- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.861
öncelikle tşkr ederin gamzem canım tanıdınızın tüpleri iki taraflımı tıkalımı laporoskopi oldumu aydınlatırsanız sevinirim çok çaresizim ümidimi yeşerttin için de tşk ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım myom olayı bendede var... geçen ay tekrar dr.a gittim 4.5 santim olmuş ama şimdilik herhangi bir müdahale yapmadı ameliyatları oluyormuş fakat riskli çocuk isteyen hanımların defalarca düşünüp karar vermesi gerekeyor sürekli araştırıyorum eğer myomlar gebeliğe engel teşkil edecek yerde değillerse genelde ameliyat yapmıyorlar ben uzun zamandır araştırıyorum civanperçemi bitkisini öneriyorlar allah sonumuzu hayır etsin
canım düşük sonrası rahim filmi çekildimi hiç?arkadaşlar bende aranızda yeniyim 1 yıldır evliyim en son 9 ay önce bi düşük yaptım bi daha bebeğim olmadı doktora gittim herşey normal dedi düzenleyici verdi 3 paket kullan olur mutlaka olazasa gel dedi iki kez kullandım bu ayda olmadı herşey kısmet rabbim herkezin gönlüne göre verir inşallah allaha emanet olun sevgiler...
MERHABA kızlar bizde 1,5 senedir korunmuyoruz ama çocuk yok allah hayırlısını versin diyoruz
rahiö filmi çekilcem bende bu reglimden sonra bakalım tüpler kapalımı açıkmı belli olacak inşallah bizde hayırlısı ile anne oluruz en buyuk ablam 38 yaşında ve hamile 5 aylık hemde ilk çocukları 22 sene sonra gelen müjde darısı başıma :) umarım bizimkide o kadar uzun sürmez
canım düşük sonrası rahim filmi çekildimi hiç?
inş öyle bir durum yoktur ama,tüplerde tıkanma gibi bir ihtimalde oluşturabiliyor çünkü..
amin canım allah herkese versin herkese anneliği tattırsın kimsenin kucağı boşkalmasınamin verende Allah alanda ancak o kadir yaratmaya işallah nasip eder yüce mevlam hepimize
mrb ben bu siteye yeni üye oldum benide arınıza alırsınız inş bende 1 senelik ewliyim ve daha 19 yaşındayım belki çok erkn bilmiyorum ama çok bebiş istiorum ve olmuyo zate adet düzensizliğim var yumurtlamam azmış bunun için cylo-progynova die bi hapla 4 aydır tedavi oluyorum bu hap hakkında çok şey okudum kafam karıştı herangi bi bilgisi olan veya bu hapla hamile kalabilen varsa lütfn bana biişiler yassın içim rahatlasın...
tatlımm benim mantığıma göre tüp öncesi istenmesi gereken bir test karyotip analizi.. eşinden ve senden kan alıyorlar kromozom analiziniz yapılıyor.. insanın ömründe 1defa mutlaka yaptırması gereken bilgi amaçlı bir tetkik..
2-3düşük sonrası doktorlar istiyor..
ama tüpbebek tedavisi bu sonuçta maddi-manevi zorlu iş.. bu tetkik en fazla 500ytl iki kişi 2-3haftada sonucu veriyorlar.. ki ssk üzerinden ücretsizde yapılabiliyor,biraz daha uzun sürede veriliyor sonuç en az 1ay gibi.. ama ssk üzerinden bunu yaptırabilmen için 2-3düşük olması gerekiyormuş tabi tanıdık bulursan yaptırabilirsin bu prosedüre gerek kalmaksızın.. ayrıca hematoloji bölümüde bu tetkiki isteyebiliyormuş..
tüp için yeterince ödeme yapılacak ve bu öyle bütçeye dokunacak bir rakam değil ve temiz başlanmış olur..
inş sorunsuz sağlıklı hayırlı yavrularımıza kavuşabilmemiz nasip olsun...
[/QUOTE payalşımın için teşekkürler canım..acı bademde karar verdik ...nasipolursa eylülde başlıycaz .. bu test konusundada ısrar edicem bakalım neden baştan yaptırılmıyo..5000 tl gözden çıkardık bunun yanında 500 tl bişey değil. ALLAH sonumuzu hayreylesin..artamasın tez zamanda bebişlerimize kavuşalım.
canım şu açıdan söylüyorum ben aşılama öncesinde 8ay kadar önce rahim flmi çektirmiştim.. tüpbebek denedim düşükle sonuçlandı ve kürtaj yapıldı.. tüpbebek yapmama ve öncesinde çekilmiş olmama rağmen doktor yeniden rahim filmi çektirmemi istedi.. şimdi kürtaj sonrası ilk adetimi bekliyorum sonrasında hemen çektiricem..yok canım rahim filmi çektirmedim gerek duymadığını söyledi başka bi doktorada görünmedim zaten doktora gitmek artık beni ürkütüyo eşim çok istiyo onun için üzülüyorum tabi bende anne olmak çok istyorum ama kısmet artı test yapmak her ay aynı sitresi yaşamak psikolojimide bozdu napalım buda kader...
canım şu açıdan söylüyorum ben aşılama öncesinde 8ay kadar önce rahim flmi çektirmiştim.. tüpbebek denedim düşükle sonuçlandı ve kürtaj yapıldı.. tüpbebek yapmama ve öncesinde çekilmiş olmama rağmen doktor yeniden rahim filmi çektirmemi istedi.. şimdi kürtaj sonrası ilk adetimi bekliyorum sonrasında hemen çektiricem..
evet canım hatta tüpbebek merkezinden istediler.. düşün yani ben aralık ayında çektirmiştim ve açık çıktı bir sorun görünmedi ama kürtajdan sonra içeriye müdahale olduğundan bir ihtimalde olsa göze alamayız dedi doktor.. filmi çektir içimiz rahat olsun dedi.. adet olunca çektircem inş.. canım okadar badirelerden geçtikki haliyle rahim filminin acısı koymuyor bana artık..hallisna canım bu rahim filmi kürtaj sonrası illaki isteniyomu biliyosun bende 2 ay öncesi boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 3. aşılama için ramazanın çıkmasını bekliycez yani doktor aşılama öncesi yine benden rahim filmi istermi acaba bi fikrin varmı, canım yaa ben bu rahim filminden çok korkuyorum çünkü ilk çektirdiğimde çok acı çektim inşallah istemez