- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.801
asnilciğim bilemiyorum canım yaa benim doktorum bi daha asla tekrarlemez dedi ama şimdi sende 2. olduğunu söylüyosun benim kafam şimdi çok karıştı2. acaba olurmu aynı şeyi yaşarmıyım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanatsız meleğim bende aynı sıkıntıyı çekiyorum 1 yıllık evliğim ilk 4 ay falan iztemedik ama şimdi çok istiyoruz ama olmuyo bitürlü çok iltihap vardı bende birsürü ilaç kullandım ama fayda etmiyo galiba bide insanların soruları sinir oluyorum artık sınavım var falan diyorum ama her ay nasıl bekliyorum tahmin edemezsin ve sonu yine hüsran umarım hepimiz için ii olur
bende istiyorum bebeek..1,5 yillik evliyim ve 4-5 aydir bekliyorum ki olsun, ins sorun cikmaz ya korkuyorum ya bebegimiz olmazsa
gecen hafta ara kanamam oldu doktora gittik normal bi sorun yok dedi doktor, rahmin cok iyi hic bi sorun yok dedi sadece adet olmussun dedi..iki hafta evvel normal adetim sirasinda 15 saat ucak yolculugu yapmistim sanirim ondan oldu..memlekette heerrkes soruyo gicik oldum uzuldum, niye bebek yapmiyosun diyo, kimse dusunmuyoki belki bebek olmuyo, insani uzuyolar
hadi hadi gel artik bebis, leylek bizede bebis getirsin please..herkesin gozu yollarda kaldi bebegim gel..
canım benim için rahat olsun diye başka bir doktora daha görün derim ben ama eskiden oldugun tüm testlerin sonuçlarınıda al götür giderken birde eşinde gelsin yanında oda biriki test versin ayıp biryeş değil bizde bir ay sonra gidecegiz doktora , doktor eşinle bir gel bakalım dedi basit bir sorun gibi görünüyor ama basit şeylerde bazen engel olabiliyor dedi. içiniz rahatlasın diye gidin bir görünün derim ben.herkese merhabalar.
kızlar canım çok sıkkın bugün de adetlendim.14 aylık evliyim 4 aydır da korunmuyoruz.Şu ana kadar hiç d.k.hapı kullanmadım. Ne takip etmediğim yumurtlama günü kaldı ne de başka bişi olmayınca olmuyor. 2 ay önce dr a gitmiştim enfeksiyon için vajinal ultrasona girdim. Ne enfeksiyon ne kist ne mantar bişi yok çok şükür hatta yumurtanın boyutları ve rahmin şekli ve kalınlığı gayet normal çıktı. Ancak 8 ay sonra olmazsa gel değerlendirelim demişti. Ama olmuyor ilk defa bu akşam eşimle konuştum birazda üstüne gittim galiba gerçekleri söylesin diye normalde aman aşkım boşver olmazsa olmaz diyordu ama bu sefer sen her adet oluşunda üzülüyorum tabi ki bende baba olmak istiyorum zamanım geçiyor dedi.Bu sefer ona belli etmedim ama diğer aylardan daha çok üzüldüm.İçim burkuldu.Kendisi çok şükür anlayışlı istersen hemen gidip bende bi kontrole gireyim dedi ama ben daha erken dur biraz dedim Ne yapacağımı bilmiyorum drlar bu kadar erkenden değerlendirmeye almıyorlar mı? Dr mumu değiştirsem acaba?
merhaba hanımlar bende 10 aydır evliyim eşimde bende bbeiş istiyoruz.Ama bizimde bir türlü olmuyor neden bende anlamadım ama devamlı çalışcam ordan burdan duyduğum herşeyi yapıyorum ama bakalım işte bekliyorum ama biliyomusunuz bu ay öyle içime doğuyoki hadi hayırlısı bakalım hakkımızda
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
ve umarım çocuk isteyen herkez en kısa zamanda bebeklerini kucagına alır, Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı saglıklı bir hamilelik nasıp etsin, saglıklı bir bebek versin bize
tşk gelevera..benim ablamda 2 yıl ilaçla korundu, bıraktığı ay hamile kaldı... ama ufak bi ihtimal bile olsa göze almak istemiyorum... eski yazılanlarda bikaç kişi haptan oldugunu söylemiş, merak ettiğim bu kesin doktorun söylediği bişeymi bizlerin varsayımımı