• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

rabbim inşallah hiç beklemediğin bi anda çıkarır karşına. eşimin bi akrabası var kadının 13 yıl olmamış çocuğu defalarca tüp bebek yaptırmışlar tutmamış artık vazgeçmişler ve 8 ay sonra bi bakmışki hamile şimdi 2 kızı var.allah inşallah tüm isteyenlere verir

ya bide seni yanlış yönlendirmeyeyimmm.. ben afyondayım burda heryer hamam şifalı kaplıca dolu. normal sıcak suda işe yararmı bilmiyorum.aslında anadolu yakasında güzel hamamlarda var.. mesela beylerbeyi hamamı vardı. tabi hala duruyosa

evet hala duruyo ama kaplıca suyu daha iyidir tabi 1ay önce gittim kaplıcaya keşke yine gidebilme şansım olsa :emir_bebek:

inşallahhh allah her isteyene bebek versinnn.ya aslında cokkk stresliyimm ama şu iki gündürr bi huzur doldu içime..herşeyde bi hayır vardır diyorummm..
bu arada sen aşılamamı yaptırcaktın yoksa normal yollarlamı deniyosun

biz yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosal ameliyatı oldu 4 ay önce şimdi onun değerleri normale döndü benimde tsh yüksek çıkıyodu oda normalle döndü bu ay yumurta takibi yapılıyo ama hareket yok bidahaki ay ilaçla çalıştırılcak yine olmazsa aşılama bakalım hayırlısı.ama çok umut doluyum olcak inşallah

inşallah canımm..şükürler olsunki dertlerimiz için çareler arayabiliyor tedaviler bulabiliyoruzz..inan sebebi bilinmeyen şeyler insanı daha cok yıpratıyo..mesela benn

canımcım kendini çok sitrese sokma ve tek kalmamaya çalış çünkü insan tek kalınca bunalım oluyo.bu arada çalışmıyosun dimi

herkeze iyi uykularr veya durun ne uyuması bugün mübarek gün yarında tatil:)))) çalışınnn boş durmayınnnnnnn kaydirigubbakcemile

yok canımm çalışmıyorumm 2 yıl önce bıraktımm bankacıydımmm..bide o stresi kaldıramammm dedimm bıraktımmm..iyi gecelerrrr

merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..

cok guzel yorumlamıssın valla bu kadar anlatılır benımde durumum aynı senle 11aydır ıstıyoıruz hıc bıse yok adetım gecıp duruyo 40gun 45gun olmadıgım zamanlar oldu hala sonuc yok komsu gelınler hep dogurdu cocuklarını sevmeye cekınıyorum bızım sokakta 6bebek ve4hamıle var ama ıclerınden bırıde ben deılım allahım yardım etsın herkese cok zor allah senınde yardımcın olsun tum ısteyenlere verır rabbım ınşallah bebeksenağlama:delphin::a015::Saruboceq:Çok üzgünüm çoook:1no2:

slm siteye yeni üye oldum..27 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim..şimdiye kadar gebelik düşünmedim ama artık anne olmak istiyorum..2 aydır yumurtlama günlerine dikkat etimm ama bi sonuç yok..acaba olmayacakmı diye korkmaya başladım..yada ben hesaplayamıyorum bu işi..adetlerim düzenli ama korkuyorum..

:CüvCüv:arkadaşlar bana acil cevap verirmisiniz sat29 aralıktıkaydirigubbakcemile3 7-12 kaydirigubbakcemile3yumurtlama günümdü ben 8 aralıkta beta-hcg baktırdım 0.100 çıktı dün doktoruma gittim :CüvCüv:1.00:CüvCüv: çıktı sizce döllenme oluyormu değer yükselirmiŞeniz

selam melike bnde buraya yeni üye olanlardanım.aynı sorun bndede var.bence sen bnm gibi geç kalma ve en kısa zamanda bi doktora git ve kan tahlillerini yaptır en azından için rahat olur bişey çıkmazsa.bn de bu ay olur diger ay olur diye bekledim şimdi 8 ay gecti hala bişey yok.gen doktora gittim tahlil yaptırdım süt hormonum yüksek çıktı meger o hamile kalmaya engelmiş.şimdi 3 ay ilaç kullanacam.inşallah rabbim verir bi bebiş..

bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz

:emir_bebek:ben 6 aylık evliyim ve :CüvCüv:bebeğim:CüvCüv: olsun çok istiyorum sat29 aralıktı Şeniz7-12 Şenizyumurtlama günlerimdi 8 aralıkta beta-hcg baktırdım sonucum 0.100 çıktı 16 aralıkta yine doktoruma gittim 22 aralıkta belli olur dedi ben bekleyemedim yine beta -hcg yaptırdım sonucum :emir_bebek:1.00 :emir_bebek:çıktı 22 aralıkta belli olucakmış sizce değerin yükselmesi iyimi dölleniyormudur lütfen bi şey söyleyin arkadaşlar:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

Selamlar. Ben de 10 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Yaklaşık 6 aydır ikinci çocuk istiyorum.Herhangi bir problemim yokmuş.Doktora gittim.Ancak yumurtlama azlığı varmış 1 ay klomen kullandım.Çok ağrı yaptı.Sonuç negatif.İkinci ay doktor femara diye ir ilaç verdi.çok pahalı bir ilaç.210 tl filan.Bu ay kullandım.Şimdi bekliyorum.bakalım hayırlısı artık.

bencede evlilik cocuksuz olmuyor ben yaklasik bir yildir evliyim bizde urasiyoruz ama olmuyor doktorada gitmedim sizce ne yapmam gerekiyo bende hamile kalmak bebegimi kucama almak istiyorum ve size bi sorum var yumurtlama doneminizi nasil hesapliyorsun ben hic hasaplayamiyorum?lutfen yardim edin

ahhh o yumurtlama günleri ateşi denedim olmadı daha bugün en yakın arkadaşım bendeydi 7 aylık öyle mutlu ki ultason görüntülerini izledik ben ve kocam sesizce izledik biiz hala olmasını bekliyoruz haa 8 ay oldu öyle uzun değil ama her gün umut azalıyor sanki hiç bebeğimiz olmayacakmış gibi üzülüyorum hayırlısı ne diyeyim canım sıkıldı yaaaa

Back