- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.821
umarım ama işte tatlie gideceğim birebir diyolar çünkü rahalamak stresten kurtulma tam hamile kalmak içnmiş bnm arkadaşım gitti ve hamile şuan :)
arkadaşlar bizde 2 yıldır uğraşıyoruz.endometrioma hastasıyım 2kez ameliyat oldum çatlatma uygulandı 3 kez ama olmadı maalesef.her ay acaba hamilemiyim olabilir mi demek insana çok zor geliyo bizden sonra evlenenlerin hepsi hamile kaldı artık hamile haberi alınca sevinemez oldum.psikolojimi çok etkiliyor bu durum stres yapma diyolar ama mümkün oluyomu ben beceremiyorum.bu ay yine adetime 10 gün var ama göğsüm çok ağrıyo karnımda şişkinlik var bukadar önceden adet belirtisimi olur.kistin yine oluşmasından korkuyorum artık doktorlar korkulu rüyam oldu.paylaşacağım kimse yok o yüzden biraz içimi döktüm benim durumumda olan varsa yazarsa sevinirim.herkese allah hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin...
bende 10 senelik evliyim 6 sene çocuk düşünmedik son 4 yıldır düşünüyoruz fakat olmuyor,eşimde veya bende sorun yok herşey normal çıktı testler tahliller filmler ama yine olmadı 2 sene önce amerikan hastanesi dr.alper mumcuya gittim sizin gibi çiftler tıpta %15 sebebi bilinemeyen infertite dedi,bu yılda istanbul cerrahi hastanesinde 3 ve 4 ayda aşılama yaptırdık oda olmadı:1no2: ekim gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bakalım allah hayırlısını versin tabi ilk önce,rabbim herkeze tüb bebeğe gerek kalmadan hamilelik nasip etsin:Saruboceq:
benimde pazartesi ve sali günü test positiv cikti cizginin biri silikte olsa ümitlenmistim..ama bugün adet oldum 10 ay boyunca deniyoruz bu sefer oldu sandim esimde cok ümitlenmisti..dokora gözüktüm yumurta yerlesememis dedi.....hayirlisi nasilsa öyle olsun ....
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım, Allahım isteyen herkese saglıklı bir hamilelik ve saglıklı çocuk versin, bu cuma günü dualarımızı kabul etsin
slm arkadaşlar 3 senelik evliyim evlendikten 8 ay sonra cok kotu agrılarım oldu dr gittik eşimle yumurtaların calışmıyor dedi yaklaşık 1 sene gittim dr'a ve progestan, elevit, catlatma ignensi yaptık bir kac kec, ama tutmadı tedaviye son verdim tedavi bittikten 6 ay sonra hamile kaldım ama cok uzun sürmedi duşuk yaptım 15 günlüktu.Bir arata cocuk yapmayı istemedim ve 1 seneyi geçti adet duzensisligi başladı nerdeyse bir ayda 4 kez 3 gün aralıkla adet gordum 59-49 kg duştum dr'a gittim bir ürü ilaç verdi 3 ay sonra gidicem ve 3 ay geldi benim adetim gecti 4gun ben sevinerek test aldım ama dün adet gordum dr adetin 3 günü gel dedi bakalım ne diycek hayırlısı olsun rabizim inşallah herkeze anne olmayı sanip eder:Saruboceq:
canım merhaba adet düzensizliği çok önemli bir problem benim bir tanıdık 2 defa düşük yaptı .daha sonra o adet düzensizliği ni bitkisel yönden tedavi oldu.ve çocuğu oldu.beyaz sarı yada kahverengi bir akıntın varmı.ve adet düzensizliğin varsa önce bunların tedavisini olmalısın .ve baya bir zamandır bitkisel tedavi ile uğraşıyorum ve çokta faydasını gördüm o yüzden herkese yardımcı olmak istiyorum .o yüzden bilgi vermek istedim .geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?