• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar benimde 6 yaşında kızım var 2 ci bebeyi istiyoruz 1senedir olmuyor bundan 5 ay önce boş gebelik yaşadım hala korunuyoruz bu ay son bu ayın geçmesini bekliyoruz hayırlısı inşallah

öncelikle çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda saglıklı bir gebelik yaşarsın :Saruboceq:

merhaba kızlar malesef adete gordum 4 gun gecikti ama oldu kendimi cok hazırlamıştım hamileyim diye dr'a adetin 3 gunu gittim yumurtalıklarım calışmıyordu verdigi ilaç işe yaramış bir dahakı ay tes vericem ve 21 vericem bakalım olmasa aşılama yapıcaz inş gerek kalmaz aşılamaya

soğan kürünü denemiştim iğrenç br tadı miğdemi mahvetti kaç kere istiğfar ettim aama herkesin bünyesi farklıdır tabiiki ben beğenmedim walla inş.hepimizin çocukları olur benim için bol bol dua edin bebiş için çalışmalara başladık.

eski kızlar nerdesiniz hallisna ,cerot, yarenb, sunay24,esterya,ukla,nerdesiniz bu topiğin eski tadı kalmadı artık hamiş haberleride göremiyorum

hiç denemedim canım ama bl cektiricem bir kaç akradaşım var 7 8 senelik evliler gitmedigi doktor kalmadı eindede sorun vardı ama yaşlı bir bayana belini cektirdi artık onu sebebp oldu yoksa dr'a bir faydasıolsun birtane oglu var şimdi 1 aylık:) allahım inş herkezin duasını kabul eder senin içinde dua edicem a.sahin

soğan kürünü denemiştim iğrenç br tadı miğdemi mahvetti kaç kere istiğfar ettim aama herkesin bünyesi farklıdır tabiiki ben beğenmedim walla inş.hepimizin çocukları olur benim için bol bol dua edin bebiş için çalışmalara başladık.

umarım en kısa zamanda hemilelik haberlerini burdan alırız canım :ecrin_bebek:

merhaba kızlar malesef adete gordum 4 gun gecikti ama oldu kendimi cok hazırlamıştım hamileyim diye dr'a adetin 3 gunu gittim yumurtalıklarım calışmıyordu verdigi ilaç işe yaramış bir dahakı ay tes vericem ve 21 vericem bakalım olmasa aşılama yapıcaz inş gerek kalmaz aşılamaya

önümüzde bir aylık bir süre var demekki senden güzel bir haber almak için , ben inanıyorum burdan hepimiz güzel heberler verecegiz birbirimize benim önümde 3 aylık bir süre var ama sizin güzel haberleriniz daha erken gelecek siteye :teselli:

eski kızlar nerdesiniz hallisna ,cerot, yarenb, sunay24,esterya,ukla,nerdesiniz bu topiğin eski tadı kalmadı artık hamiş haberleride göremiyorum
slm canım ara ara giriyorum ama gürüşemedik ...bende endometriozis çıktı +çikolata kisti tabi öğrenince biraz üzüldüm misafir , stres derken yeni yeni kendime geldim..en yakın zamanda tüp bebeğe başlamak zorundayım ..bir haftalık tatile gidiyoruz arkasından göörüşmelere başlıycaz ..rabbim hakkkımızda hayırlısını versin.

ben burdayım boncukummm ama şu testlerle uğraşıyorum hala yaptıramadım:(
genetik testleri araştırdığını gördüm canım ..bende ilk tüp bebeğe başlıycam...bu testlerin daha önceden bendede yapılması na gerek varmı ?yoksa bunun zamanını doktormu belirliycek!!!...

Merhaba Hanımlar. Ben aranıza yeni katıldım. 8 aylık evliyim. Düğüne dört ay kala bende miyom ve milmetrik kistler çıkmıştı. Doktor takip ediyordu. Düğünden önce 3er cmlik iki taneye çıktı. Soğan kürü yaptım 3-4 ay kadar. Hiçbir faydası olmadı.Haziranda doktor gittim bu sefer ultrasonu vajinadan çekti. 3 tane 2şer cmlik miyom, bir tane kitle ve polipler çıktı. Durumumdan dolayı hiç ilaç kullanmadım. 2 aydır hamile kalmak için ugraşıyorum. olmuyor.ınternette bir çok okudum.Laporokopi ve bir sürü şey .. Böyle bir durumu olan varmı neler yaptı. Nasıl bir tedavi gördü. Bana yardımcı olur musunuz? Doktor tavsiye edebilir misiniz.

Merhaba Hanımlar. Ben aranıza yeni katıldım. 8 aylık evliyim. Düğüne dört ay kala bende miyom ve milmetrik kistler çıkmıştı. Doktor takip ediyordu. Düğünden önce 3er cmlik iki taneye çıktı. Soğan kürü yaptım 3-4 ay kadar. Hiçbir faydası olmadı.Haziranda doktor gittim bu sefer ultrasonu vajinadan çekti. 3 tane 2şer cmlik miyom, bir tane kitle ve polipler çıktı. Durumumdan dolayı hiç ilaç kullanmadım. 2 aydır hamile kalmak için ugraşıyorum. olmuyor.İnternette bir çok okudum.Laporokopi ve bir sürü şey .. Böyle bir durumu olan varmı neler yaptı. Nasıl bir tedavi gördü. Bana yardımcı olur musunuz? Doktor tavsiye edebilir misiniz.

canım myom olayı bendede var... geçen ay tekrar dr.a gittim 4.5 santim olmuş ama şimdilik herhangi bir müdahale yapmadı ameliyatları oluyormuş fakat riskli çocuk isteyen hanımların defalarca düşünüp karar vermesi gerekeyor sürekli araştırıyorum eğer myomlar gebeliğe engel teşkil edecek yerde değillerse genelde ameliyat yapmıyorlar ben uzun zamandır araştırıyorum civanperçemi bitkisini öneriyorlar allah sonumuzu hayır etsin

asnıl inş canım tez günde hamile kalırsın dua edicem dr'a bana buyuk ihtimal bu ay hamile kalırsın dedi inş teste yaptırıcam şimdilik herşeyin yolunda

slm canım ara ara giriyorum ama gürüşemedik ...bende endometriozis çıktı +çikolata kisti tabi öğrenince biraz üzüldüm misafir , stres derken yeni yeni kendime geldim..en yakın zamanda tüp bebeğe başlamak zorundayım ..bir haftalık tatile gidiyoruz arkasından göörüşmelere başlıycaz ..rabbim hakkkımızda hayırlısını versin.

genetik testleri araştırdığını gördüm canım ..bende ilk tüp bebeğe başlıycam...bu testlerin daha önceden bendede yapılması na gerek varmı ?yoksa bunun zamanını doktormu belirliycek!!!...

tatlımm benim mantığıma göre tüp öncesi istenmesi gereken bir test karyotip analizi.. eşinden ve senden kan alıyorlar kromozom analiziniz yapılıyor.. insanın ömründe 1defa mutlaka yaptırması gereken bilgi amaçlı bir tetkik..
2-3düşük sonrası doktorlar istiyor..
ama tüpbebek tedavisi bu sonuçta maddi-manevi zorlu iş.. bu tetkik en fazla 500ytl iki kişi 2-3haftada sonucu veriyorlar.. ki ssk üzerinden ücretsizde yapılabiliyor,biraz daha uzun sürede veriliyor sonuç en az 1ay gibi.. ama ssk üzerinden bunu yaptırabilmen için 2-3düşük olması gerekiyormuş tabi tanıdık bulursan yaptırabilirsin bu prosedüre gerek kalmaksızın.. ayrıca hematoloji bölümüde bu tetkiki isteyebiliyormuş..
tüp için yeterince ödeme yapılacak ve bu öyle bütçeye dokunacak bir rakam değil ve temiz başlanmış olur..
inş sorunsuz sağlıklı hayırlı yavrularımıza kavuşabilmemiz nasip olsun...

Son düzenleme:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah ğüzel arkadaşlar ediniriz hepinizin yazılarını okudum ve birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bana yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle 1tane oğlum var allahım bağışlasın herkesinkini 11 yaşında 2, bebek için benim 9 sene bebeğim olmadı,ve tedavi için yaşadım yerdeki doktorlara gittim ve hepsi olur dedi hep özele gittim ve son ra senin çocun olmaz denildi ankaraya sevk etti tıp faklty gittm d,ç dr bana aşılama uyguladı hepsi 2haftatada sonuçlandı hamile kaldım doğum yaptım ve sonra kaybettim şimdi ise üzüntü ile tüplerim tıkalı denildi yaşadım yerdeki doktor söyledi yine ankaraya gittik ordaki d,ç dr da aynı sözü söyledi yine aşılama olurmu dedik olmaz dedi tüpler tıkalı olduğu için omaz tek yapılması gereken laporoskopidedi açılma şansı ne dedik 0/70 dedi,ama sonuç negatif şidi ise tek yapılması gereken tüp bebek dedi tüp şansın 0/90 dedi ama o dr a güvenim kalmadı ne olur bana yardımcı olurmusunuz o dr toru degiştireğimmi yoksa yola devammı yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun oldu amaaaaaa

merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.

6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim:emir_bebek:
canım meraba bende aynı dertten muzdaribim 7 senelıik evliyim 5 yasında bir oglum var 1 seneyi aşkındır hamile kalamıyorum bende bir sorun yok normal dıo zaman var dio dr ama çatlıycam artık her ay umutlanmaktan çok yoruldum neden ilk bebegımde tek ay korunmadım kaldım hayırlısı bakalım bu ay yanı suanadetım 9 gun geçtı bugun hafıf bır regl oldum umıdım yıne yıkıldı bu sefer kesın hamişimdir dedim ama bakalım üstüne görme olayı nasıl oluyo hiç bu kadar uzun adet beklemedım birbirimize dua edelim arakadaslar:(( rabbim qönlümüze göre verir inşallah..

mrb öncelikle üzüntünü paylasıyorum canım ama sunu bil ümidini kesme benimde bir tanıdıgım vardı tüpler tıkalı dedı ama hamile kaldı ve saglıklı bır bebgı var bu seylerde moral çok önemliALLAhım yardımcın olsun ....artık qelsın bebişler ya:((

gamze m canım teşekür ederim allah hepimizin yardımcı olsun sizin tanıdınızın tüpleri iki taraflı tıkalı mı idi ve loporoskopi oldumu canım aydınlatırsan sevinirim ümidimi yeşertiğin için tşkr ederim

Back