Gebe kalamayanlar buraya.....

slm arkadaşım hoş geldin bu arada....
yumurtlama günleni şöyle haesaplayabilirsin; kaçgünde bir adet görüyorsan 14 ten çıkar.Örn.35 günde bir adet gören kişi için : 35-14 = o ayın 21 i yumurtlama günündür
birde zaten 12 14 16. günlerde düzenli ilişkiye girilmesi lazmmış ama çocuk olsun diye yapmayın çünkü aferdersiniz ama bayanlarda ki sıvının da gelmesi lazımmış..stres yapınca akınta gelmez ve çocuk olmaz ondan sonrada yok ilaçta yok beklemekten deriz...
kafadan silin bunları bence ....herşeyin hayırlısı olsun diyin...

bende henüz bebeğime kavuşamadım.7 aylık evliyim ama bu süreç bile o kadar uzun geldi ki...umarım rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar verir(amin)

selam arkadaşalar bende 6yıllık evliyim. 1 aydır tedaviye başladık daha önce hiç bir doktor tedavi uygulammamıştı bizde çek üstüne düşmedik ama şimdi çok istiyoruz. tabiki bizim istememiz çok önemli değil takdiri belirleyen Allah dilerse olacak

slm canım problemin ne?

canım emelimkocum bende 10yıllık evliyim olmuyo bebeğim doktorlar bişey bulamadı artık üzerinde durmuyorum allah bizede anneliği nasip eder inşallah

Arkadaşlar ben 3 haftalık hamileyim ve daha çok yeni evliyim hiç beklemediğimiz bir anda oldu size tek tavsiyem sakın ha kafaya takmayın stres yaparsanız olmaz ya da çok zor olur her şeyi olucağına bırakın arkadaşlar hep dua ediyorum sizler için inş. en kısa zaman da sağlıklı bebişlerinizi kucakğınıza alırsınız canlarım :)

arkadaşlar bebek olmuyor diye umutsuzluğa kapılmak yok...her şeyden önce Rabbim sağlık versin yuvamıza muhabbet daha sonra da emanetini versin...:Saruboceq:ben inanıyorum ki hepimiz burdan müjdeli haberi duyuracağız Allahın izniyle...sizlerle olmayı seviyorum:1hug:

ya arkadaşım 3 mesaj attım sanırım yanlış yerlere gitmişti..neyse bu defa duyan oldu 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebiş düşünüyoz ama nassip olmuyo işte...şu ana kadar yalnızca hsg çekildim tüpler açık 5 aylık bi bekleme sürecindeydim martta aşılama için tedaviye başlıycam..çok heyacanlıyım

yarencim bir şey sorucam hormon testi ve eşinin spermlerine bakılmadımı?bende aşılama tedavisine başladım.adetimin 3.günü doktora gittim.hiçbir kist veya benzeri bi şey yokmuş çok şükürki.aşılama için gene kurallar değişmiş.şu an gonophene ve klomenle aşılama 3 kez yapılıp başarılı olunmazsa tüp bebeğin bir kısmını devlet karşılamıyormuş.sadece ithal ilaçlarla(puregon vb.)2 kez aşılama yapıldığında tüp bebeğin bir kısmını karşılıyormuş.dün eczaneye ilaçlarımı almaya gittiğimde şok oldum.ssklı olmama rağmen ilaçlara 650tl verdim.bu ne biçi bi kanun.anlamadım gitti.aslında bana çok geldi ama yapacak bir şey yok.allahım banada bir evlat versin başka bir şey istemiyorum.allah hepimize kolaylık versin.artık anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmm

:teselli::teselli:... slm. bizde bi sorun çıkmadı eşim de bende de her şey yolunda şimdilik kafaya takmamaya çalışıyorum.ilaçlar hakkındada aşılama hakkında da pek bi bilgim yok ama marttan itibaren tecrübelere başlıycaz.. bu arada doktorun kim...inş en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız..:teselli:

meltem'cim ikizlerin çok tatlı allah bağışlasın. yanaklarından öpüyorum...aşılama ile mi oldu merak ettimm!..bende ikiz istiyorum...inş olur.

yarencim bu benim 3.doktorum CENK AŞKALLİ şimdilik memnunum.sen hangi doktora gidiyorsun.İnşallah hepimiz biran önce hamile kalırız.Yüce rabbimden tek isteğim bu.görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…