• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

yarencim bu benim 3.doktorum CENK AŞKALLİ şimdilik memnunum.sen hangi doktora gidiyorsun.İnşallah hepimiz biran önce hamile kalırız.Yüce rabbimden tek isteğim bu.görüşmek üzere
canım benimde 3. doktorum prof.dr.gürkan uncuya gidiyorum .araştırdığıma göre dalında çok iyi diyolar. her şey nasip..ha bu arada arkadaşlar incir kürü felan yapıyolarmış eger yumutlamada bi problem varsa sende bunu yapabilirsin.A.E.O

Yarencim öncelikle teşekkür ederim benim ikizlerim normal yolla oldu (ilk çocuğumu trafik kazasında kaybettim bence ikizlerim bana Allah'ın hediyesi) Allah sanada nasip eder inşallah hem çok zor hem çok güzel

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim 1,5 yıllık evliyim benim yumurtlamada problem var bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim inciri kaynatııyormusunuz cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmm

Yarencim öncelikle teşekkür ederim benim ikizlerim normal yolla oldu (ilk çocuğumu trafik kazasında kaybettim bence ikizlerim bana Allah'ın hediyesi) Allah sanada nasip eder inşallah hem çok zor hem çok güzel
amiiiiiiinnnnnnnn canım senin bebişlerinede rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim 1,5 yıllık evliyim benim yumurtlamada problem var bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim inciri kaynatııyormusunuz cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmm
merhaba canım, ben kaynatmadım ama kaynatan arkadaşlar faydası olduğunu söylüyolar.8. veya 9 inciri kaynatıp sabah ve öglen olmak üzere günde 2 defa içiyolarmış.....

ben 3 senelik evliyim son iki senedir tüm çabalarımıza rağmen hamile kalamıyorum doktorada gittim hiçbir probleimiz yok ne yapıcağımızı bilemiyoruz artı çok sıkıldık yavaş yavaş tüm mutlarımı kaybediyorum bende bi beebğim olsun istiyorum inşallah bi gün bende anne olabirim en çok istediğim şey bu çünkü

kızlar bana cenk beyin özelinin nosunu verirmisiniz bide onu deneyelim bakalım ben 2 yıldır selçuk söylemeze gidiyorum hiç bi problemim olmadığı halde hamile kalamadım bide cenk beyi deneyelim bakalım

slm arkadaşlar antalya da figen demire giden var mı memnun musunuz ben gidiyorum
bu arada başka önerebileceğiniz doktor varmı kadın doğumcu antalyada

kızlar bana cenk beyin özelinin nosunu verirmisiniz bide onu deneyelim bakalım ben 2 yıldır selçuk söylemeze gidiyorum hiç bi problemim olmadığı halde hamile kalamadım bide cenk beyi deneyelim bakalım

slm shak 08 seni kaydetmeye çalıştım ama becerebildimmi bilmiyorum.bana bu ay aşılama yapacak.benimde hiçbir poblemimiz yok ama olmuyor.burdan sana numarasını verebilirmiyim bir sakıncası varmı acaba?cenk aşkall, şevket yılmaz hastanesinin doktoru bilgin olsun:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar kürtaj sonrası rahimiçi yapışıklığı olup da daha sonra hamile kalabilen var mı lütfen yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:

Merhabalar bende 1,5 senelik evliyim,adet düzensizliğim var ve bebek düşünüyoruz ama yumurtalığımda polikşst over bulundu fsh hormonum 6,6 lh hormonum 20 çıktı 3 aylık bir tedavi görüyorum son kutum yasmin kullanıyorum ve adet düzenleyivi dostinex inş. Bu ay hormonlarım düşer ve bebişim olur :) bakalım hayırlısı allahtan bu sefer doktorum ne diyecek....

arkadaşlar ben aranıza katıldım ama yazılanları ve siteyi sürekli takip edip bazen ağlayıp bazen sevinerek hep sizinle birlikteydim.öncelikle yaklaşık 3 senedir bende bebeğime hasretim gebe kalamıyorum:( benim sorunum yumurtalıklarımda tembellik varmış klomen gonaphane kullandım ama malesef yine olmadı son olarak bu ay gonal-f iğne kullandım ve sadece 1 yumurtam oluşmuş doktorum aşılama yapıcaktı ama aşılama için en az 3 yumurta olması lazım dedi bu ayda normal yolla deneyin dedi ve çatlatma iğnesi vurdu sonuç ne olacak bilmiyorum sadece çok üzgünümm yine bekleyiş yine sabır ve yine bir ümit bekliyorum kıslar ben çok kötüyüm yiyemiyorum içemiyorum uyuyamıyorum yardım edin lütfeeennnn tek yumurta ile hamile kalan varmı aranızda cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.hepinizi öpüyorum A.E.OLUN

mrb arkadaşlar bende 1 senelik evliyim.bebek istiyoruz ama yok.hormonlarıma baktırdım dr um duphaston adında bir hap verdi 4 ay kullandıktan sonra bebek olmazsa gel niye olmuyor diye bakalım dedi.3. ayda bitti ama hala bebek yok .bu haptan kullanan var mı aranızda?

merhaba arkadaşlar ben de 5 yıllık evliyim ve eşim infertilite olduğundan bebeğimiz olmuyo. elden gelen bişe de yok aşılama denedik 2 defa hayırlısı bakalım olmazsa tüp bebeğe geçicez. ben dde de pco var ve lh ve fsh hormonlarım düzensiz o yüzden de glucofhane kullanıyporum ve çok fayda gördüm bence mutlaka danışın doktorlarınıza..

slm arkadaşlar benim pazar günü ilk aşılamam yapılacak.çok heyecanlıyım.elim ayağıma dolaşıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.inşallah hemen hamile kalırım.çok merak ediyorum sonucu.zaten hamile kalamazsam kafayı yerim herhalde.allahım hepimize nasip etsin bebek sahibi olmayı

slm arkadaşlar benim pazar günü ilk aşılamam yapılacak.çok heyecanlıyım.elim ayağıma dolaşıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.inşallah hemen hamile kalırım.çok merak ediyorum sonucu.zaten hamile kalamazsam kafayı yerim herhalde.allahım hepimize nasip etsin bebek sahibi olmayı

cnm çok fazla ümit etme görümcem 2-3 kez yaptırdı olmadı.ama şimdi doğal yollardan hamiile.inş.hayırlısı olur.kafayı yerim dedn ya o yüzden diorm.

cnm çok fazla ümit etme görümcem 2-3 kez yaptırdı olmadı.ama şimdi doğal yollardan hamiile.inş.hayırlısı olur.kafayı yerim dedn ya o yüzden diorm.

sana katılıyorum canım bu iş sabır işi ben de 2 defa yaptırdım ama sabretmeden olmuyo ilk aşılaması tutan da var elbet ama olmazsa da hazırlamak gerek kendini

Back