- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.841
adet düzensizliğine ve kstlere birebir soğan suyu...
arkadaşlar benimde 6 yaşında kızım var 2 ci bebeyi istiyoruz 1senedir olmuyor bundan 5 ay önce boş gebelik yaşadım hala korunuyoruz bu ay son bu ayın geçmesini bekliyoruz hayırlısı inşallah
soğan kürünü denemiştim iğrenç br tadı miğdemi mahvetti kaç kere istiğfar ettim aama herkesin bünyesi farklıdır tabiiki ben beğenmedim walla inş.hepimizin çocukları olur benim için bol bol dua edin bebiş için çalışmalara başladık.
merhaba kızlar malesef adete gordum 4 gun gecikti ama oldu kendimi cok hazırlamıştım hamileyim diye dr'a adetin 3 gunu gittim yumurtalıklarım calışmıyordu verdigi ilaç işe yaramış bir dahakı ay tes vericem ve 21 vericem bakalım olmasa aşılama yapıcaz inş gerek kalmaz aşılamaya
slm canım ara ara giriyorum ama gürüşemedik ...bende endometriozis çıktı +çikolata kisti tabi öğrenince biraz üzüldüm misafir , stres derken yeni yeni kendime geldim..en yakın zamanda tüp bebeğe başlamak zorundayım ..bir haftalık tatile gidiyoruz arkasından göörüşmelere başlıycaz ..rabbim hakkkımızda hayırlısını versin.eski kızlar nerdesiniz hallisna ,cerot, yarenb, sunay24,esterya,ukla,nerdesiniz bu topiğin eski tadı kalmadı artık hamiş haberleride göremiyorum
genetik testleri araştırdığını gördüm canım ..bende ilk tüp bebeğe başlıycam...bu testlerin daha önceden bendede yapılması na gerek varmı ?yoksa bunun zamanını doktormu belirliycek!!!...ben burdayım boncukummm ama şu testlerle uğraşıyorum hala yaptıramadım
Merhaba Hanımlar. Ben aranıza yeni katıldım. 8 aylık evliyim. Düğüne dört ay kala bende miyom ve milmetrik kistler çıkmıştı. Doktor takip ediyordu. Düğünden önce 3er cmlik iki taneye çıktı. Soğan kürü yaptım 3-4 ay kadar. Hiçbir faydası olmadı.Haziranda doktor gittim bu sefer ultrasonu vajinadan çekti. 3 tane 2şer cmlik miyom, bir tane kitle ve polipler çıktı. Durumumdan dolayı hiç ilaç kullanmadım. 2 aydır hamile kalmak için ugraşıyorum. olmuyor.İnternette bir çok okudum.Laporokopi ve bir sürü şey .. Böyle bir durumu olan varmı neler yaptı. Nasıl bir tedavi gördü. Bana yardımcı olur musunuz? Doktor tavsiye edebilir misiniz.
umarım en kısa zamanda hemilelik haberlerini burdan alırız canım :ecrin_bebek:
slm canım ara ara giriyorum ama gürüşemedik ...bende endometriozis çıktı +çikolata kisti tabi öğrenince biraz üzüldüm misafir , stres derken yeni yeni kendime geldim..en yakın zamanda tüp bebeğe başlamak zorundayım ..bir haftalık tatile gidiyoruz arkasından göörüşmelere başlıycaz ..rabbim hakkkımızda hayırlısını versin.
genetik testleri araştırdığını gördüm canım ..bende ilk tüp bebeğe başlıycam...bu testlerin daha önceden bendede yapılması na gerek varmı ?yoksa bunun zamanını doktormu belirliycek!!!...
canım meraba bende aynı dertten muzdaribim 7 senelıik evliyim 5 yasında bir oglum var 1 seneyi aşkındır hamile kalamıyorum bende bir sorun yok normal dıo zaman var dio dr ama çatlıycam artık her ay umutlanmaktan çok yoruldum neden ilk bebegımde tek ay korunmadım kaldım hayırlısı bakalım bu ay yanı suanadetım 9 gun geçtı bugun hafıf bır regl oldum umıdım yıne yıkıldı bu sefer kesın hamişimdir dedim ama bakalım üstüne görme olayı nasıl oluyo hiç bu kadar uzun adet beklemedım birbirimize dua edelim arakadaslarmerhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?