- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.021
bende 21 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz 26 yaşındayım offf offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende 2,5yıllık evliyim sınavalrdan dolayı düşünmedım hiç hapıda bıraktım eylulden berdıır beklıyorum ama olmayınca üzülüyorum.git gide daha takıntı oluyor sankı bu ayda olmazsam hemen dr.a gidiyim dıyorum en azından sorun varsa bilemem bişey yoksada allah büyük der beklerız.burdakı arkadasların yazdıkalrını yapmıyorum ben yastık falan etkılımı gercekten.birde 2yıl hap kullandım onu takıyorum acaba yan etkıkmı yaptı dıye ama adetlerım düzenlı.ya yenı üye oldum bu kacıncı yazısım cevap yok:))topık ne demek birde.yumurtlama günü nasıl hesapalnıyor netten hesapladım ben ama yanlış bence o cunkı adte tarıhlerım tutumuyor ordakınden gec oluyoru ozaman yumurtlama gunu hesabıda yanlış oranın.yyardımmm
selam arkadaşalar bende 6yıllık evliyim. 1 aydır tedaviye başladık daha önce hiç bir doktor tedavi uygulammamıştı bizde çek üstüne düşmedik ama şimdi çok istiyoruz. tabiki bizim istememiz çok önemli değil takdiri belirleyen Allah dilerse olacak
ya arkadaşım 3 mesaj attım sanırım yanlış yerlere gitmişti..neyse bu defa duyan oldu 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebiş düşünüyoz ama nassip olmuyo işte...şu ana kadar yalnızca hsg çekildim tüpler açık 5 aylık bi bekleme sürecindeydim martta aşılama için tedaviye başlıycam..çok heyacanlıyım
slm. bizde bi sorun çıkmadı eşim de bende de her şey yolunda şimdilik kafaya takmamaya çalışıyorum.ilaçlar hakkındada aşılama hakkında da pek bi bilgim yok ama marttan itibaren tecrübelere başlıycaz.. bu arada doktorun kim...inş en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız..:teselli:yarencim bir şey sorucam hormon testi ve eşinin spermlerine bakılmadımı?bende aşılama tedavisine başladım.adetimin 3.günü doktora gittim.hiçbir kist veya benzeri bi şey yokmuş çok şükürki.aşılama için gene kurallar değişmiş.şu an gonophene ve klomenle aşılama 3 kez yapılıp başarılı olunmazsa tüp bebeğin bir kısmını devlet karşılamıyormuş.sadece ithal ilaçlarla(puregon vb.)2 kez aşılama yapıldığında tüp bebeğin bir kısmını karşılıyormuş.dün eczaneye ilaçlarımı almaya gittiğimde şok oldum.ssklı olmama rağmen ilaçlara 650tl verdim.bu ne biçi bi kanun.anlamadım gitti.aslında bana çok geldi ama yapacak bir şey yok.allahım banada bir evlat versin başka bir şey istemiyorum.allah hepimize kolaylık versin.artık anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmm
:teselli::teselli:...slm. bizde bi sorun çıkmadı eşim de bende de her şey yolunda şimdilik kafaya takmamaya çalışıyorum.ilaçlar hakkındada aşılama hakkında da pek bi bilgim yok ama marttan itibaren tecrübelere başlıycaz.. bu arada doktorun kim...inş en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız..:teselli: