Gebe kalamayanlar buraya.....

umarım ama işte tatlie gideceğim birebir diyolar çünkü rahalamak stresten kurtulma tam hamile kalmak içnmiş bnm arkadaşım gitti ve hamile şuan :)

canım benyeni düşük yaptıgım için hemen tatil önermiyorlar bana:) ama 3 ay sonra sözünü dinleyip hemen rahatlıyacagım bir yere tatile gitcem emin olabilirsin .hadi bakalım senin içinde hayırlısı tatilin ugurlu gelsin sana

arkadaşlar bizde 2 yıldır uğraşıyoruz.endometrioma hastasıyım 2kez ameliyat oldum çatlatma uygulandı 3 kez ama olmadı maalesef.her ay acaba hamilemiyim olabilir mi demek insana çok zor geliyo bizden sonra evlenenlerin hepsi hamile kaldı artık hamile haberi alınca sevinemez oldum.psikolojimi çok etkiliyor bu durum stres yapma diyolar ama mümkün oluyomu ben beceremiyorum.bu ay yine adetime 10 gün var ama göğsüm çok ağrıyo karnımda şişkinlik var bukadar önceden adet belirtisimi olur.kistin yine oluşmasından korkuyorum artık doktorlar korkulu rüyam oldu.paylaşacağım kimse yok o yüzden biraz içimi döktüm benim durumumda olan varsa yazarsa sevinirim.herkese allah hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin...

esmali bende çikolata kisti vardı dr ameliyata gerek yok 5mm den büyük kiistlere yapılıyormuş bana klomen adlı bir ilaç verdi ve takibe aldı ama çatlatma iğnesi vermedi akışına bıraktı adetim 26 temmuzda bekliyorum bakalım ne olacak cnm.Bende senin gibi çok üzülüyorum her ay bunu beklemek bir yıkım omayınca 1 ay beklemek çok uzun geliyor umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

arkadaslar merhaba.bende foruma ara ara gırıp çıkanlardanım..bişe sorcam bugun adet olmam lazım.yanı gecen ay 23 unde olmuştum.ama 4 gundur beyaz normal akıntı olurya onun kahverengisi oluyo gunde 2 kez falan.ilk gün hafif pembeydi ama..bu ne olabılır yerleşme kanaması mı yoksa cıkolata kıstmı sızce.çünkü kahverengi akıntılar cıkolata kıst olabılıyomuş..yardıımmmmm

seni üzmek istemem ama geçen ay ben de senin gibi aynı şeyleri yaşadım ve adet oldum kahverengi lekeyi bende yerleşme olarak düşünmüştüm ama yanılmışım

bende 10 senelik evliyim 6 sene çocuk düşünmedik son 4 yıldır düşünüyoruz fakat olmuyor,eşimde veya bende sorun yok herşey normal çıktı testler tahliller filmler ama yine olmadı 2 sene önce amerikan hastanesi dr.alper mumcuya gittim sizin gibi çiftler tıpta %15 sebebi bilinemeyen infertite dedi,bu yılda istanbul cerrahi hastanesinde 3 ve 4 ayda aşılama yaptırdık oda olmadı:1no2: ekim gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bakalım allah hayırlısını versin tabi ilk önce,rabbim herkeze tüb bebeğe gerek kalmadan hamilelik nasip etsin:Saruboceq:

benimde pazartesi ve sali günü test positiv cikti cizginin biri silikte olsa ümitlenmistim..ama bugün adet oldum 10 ay boyunca deniyoruz bu sefer oldu sandim esimde cok ümitlenmisti..dokora gözüktüm yumurta yerlesememis dedi.....hayirlisi nasilsa öyle olsun ....

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım, Allahım isteyen herkese saglıklı bir hamilelik ve saglıklı çocuk versin, bu cuma günü dualarımızı kabul etsin

çok üzüldüm canım umarım bir sonraki aya istedigin çizgileri net bir şekilde görürsün ve hamile kalırsın, sonraki zamanlarda kaybetmek daha zor Allahım kimseye yaşatmasın , üzme kendini sitres yapma hep duyuyorum asıl unutuldugunda sitres yapılmadıgında hamile daha rahat kalıyorlarmış,baklava gibi tatlı bir bebişin olur inşallah

evet cnm haklısın bebek olmadan olmuyo neden evlendik aile olmak için ailede çocukla olur öyle deilmi am.nabalım hayırlısı cnm.bigün bizde anne olucaz.

slm arkadaşlar 3 senelik evliyim evlendikten 8 ay sonra cok kotu agrılarım oldu dr gittik eşimle yumurtaların calışmıyor dedi yaklaşık 1 sene gittim dr'a ve progestan, elevit, catlatma ignensi yaptık bir kac kec, ama tutmadı tedaviye son verdim tedavi bittikten 6 ay sonra hamile kaldım ama cok uzun sürmedi duşuk yaptım 15 günlüktu.Bir arata cocuk yapmayı istemedim ve 1 seneyi geçti adet duzensisligi başladı nerdeyse bir ayda 4 kez 3 gün aralıkla adet gordum 59-49 kg duştum dr'a gittim bir ürü ilaç verdi 3 ay sonra gidicem ve 3 ay geldi benim adetim gecti 4gun ben sevinerek test aldım ama dün adet gordum dr adetin 3 günü gel dedi bakalım ne diycek hayırlısı olsun rabizim inşallah herkeze anne olmayı sanip eder:Saruboceq:

duan için aminnnnnn, çok geçmiş olsun öncelikle, umudunu yitirme hepimizin yaptıgı gibi umut etmeyi sürdür, güzel haberlerini beklyoruz

arkadaşlar benimde 6 yaşında kızım var 2 ci bebeyi istiyoruz 1senedir olmuyor bundan 5 ay önce boş gebelik yaşadım hala korunuyoruz bu ay son bu ayın geçmesini bekliyoruz hayırlısı inşallah

slm neden önce kistin tedavisini olmuyorsunuz tedavi edilmeyen kistler daha sonra tehlike yaratır.çocuk sağlıklı olduğunuz sürece her zaman olur .bendede kist var ve bitkisel tedavi oluyorum benimde bir oğlum var .önce sağlık

canım merhaba adet düzensizliği çok önemli bir problem benim bir tanıdık 2 defa düşük yaptı .daha sonra o adet düzensizliği ni bitkisel yönden tedavi oldu.ve çocuğu oldu.beyaz sarı yada kahverengi bir akıntın varmı.ve adet düzensizliğin varsa önce bunların tedavisini olmalısın .ve baya bir zamandır bitkisel tedavi ile uğraşıyorum ve çokta faydasını gördüm o yüzden herkese yardımcı olmak istiyorum .o yüzden bilgi vermek istedim .geçmiş olsun .

bitkisel tedavi derken tam olarak yaptıgın ne biraz acıklarmısın canım bendede adet düzensizligi varda.şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…