- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.781
Hele insanlarin sormasi olmuyormu yapmiyonuznu yapin artik zamn geciyo ya olmazsa demeleri yokmu insani nasil uzuyor zaten onca sey yasamisiz vajinismusla ugrastim şimdide bebek istiyoruz ama olmadi henuz
24 aydır bebek için ugrasan bırı olarak soyleyecek bır sey bulamıyorum insallah bır an once anne olursun
BENDE 4 YILDIR UĞRAŞIYOM. SORUN NE CNM SENDEHiç umudunu yitirme benim tam 6 yıl olmadı
Ne guzel canim rabbim kucagina almayk nasip etsin :) darisi bize insAllahmerhaba kızlar dün bebeğimin kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun ki inşallah en kısa sürede olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duygu.
Çok güzel Can'ım allah hepimize taddırsınmerhaba kızlar dün bebeğimin kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun ki inşallah en kısa sürede olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duygu.
Bende e 2yüksekliği sendeark
BENDE 4 YILDIR UĞRAŞIYOM. SORUN NE CNM SENDE
Kaç aylık gebesin Can'ımmerhaba kızlar dün bebeğimin kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun ki inşallah en kısa sürede olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duygu.
amin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin rabbimMrb kizlar banada 27 ay oldu cocuk istemeye baslayali . Uzulmeyin canlarim hepimizin bi vakti var hepimiz o vaktimizi bekliyoruz. Allahim hakkimizda hayirlisini versin. hakkimizda hayir olanida gonlumuzle razi eylesin Yarabbim .
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmerhaba kızlar dün bebeğimin kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun ki inşallah en kısa sürede olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duygu.
sabır denen acı bir ilaç var iç onu gel yanımıza aramıza katıl beraber tevekkül edelim :)Selam bende yeni katıldım aranıza...gebe kalamamakta 8.ayımı bitirdim ve her geçen ay umudumu tamamen de yitiriyorum sizce ne yapmayalım fizyolojik ve psikolojik olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..
amin inşaallahSağlıklı hayırlı ahlaklı insan gibi insan olan evlatlariniz olsun bekletiliyorsaniz beklemeyi hoş karşılayın sizin için güzel kaderler vardır
Canım sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları hamilelerin duası kabul olurmuş duanda beni de unutmamerhaba kızlar dün bebeğimin kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun ki inşallah en kısa sürede olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duygu.
daha yeni gördüm mesajını nasılsın iyimisinGunaydin kizlar ablam sanada günaydınciftsariliyumurta
Iyiyim ablam nasıl olayım bekleme icerisindeyim ablam catlatma iğnesi kilo aldiriyormudaha yeni gördüm mesajını nasılsın iyimisin
bak gördünmü teyzenle yaşıtım hala yaşlı değilsin sen diyosun@Sermincigimm Vala bilmiyorum canm başka yolu var mı da bu şekilde yapcaksan çok dikkat etmen lazım allah korusun kaynar yani. Teyzemin olmadı bebeği ne yazık kiama onun bi tane kızı var zaten 14 yaşında :) doktora da gitti hsg falan çekildi yanlış hatırlamıyosam doktor demişti ki yumurtalıkların eskisi gibi değil tembelleşmiş. Yani çok fazla ara verdiği için olmuş sanırım yaşı da 42
sankiii aldırıyooo gibiii banada öyle geldide :))) iki aydır vuruluyom bende şişkinlikmidir kilomudur iki ay önce 57-58 dim 60 oldum yahuIyiyim ablam nasıl olayım bekleme icerisindeyim ablam catlatma iğnesi kilo aldiriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?