• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba cisem ben 2 ytıllık evliyim ..kontrol hapı hiç kullanmadım 1 yıl sonunda bebek yapmaya karar verdik dr.kontrolüne gittim sorun görünmedi korunmayarak geçirdiğimiz bir yıl sonunda tekrar dr gittiğimde hormon testlaeri yapıldı ve hiperprolaktinemi denen rahatsızlığımın olduğu anlaşıldı hiçbir belirtisi olmamıştı adetlerimin düzenide birebir değişmiyor travsiye ediyorum en kısa sürede testleri yaptırmanı eşine yaptırın ..umarım hepimize allah nasip eder nasıl bir stres olduğunu çok iyi biliyorum .

ya asıl stres ne biliyomusun hani ilgisi olmayan insanlar daha olmadımı diyolar ya o asıl sıkıyo inş gideceğim şuan annemin yanındayım döner dönmez gideceğim

ya asıl stres ne biliyomusun hani ilgisi olmayan insanlar daha olmadımı diyolar ya o asıl sıkıyo inş gideceğim şuan annemin yanındayım döner dönmez gideceğim
evet kesinlikle haklısın .ayrıca senin döneminde düğünü olup hamile ve anne olanlarda vardır .ama stres yapmamalısın .düşünmüyoruz 1 yıl daha tatil yapacağız deyip geçeceksin biz eşimle tatil meraklısı olduğumuzu herkez bildiği için böyle demiştik.birde ben çalıştığım için kurtarma şanssımız oldu bu bir eksiklik değildir güzelim o yüzden kolay değil ama rahatsızlık hissetmemeye çalış lütfen

evet kesinlikle haklısın .ayrıca senin döneminde düğünü olup hamile ve anne olanlarda vardır .ama stres yapmamalısın .düşünmüyoruz 1 yıl daha tatil yapacağız deyip geçeceksin biz eşimle tatil meraklısı olduğumuzu herkez bildiği için böyle demiştik.birde ben çalıştığım için kurtarma şanssımız oldu bu bir eksiklik değildir güzelim o yüzden kolay değil ama rahatsızlık hissetmemeye çalış lütfen

haklısın bitanemde işte çok can sıkıcı oluyor bende düşünmüyoruz daha diyorum bakalım nasip bu ay içimde sanki hamileymişim gibi bir his vardı ama biraz biraz kırmızı ve kahverengi leke gelmeye başladı olucam heralde hayırlısı inş.rabbim hepimize nasip etsin inş hayırlı bebişler..

Sevgılı cısem 3-4 Çocuk doĞurmuŞ gıbı tecrÜbelı konuŞtuĞuma bakma ÜzÜlmenı ıstemem bılıyorum elde deĞıl aynı durumdayım. Demekle olmuyor onuda yaŞayarak ÖĞrenıyorum ama stresınde bu konuda olumsuz etkıledıĞını kabul etmemız lazım ..en azından aramızda bır arkadaŞa dahı fayda saĞlayıp destek olsak kar olacak umarım sana denk gelır hoŞÇakal

Merhaba,:delphin: aranıza yeni katıldım. Ben 20 ay önce düşük yaptım ve 16 aydırda hamile klamıyorum klomen ve çatlatma iğnesi oldum herşey güzeldi ama tutmadı. Bu ay yine başladım klomene bakalım birkaçgün sonra kontrole gidicem ama aklıma takılan birşey ver. Ben heryerde adetin 5. günü başlanıyor diye biliyorum ama benim doktorum 3. günü başlatıyor bir yanlışlıkmı var bu işte boşa mı onca uğraş stres anlamadım lütfen bu konuda bana yardım edebilir misiniz?

ben de bir süredir KK üyesiyim ancak sadece bilgi edinim amaçlı okuyorum yazılanları..bende çocuk isteyenlerdenim..normalde düzenliadet olurum ancak gecen ay adetim bittikten 12 gün sonra yine oldum..ilk günümden 14 gün sonrasında doktora gittim ve allttan ultrasonla muayene oldum ve doktorum hiç yumurtlamadığımı v.s. söyledi..şimdiye kadar böyle bir şey olmamış yumurtlamıştım..acaba yumurtalarım çatlamış olduğu için görülmemiş olabilir mi??yumurtalar çatladıktan sonra allttan ultrason muayenesinde doktor çatlamış olduğunu anlarmıydı?? bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa çok memnun olurum

Sevgİlİ cİsem 3-4 Çocuk doĞurmuŞ gİbİ tecrÜbelİ konuŞtuĞuma bakma ÜzÜlmenİ İstemem bİlİyorum elde deĞİl aynı durumdayım. Demekle olmuyor onuda yaŞayarak ÖĞrenİyorum ama stresİnde bu konuda olumsuz etkİledİĞİnİ kabul etmemİz lazım ..en azından aramızda bİr arkadaŞa dahİ fayda saĞlayıp destek olsak kar olacak umarım sana denk gelİr hoŞÇakal

inş canım ya evet herşey yaşanarak öğreniliyor umarım en kısa zamanda sanada nasip olur bizlerede herşeyin hayırlısı..

ben de bir süredir KK üyesiyim ancak sadece bilgi edinim amaçlı okuyorum yazılanları..bende çocuk isteyenlerdenim..normalde düzenliadet olurum ancak gecen ay adetim bittikten 12 gün sonra yine oldum..ilk günümden 14 gün sonrasında doktora gittim ve allttan ultrasonla muayene oldum ve doktorum hiç yumurtlamadığımı v.s. söyledi..şimdiye kadar böyle bir şey olmamış yumurtlamıştım..acaba yumurtalarım çatlamış olduğu için görülmemiş olabilir mi??yumurtalar çatladıktan sonra allttan ultrason muayenesinde doktor çatlamış olduğunu anlarmıydı?? bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa çok memnun olurum

tam bilmiyorum canım ya benimde 2 ay önce belim ve kalçam için mr çektimiştim orada kist gözükmüştü dr.gittiğimde adettim kistin kaybolduğunu yumurtanın çatlamamasından dolayı o ay kist oluşturmuş adet olduğun içinde geçmiş demişti emin olmamakla birlikte dr anlar gibime geliyor geçmiş olsun

bu konuda başka bilgisi olabilecek bir arkadaşımız varmı??.hamileliğin ilk haftasıysa kese gözükmeyeceği için de bu durum olmuş olabilirmi???:utangac::utangac:

Arkadaşlar ben yeni bebegimi kaybettim bu salı günü, çok üzgünüm. bu ikinci kürtaj oldu benimki . düşük yapmıyorum ama olay tam olarak şöyle gelişiyor. hamile kalıyorum, yolk kesesi oluşuyor bebegin kalbi atması gereken zamanda almadıgı için mecburi kurtaj yapıyorlar. iki olayda aynı şekilde oldu kalbi gelişmiyor. lütfen bana yardımcı olun çok üzgünüm izmirde oturuyorum burda bildiginiz konuyla ilgili biri varmı yada ne yapmam gerekiyor neden kaynaklanıyor lütfen bir fikri olan yazsın , kendimi çok kötü hissediyorum ...

Arkadaşlar ben yeni bebegimi kaybettim bu salı günü, çok üzgünüm. bu ikinci kürtaj oldu benimki . düşük yapmıyorum ama olay tam olarak şöyle gelişiyor. hamile kalıyorum, yolk kesesi oluşuyor bebegin kalbi atması gereken zamanda almadıgı için mecburi kurtaj yapıyorlar. iki olayda aynı şekilde oldu kalbi gelişmiyor. lütfen bana yardımcı olun çok üzgünüm izmirde oturuyorum burda bildiginiz konuyla ilgili biri varmı yada ne yapmam gerekiyor neden kaynaklanıyor lütfen bir fikri olan yazsın , kendimi çok kötü hissediyorum ...

canım benim bende senin durumunun aynısını yaşadım 20 gün önce benimki ilk hamileliğim bendede kalp atışları gözlenemedi ve kürtaj oldum nedeni kalitesiz yumurta ve sipermlermiş beni kürtaj eden doktorlar öyle söyledi ama benimkisi aşılma idi seninki aşılamampeki yoksa normal mi bide bende aşırı vajinit çıktı

geçmiş olsun arkadaşım ya çok üzüldüm

çok çok geçmiş olsunn arkadaşım..Allah inşallah bi dahakini kucağında görmeni nasip eder

canım benim bende senin durumunun aynısını yaşadım 20 gün önce benimki ilk hamileliğim bendede kalp atışları gözlenemedi ve kürtaj oldum nedeni kalitesiz yumurta ve sipermlermiş beni kürtaj eden doktorlar öyle söyledi ama benimkisi aşılma idi seninki aşılamampeki yoksa normal mi bide bende aşırı vajinit çıktı

benimki normal yoldan hamilelelik canım, dogal oalrak konuyorduk ve ikisindede korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ama sonuç ikisindede benzer oldu bebegin kalp atımlarını alamadıkları için aldılar, seni anlıyorum insanın içi acıyor hayellerinide onunla birlikte senden alıyorlar. ruyalarıma giriyor o günden beri. 10 gün sonra patalojiden raporu alcam sonuç o zaman belli olacak acaba senin nedenle aynı bir nedenmi , peki bu durumda ne yapmak lazım biliyormusun

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar biraz rahatlıoyrum burda yazarken çünkü sizlerde iyi anlarsınız beni başkalarına anlatamıoyrum , hemen farklı yorumlar yapıp insanın moralini dahada bozyorlar üstelik cevrede acaba neden olmuyormuş kızda bir problem mi varmış acaba diye yorum yapıyorlar o yüzden sadece burda sizlerle paylaşabiliyorum.

benimki normal yoldan hamilelelik canım, dogal oalrak konuyorduk ve ikisindede korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ama sonuç ikisindede benzer oldu bebegin kalp atımlarını alamadıkları için aldılar, seni anlıyorum insanın içi acıyor hayellerinide onunla birlikte senden alıyorlar. ruyalarıma giriyor o günden beri. 10 gün sonra patalojiden raporu alcam sonuç o zaman belli olacak acaba senin nedenle aynı bir nedenmi , peki bu durumda ne yapmak lazım biliyormusun[/QUO bilemiyorum canım yaa benim doktorum bi daha asla tekrarlamaz dedi ama şimdi sende 2. olduğunu söylüyosun beni
m şimdi kafam çok karıştı 2. acaba tekrarlarmı diye....

Back