- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.041
canım benimde 3. doktorum prof.dr.gürkan uncuya gidiyorum .araştırdığıma göre dalında çok iyi diyolar. her şey nasip..ha bu arada arkadaşlar incir kürü felan yapıyolarmış eger yumutlamada bi problem varsa sende bunu yapabilirsin.A.E.Oyarencim bu benim 3.doktorum CENK AŞKALLİ şimdilik memnunum.sen hangi doktora gidiyorsun.İnşallah hepimiz biran önce hamile kalırız.Yüce rabbimden tek isteğim bu.görüşmek üzere
amiiiiiiinnnnnnnn canım senin bebişlerinede rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.Yarencim öncelikle teşekkür ederim benim ikizlerim normal yolla oldu (ilk çocuğumu trafik kazasında kaybettim bence ikizlerim bana Allah'ın hediyesi) Allah sanada nasip eder inşallah hem çok zor hem çok güzel
merhaba canım, ben kaynatmadım ama kaynatan arkadaşlar faydası olduğunu söylüyolar.8. veya 9 inciri kaynatıp sabah ve öglen olmak üzere günde 2 defa içiyolarmış.....merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim 1,5 yıllık evliyim benim yumurtlamada problem var bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim inciri kaynatııyormusunuz cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmm
kızlar bana cenk beyin özelinin nosunu verirmisiniz bide onu deneyelim bakalım ben 2 yıldır selçuk söylemeze gidiyorum hiç bi problemim olmadığı halde hamile kalamadım bide cenk beyi deneyelim bakalım
slm arkadaşlar benim pazar günü ilk aşılamam yapılacak.çok heyecanlıyım.elim ayağıma dolaşıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.inşallah hemen hamile kalırım.çok merak ediyorum sonucu.zaten hamile kalamazsam kafayı yerim herhalde.allahım hepimize nasip etsin bebek sahibi olmayı
cnm çok fazla ümit etme görümcem 2-3 kez yaptırdı olmadı.ama şimdi doğal yollardan hamiile.inş.hayırlısı olur.kafayı yerim dedn ya o yüzden diorm.
evet.ben daha bişey yaptırmadım ama ümitsizlik diz boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?