmakk işştiomm çewrimiçi birisi daha görmek çokk hoş:kedi:banada yardım edermisiniz acemiyim üstelik

merhabalar bende yeni katıldım we yeni arkadaşlar edinmek istiyorum çewrimiçi birisi oldugunu görünce çok sewindim adım duru antalyadan 6 aylık evliyim herkes gibi bende bebişimm olsun istiorum we bu konuda sizlerden yardım bilgi sahibi olmak istiorum

asnilcim çok teşekkür ederim insan bölyle açıklamalar duyunca dahada rahatlıyo ama içim içimi yeyip bitiriyo internetten çok araştırmalar yaptım söylediklerin çok doğru ama öyle bir hale geldimki çevremde hamile görmeye tahammül edemez oldum. hep kafamda NEDEN sorusu var. çok üzülüyorum benneyaptımki

tirecim merhaba seninle aynı sıkıntıyı paylaşıyorum ... o kadar çok araştırma yaptımki olmayınca olmuyo bende inan çok üzgünüm. bi problem yok doktorada boşyere gitmek istemiyorum ama seninde bir problemin yoksa herşeyi zamana bırakmak gerekiyo. allahım vaktini ve zamanını iyi bilir hayırlısı artık bitanem üzülme diycem ama bende üzülüyorum.

selam kızlar
bende 10 yaşında bir çocuk annesiyim 2 senedir denememize rağmen 2. çocuğum nedense olmuyor bu konuda internette o kadar yazı okudum ki anlatamam 1 senedir de adetlerimde düzensizlik var adet günlerim 40 -47 günü bile bulduğu oluyor bu ay 25 günden sonra oldu mesela dr gittim yumurtam çatlamıyor kist olarak kalıyormuş bir sonraki adette atılıyormuş dr değiştirdim o da kistim olduğunu ama önemli olmadığını hamile kalabileceğimi söyledi bazı testler istedi ama eşim sperm testini yaptırmak istemiyor napıcam bilmiyorum

Back