- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.061
ya kızlar nesı takip ediosunuz gözükmüo sizin msjlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm sennde.demesi çok kolay da gel de dinlet kendine.
canım böle hamiş kalamazzsın rahat ol biraz başka şeyler düşünmeye çalış. ev gezmelerini tavsiye etmiyorum ancak arkadaş ortamından uzaklaşma ben bugün hissettim regl olucagımı daha 9 gün vardı.....ama hiç üzülmedim yani artık üzülmüyorum ..doktorum öle dio..bende uyguluyorum bakalım ne zaman gelicek bizim nazlı bebişlerarkadaşlar moralimi yüksek tutmam gerekiyor biliyorum ama elimde değil.psikolojim çok bozuldu.arkadaşlarım,eşim beni tanıyamaz oldular.kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama ne fayda.aklımdan çıkartamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın arkadaşım sancım var ama yinede bi yazam dedim:1rolleyes:mrb yeni üyelik aldım kimseyle içimi paylaşamadım fikirlerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin 4 yıllık evliyim ilk 2 ay korundum tam 1 senedir tedavi görüyorum ilk aşılamam çok kolay geçti tutmadı ikinci aşılamam ise çok ağrılı ve kanamalı oldu oda tutmadı6 gün önce 3.cü aşılamayı yaptım oda ağrılı oldu ama hiç bir belirtim yokkorkuyorum artık tedavi görmekten 3.cü kesin tutarmı acaba cvp bekliyorum
mrb yeni üyelik aldım kimseyle içimi paylaşamadım fikirlerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin 4 yıllık evliyim ilk 2 ay korundum tam 1 senedir tedavi görüyorum ilk aşılamam çok kolay geçti tutmadı ikinci aşılamam ise çok ağrılı ve kanamalı oldu oda tutmadı6 gün önce 3.cü aşılamayı yaptım oda ağrılı oldu ama hiç bir belirtim yokkorkuyorum artık tedavi görmekten 3.cü kesin tutarmı acaba cvp bekliyorum
söylediklerinize katılıyorum.bizi biizden daha iyi anlayacak yok.ben de 3 yıllık evliyim olmadı.farklı iki doktora gittim.klomen kullandım olmadı.stres yapma diyor doktor ama olmuyor ne yapalım..her ay bebek beklemek kadar acı olan nedir? ya da arkadaşımızın dediği gibi çevrendeki herkes hemen hamile kalıyorsa...
merhaba canım...bende senin gibi kendimi kandırıyoruma.sarkadaşlar merhaba...
bende aranıza yeni katıldım.. bizde 6 aydır deniyoruz ama malesef olmuyo. şu bebek konusunu aklımdan bi atabilsem. her ay adet olduktan sonra bu ay hiç düşünmiycem hiç kafama takmıycam diyorum ama olmuyo düşünmeden yapamıyorum. düşünmemenin yolunu bulan varmı (zira bu sitede çok okudum ne zaman kafama takmayı bıraktım o zaman hamile kaldım diyenleri)