• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar moralimi yüksek tutmam gerekiyor biliyorum ama elimde değil.psikolojim çok bozuldu.arkadaşlarım,eşim beni tanıyamaz oldular.kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama ne fayda.aklımdan çıkartamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar bende 6 yıllık evliyim bebeğim olmadı eşimde ileri hareet az bendede pko var 1 kere aşılama yaptırdık çok umutluydum ama olmadı umudumu kaybetmedim ben herşeyin zamanını olduğuna inanıyorum allah hepimize sabır versin en kısa zamandada bebeğmize kavuştursun inş

arkadaşlar moralimi yüksek tutmam gerekiyor biliyorum ama elimde değil.psikolojim çok bozuldu.arkadaşlarım,eşim beni tanıyamaz oldular.kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama ne fayda.aklımdan çıkartamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
canım böle hamiş kalamazzsın rahat ol biraz başka şeyler düşünmeye çalış. ev gezmelerini tavsiye etmiyorum ancak arkadaş ortamından uzaklaşma ben bugün hissettim regl olucagımı daha 9 gün vardı.....ama hiç üzülmedim yani artık üzülmüyorum ..doktorum öle dio..bende uyguluyorum bakalım ne zaman gelicek bizim nazlı bebişler:emir_bebek:

bunu dert eden sadece benmişim gibi geliyordu bizde 7 aydır bekliyoruz ama olmadı henuz cewre anlamıyo gercekten ewin tadı lazım ya isteyen herkesin olsun inşllah:CüvCüv:

kızlar benimde 2 senedir olmuyor ve bu ayda olmadı geldi bugün kırmızılar ama moralleri bozmak yok inşallah gelecek bebişler sadece sabır....................

ben 8 yıldır uğraşıyorum 3 kez hamile kaldım ama 3 . ayı atlatamıyorum bebeişlerim karnımda öüyo rahim filmi çekildi 4 kez aşılama yapıldı ve bi kez de tüp bebek denedik ama nafilee hala da uğraşıyorum geçen hafta da heteraskopi oldumm napalım inş bizler de anne oluruz mücadeleye devam :teselli:

slm kader arkadaşlarım ,bende 1,5 yıllık evliyim 9 ay oldu bebek istiyoruz doktora gittik bir sorun yok testler gayet iyi dedi ,ama nedense halen sonuç yok , sanırım son çare rahim filmi :( Allah çocuk isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşşşşallahh.....

mrb yeni üyelik aldım kimseyle içimi paylaşamadım fikirlerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin 4 yıllık evliyim ilk 2 ay korundum tam 1 senedir tedavi görüyorum ilk aşılamam çok kolay geçti tutmadı ikinci aşılamam ise çok ağrılı ve kanamalı oldu oda tutmadı:(6 gün önce 3.cü aşılamayı yaptım oda ağrılı oldu ama hiç bir belirtim yokkorkuyorum artık tedavi görmekten 3.cü kesin tutarmı acaba cvp bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim, hiç bir zaman rutin bir korunma yötemi kullanmadık. Sadece takvim yöntemini uyguladık. Ancak bu zaman içinde 7 kez ertesi gün hapı içtim. Son 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama yumurtlama gününe denk getirmemize rağmen bir türlü hamile kalamadım. Bu çarşamba adetimin 3. günü, ben de iyi bir doktordan randevu aldım. Bakalım ne diyecek?
Tek sorum şu acaba ertesi gün hapları uzun süre gebe kalmayı engeller mi?
Bir de yumurtaması çatlamasa da kadınlar adet görebilir mi?
Hepinize teşekkürler.
Umarım Allah hepimize hayırlısıyla bir bebiş nasip eder.

mrb yeni üyelik aldım kimseyle içimi paylaşamadım fikirlerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin 4 yıllık evliyim ilk 2 ay korundum tam 1 senedir tedavi görüyorum ilk aşılamam çok kolay geçti tutmadı ikinci aşılamam ise çok ağrılı ve kanamalı oldu oda tutmadı:(6 gün önce 3.cü aşılamayı yaptım oda ağrılı oldu ama hiç bir belirtim yokkorkuyorum artık tedavi görmekten 3.cü kesin tutarmı acaba cvp bekliyorum
günaydın arkadaşım sancım var ama yinede bi yazam dedim:1rolleyes:
inş tutar kendini kasma zor bi süreç hakikaten kimseyle paylaşılmıyo...ama bura güzel herkes sorucağını soruyo ,içini dökebiliyo rabbim yüzünü güldürsün..bu arada dr. kim?

canım hiç stres yapma ümitsizliğe kapılma çünki burada aşılama yaptırıp hamile kalan arkadaşların yazılarını okudum bana umut ışı oldu mesela ben de pcoluyum hayıt sularımı içmedim soğan kürlerimi denemedim şimdi aşılama yaptırmak istiyorum ama uzun bir tedaviden geçicem sanırım allahım hepimizin dualarını kabul etsin :Saruboceq:kucaklarımıza bebelerimizi almayı nasip etsin :emir_bebek:sakın stres yapma sık sık dua et sonucunu merak ettim inşallah bildirirsina.s.

söylediklerinize katılıyorum.bizi biizden daha iyi anlayacak yok.ben de 3 yıllık evliyim olmadı.farklı iki doktora gittim.klomen kullandım olmadı.stres yapma diyor doktor ama olmuyor ne yapalım..her ay bebek beklemek kadar acı olan nedir? ya da arkadaşımızın dediği gibi çevrendeki herkes hemen hamile kalıyorsa...

söylediklerinize katılıyorum.bizi biizden daha iyi anlayacak yok.ben de 3 yıllık evliyim olmadı.farklı iki doktora gittim.klomen kullandım olmadı.stres yapma diyor doktor ama olmuyor ne yapalım..her ay bebek beklemek kadar acı olan nedir? ya da arkadaşımızın dediği gibi çevrendeki herkes hemen hamile kalıyorsa...

canım önce stresten uzak durmak sonra allah yakın olup yalvarmaktan başka çare yok dediklerine katılıyorum hatta en zor şey beklemek helede bunun sonunda BEBEK varsa ümitlerimizi yitirmeyelim arkadaşlar allah hepimizin dualarını kadul etsin bebeklerimizi de kucaklarımıza versin:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba...
bende aranıza yeni katıldım.. bizde 6 aydır deniyoruz ama malesef olmuyo. şu bebek konusunu aklımdan bi atabilsem. her ay adet olduktan sonra bu ay hiç düşünmiycem hiç kafama takmıycam diyorum ama olmuyo düşünmeden yapamıyorum. düşünmemenin yolunu bulan varmı (zira bu sitede çok okudum ne zaman kafama takmayı bıraktım o zaman hamile kaldım diyenleri)

arkadaşlar merhaba...
bende aranıza yeni katıldım.. bizde 6 aydır deniyoruz ama malesef olmuyo. şu bebek konusunu aklımdan bi atabilsem. her ay adet olduktan sonra bu ay hiç düşünmiycem hiç kafama takmıycam diyorum ama olmuyo düşünmeden yapamıyorum. düşünmemenin yolunu bulan varmı (zira bu sitede çok okudum ne zaman kafama takmayı bıraktım o zaman hamile kaldım diyenleri)
merhaba canım...bende senin gibi kendimi kandırıyoruma.s

Back