- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.741
Kaç günde bir adet olduğunun önemi yok düzenli olarak 32 günde adet oluyorsan iki adet ortası yumurtlama zamanın ama canım bu işler böyle hesapla, kitapla pek olmuyor. Dr lar adete yakın yada hemen bitiminde ovülasyon asla olmaz derler ama eğer rabbim verecekse adetliyken de yumurtlarsın, bitince de yumurtlarsın, o spermler de 3_5 gün yaşar onlar bir şekilde buluşur.. Nasipte olmayınca da herşeyi takipte etsek yine boşAmin karadut allah hepimize nasip etsinbu arada bugün adetimin son günü yumurtlama sivisi gördüm su akiskan kivamli adet sonu hemen yumurtlama olurmu o kafama taklidi 32 günde bir fln adet görüyorum
Amin canım ikisini de olmam gerek hem tüp de sıkıntı hem de rahim de sıkıntı var rahim de ki sıkıntıyı Laparoskopi gideriyor mu canım bilmiyorum inşallah canımHistereskopiden daha iyimiş laparoskopi yani sorun herneyse daha rahat görüp daha rahat müdahale ediliyormuş.eğer cesaret edip ameliyat olacaksan laparoskopi ol derim tekrar tekrar uğraşmazsın. Dediğim gibi canım tüplerde ne varsa onu çöz ondan sonra tüp dene. İnşallah herşey yolunda gider üzme kendini Allah kolaylık verir elbet
Adetine çok var canım belirtiler için çok erken. Sanırım ovülasyon dönemindesin bugünleri boş geçirme. İnşallah reglin geçerde müjdeni alırsınarkadaşlar mrb adetime 12 gün var midem ara ara bulanıyor sol kasıkta ve belimde ağrı var göğüslerim yandan dokununca ağrıyor sizce hamilelikle ilgili olabilirmi yoksa böle belirtiler için erkenmi? kan testide yaptırmak istemiyom her ay hüsrana uğruyorum çünü
Yaptırma gün aşırı ilişki yap Can'ımarkadaşlar mrb adetime 12 gün var midem ara ara bulanıyor sol kasıkta ve belimde ağrı var göğüslerim yandan dokununca ağrıyor sizce hamilelikle ilgili olabilirmi yoksa böle belirtiler için erkenmi? kan testide yaptırmak istemiyom her ay hüsrana uğruyorum çünü
Can'ım zaten en az bir yıllık evli olman lazım tedavi için neden hemen klomen başlamış tamam verilir ama sen daha erken evliliğinYa kızlar bende çikolata kisti var ama adetlerim düzenli oluyor klomen verdi doktor başka doktora gittiğimde de oda adeti düzenli olana klomen verilmez dedi bilmiyorum anlamadım hiç bişey 5 aylık evliyim
Adet gecıkmesı olmadan mıde bulantısı olması olamaz suan Bebek oluşmadı bıle daha senınkı psıkolojık bendede öle oluyor hamıle olmak çok ıstedıgımız ıcınarkadaşlar mrb adetime 12 gün var midem ara ara bulanıyor sol kasıkta ve belimde ağrı var göğüslerim yandan dokununca ağrıyor sizce hamilelikle ilgili olabilirmi yoksa böle belirtiler için erkenmi? kan testide yaptırmak istemiyom her ay hüsrana uğruyorum çünü
Doktorlar hep farkli iste cikolata kistine once dogum kontrol hapi veriliyor biliyorum ondan sonra klomene baslanir klomen daha buyutur biliyorum yani benim bildigimYa kızlar bende çikolata kisti var ama adetlerim düzenli oluyor klomen verdi doktor başka doktora gittiğimde de oda adeti düzenli olana klomen verilmez dedi bilmiyorum anlamadım hiç bişey 5 aylık evliyim
Ay canim yakızlar ben yıne hasta oldum bu ayda gelmedi bebısım morelen bıttım artık toplayamıyorum kendımı napacagımı sasırdım
Ben sogan kürunu yaptim ama bi degisiklik olmadiArkadaşlar soğan suyu içmelisiniz
Üzülme canım benim inşallah rabbim nasip etsin hayırlısı ile inşallah sabır canım benimkızlar ben yıne hasta oldum bu ayda gelmedi bebısım morelen bıttım artık toplayamıyorum kendımı napacagımı sasırdım
kaç ay yaptınBen sogan kürunu yaptim ama bi degisiklik olmadi
Ben yapıyorum ama dedikleri gibi değişik akıntı falan yok bendeArkadaşlar soğan suyu içmelisiniz
Kanda gebelik Testi mi? Eğer öyleyse pozitif galibaTest sonucu 15.81 ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?