Gebe kalamayanlar buraya.....

öncelikle tşkr ederin gamzem canım tanıdınızın tüpleri iki taraflımı tıkalımı laporoskopi oldumu aydınlatırsanız sevinirim çok çaresizim ümidimi yeşerttin için de tşk ederim

MERHABA kızlar bizde 1,5 senedir korunmuyoruz ama çocuk yok allah hayırlısını versin diyoruz
rahiö filmi çekilcem bende bu reglimden sonra bakalım tüpler kapalımı açıkmı belli olacak inşallah bizde hayırlısı ile anne oluruz en buyuk ablam 38 yaşında ve hamile 5 aylık hemde ilk çocukları 22 sene sonra gelen müjde darısı başıma :) umarım bizimkide o kadar uzun sürmez

Merhaba. Bende bayağı araştırıyorum. Ama kafam çok karıştı. Laparoskopi, Histeroskopik yöntemleri var. Bazı hekimler dokular zedelencek diye tavsiye etmiyorlar.Myom Embolizasyonu,Miyomu besleyen kan damarlarının tıkanması, bu da erken yaşta menopoza sebep oluyormuş. Ben de doğal olanı deneyeyim. İnşallah iyi gelir. Çok Teşekkürler.a.s

arkadaşlar bende aranızda yeniyim 1 yıldır evliyim en son 9 ay önce bi düşük yaptım bi daha bebeğim olmadı doktora gittim herşey normal dedi düzenleyici verdi 3 paket kullan olur mutlaka olazasa gel dedi iki kez kullandım bu ayda olmadı herşey kısmet rabbim herkezin gönlüne göre verir inşallah allaha emanet olun sevgiler...

canım düşük sonrası rahim filmi çekildimi hiç?
inş öyle bir durum yoktur ama,tüplerde tıkanma gibi bir ihtimalde oluşturabiliyor çünkü..

umarım en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun canım:ecrin_bebek:

canım düşük sonrası rahim filmi çekildimi hiç?
inş öyle bir durum yoktur ama,tüplerde tıkanma gibi bir ihtimalde oluşturabiliyor çünkü..

yok canım rahim filmi çektirmedim gerek duymadığını söyledi başka bi doktorada görünmedim zaten doktora gitmek artık beni ürkütüyo eşim çok istiyo onun için üzülüyorum tabi bende anne olmak çok istyorum ama kısmet artı test yapmak her ay aynı sitresi yaşamak psikolojimide bozdu napalım buda kader...

amin inş. bende bugün ssmear sonuçlarımı aldım çok şükür tertemiz çıktı küçük bir iiltihabın dışında bakalım adet olmayı 4 gözle bekliyorum 2.günü gitcem doktora bebişim gelsin istiyorum artık

mrb ben bu siteye yeni üye oldum benide arınıza alırsınız inş bende 1 senelik ewliyim ve daha 19 yaşındayım belki çok erkn bilmiyorum ama çok bebiş istiorum ve olmuyo zate adet düzensizliğim var yumurtlamam azmış bunun için cylo-progynova die bi hapla 4 aydır tedavi oluyorum bu hap hakkında çok şey okudum kafam karıştı herangi bi bilgisi olan veya bu hapla hamile kalabilen varsa lütfn bana biişiler yassın içim rahatlasın...

kkk hoş geldin aramıza canım öncelikle şunu şöyleyimsenin için çok erken zaten canım 1 seneden sonra bebek tedavisine başlatıyor doktorlar yumurtlamak için kullandıgın happın etkisini gördünmü canım kafan niçin karıştı, ayrıca canım doktoruna sor,allah saglıklı evlatlar versin canım,,,,,,,,

h.geldin cnm aramıza senin için gerçekten çok erken önce evliliğini yaşa ölç biç tart çocuk çok büyük sorumluluk adet düzensizliğin ve yumurtlama sorunun varsa çocuğunun olmaması normal doktoruna danış sor burda daha çok kafan karışabilir

canım şu açıdan söylüyorum ben aşılama öncesinde 8ay kadar önce rahim flmi çektirmiştim.. tüpbebek denedim düşükle sonuçlandı ve kürtaj yapıldı.. tüpbebek yapmama ve öncesinde çekilmiş olmama rağmen doktor yeniden rahim filmi çektirmemi istedi.. şimdi kürtaj sonrası ilk adetimi bekliyorum sonrasında hemen çektiricem..

hallisna canım bu rahim filmi kürtaj sonrası illaki isteniyomu biliyosun bende 2 ay öncesi boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 3. aşılama için ramazanın çıkmasını bekliycez yani doktor aşılama öncesi yine benden rahim filmi istermi acaba bi fikrin varmı, canım yaa ben bu rahim filminden çok korkuyorum çünkü ilk çektirdiğimde çok acı çektim inşallah istemez

merhaba arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum sorunlarımız okadar aynıki malesef bende sizlerle aynı sıkıntıyı paylaşıyorum 9 aydır bende hamile kalamıyorum herşey normal ama olmayınca olmuyor. tek isteğim doğal yollarla hamile kalmak. allah hepimizin istediği bebişleri versin inşallah. ama sakın üzmeyin kendinizi kafaya takmayın yeter..

Merhaba ! Ben bu siteye yeni üye oldum. Gebe kalamayışınızla ilgili dr kontrollerinizi ihmal etmememizi ve haşlanmış soğan suyu içmenizi öneririm

evet canım hatta tüpbebek merkezinden istediler.. düşün yani ben aralık ayında çektirmiştim ve açık çıktı bir sorun görünmedi ama kürtajdan sonra içeriye müdahale olduğundan bir ihtimalde olsa göze alamayız dedi doktor.. filmi çektir içimiz rahat olsun dedi.. adet olunca çektircem inş.. canım okadar badirelerden geçtikki haliyle rahim filminin acısı koymuyor bana artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…