- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.581
Hemen hamile kaldılar ama bunu eski ebeler yapıyor düzeltmeyi aslında şöyle diyim biz kadınlar bilmiyoruz hassas olduğumuzu adet olduğumuz dönemlerde ağır kaldırmak ağır Bi eşyayı çekmek vs bunları yapıyoruz ya rahim de ters dönermişYa düzeltilmesi gün bi durum yokmuş doktor da gebe kalmakla bi ilgisi yok dedi saglak yada solak olmakgibi dedi ama ben rahmi ters oolanların geç hamile kaldiklarini duydum düzeltme olayıni doktorlar yapmiyo zaten BN sadece ayni durumda olan varsa kacunci ay hamile kaldiklarini öğrenmek istedim
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende rahim ters olunca geç kalınıyor diye duydum. Ama bu kişiden kişiye değişir herhalde. Bunu ebeler düzeltiyor sanırım ama bence öyle şeyler yaptırma derim sonra daha kötü bişey olur allah korusun..Ya düzeltilmesi gün bi durum yokmuş doktor da gebe kalmakla bi ilgisi yok dedi saglak yada solak olmakgibi dedi ama ben rahmi ters oolanların geç hamile kaldiklarini duydum düzeltme olayıni doktorlar yapmiyo zaten BN sadece ayni durumda olan varsa kacunci ay hamile kaldiklarini öğrenmek istedim
bende 2 ay once ebe bır kadına gıttım bana rahmın düsmüs dedıHerzaman ümit vardır ümidini asla kaybetme mucizen bi bakmissin gelmis
O nedemekmis yaw rahim dusmesikardelen2357 .!.:bende 2 ay once ebe bır kadına gıttım bana rahmın düsmüs dedı
güya kaldırdı amaaradan ıkı ay gectı 2 gun once test yaptım yıne negatıfO nedemekmis yaw rahim dusmesi
Üşütme yok canım yani üşüttüğüm zamanları biliyorum yumurtalıklarımda ağrı olur. Benim kanama olayı epeydir var üç sene falandır var yani. Ama ara ara oluyor her zaman değil dr da bazen olur normaldir diyor. Acaba yapışıklık mı var diyorum? Ahh bir hsg çektiremedim ki..!!Sermincigim bana usutmussun gibi geldi drar yollarında iltihap yada vajinit olmuş olabilirsiniz ara ara bendede oluyor o ayrıca sert davraniyosa normaldir
Hayır adetin 9veya 10.günü çatlatmak içinIncir ve havuc suyu kurunu adetliyken mi baslicaz bilginiz var mi
ben de esımde cok karsıydık ebeye ama caresızlık herseyı yaptırıyo belkı bır umut dıye gıttımgüya kaldırdı amaaradan ıkı ay gectı 2 gun once test yaptım yıne negatıf
Himm tmm cok tesekkulerHayır adetin 9veya 10.günü çatlatmak için
Rica ederimHimm tmm cok tesekkuler
bılmıyorumkı canım bu isı yapan kadınlar cok benden baska cevremde bu kadınlara gıdenler hepsi o ay hamıle kaldı ama benım bebısın nasıbı yok 24 aydır ne yapmadımkı artık asılama yada tup bebek normal yoldan olmuyoKardelen ters rahim için babada ebeyi dilediler yok çevirip duzeltiyonus diye de ben inanmadim ya kadim nasip cevirsin rahmi
DoktorDoktor bi problem yok dedi ama asilama yapcam sana dedi degisecem doktoru bi aylik klomenle asilama dedi banaHoşgeldin senin problemin var mı
Kizlar rahmi ceviriyorlar yabılmıyorumkı canım bu isı yapan kadınlar cok benden baska cevremde bu kadınlara gıdenler hepsi o ay hamıle kaldı ama benım bebısın nasıbı yok 24 aydır ne yapmadımkı artık asılama yada tup bebek normal yoldan olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?