Gebe kalamayanlar buraya.....

Bence çocuğunuz olmuyor diye hayatı kendinize zehir etmeyin herşeyden önce aşk önemli bence eşinize aşıksanız ve de o da size aşıksa bunun tadını çıkarın çocuk derdine düşüp de eşinizi kaybedebilirsiniz ama illede ben bu duyguyu tatmak istiyorum diyorsanız ve çocugunuz olmuyorsa size önerin çocuk yuvalarında bir sürü kimsesiz çocuk var evlat edinebilirsiniz..benim eşimin ailesi evlat dindi.

Allah hayırlısıla kucağınza almayı nasip etsin inşallah ..ben ablam adına birşey sormak istiyodum size soğan kürü adeti çabuklaştırıcı ve düzenliyici birşeymiş galiba yani bu eğer bir gebelik oluşcaksa ters bir etki yapmaz mı? incir kürü daha iyi olmaz mı ? tecrübelisiniz diye bir sorayım istedim..

bende pko olduğumu yeni öğrendim.gerçi en başından beri çok gecikmeli bir adet düzensizliğim vardı ama bunun pko olduğunu bilmiyordum.adet düzensizliğinden başka hiçbir belirtisi yok bende.6 aylık evliyim.bebek istiyoruz ama belli bir tedavi sürecinden geçmem gerekmiş.önce bir rahim filmi ardından ilaçla yumurta büyültme tedavisi,oda olmazsa aşılama en son tüp bebek dedi doktorum.başka bir doktora daha gitsemmi,yoksa hiç bir işlem yapmadan biraz daha beklesemmi kararsızım.beni biraz bilgilendiriseniz sevinirim.tecrübeli arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler

merhaba bayanlar.Ben de aranıza bugün katıldım.Allah hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu..Biz de 5 aydır korunmuyoruz ama hala bi şey yok.Reglime 3 gün kaldı,ama regl belirtisi de yok gibi...Bu arada yardımcı olursanız sevinirim:Bebiş düşünmeye başladığımızda doktora gitmiştik,folik plus verdi..4 ay kullandım ama beni mahvetti,dışkılama sorunu falan.Ben de kestim.Acaba zararı herşeye rağmen devam etmelimiydim?

merhaba arkadaşlar ben de 15 aydır evliyim ve hala hamile kalamadım ve yaklaşık 10 aydır değişik yerlerde değişik doktorlara gittim ama bi faydasını göremedim.hepsi bi sorun yok sen de de eşinde de deyip bi hap la yolluyolardı.en son çatlatma iğnesi kullandım o da cevap vermedi.şuan gittiğim doktor ise hormon bozukluğum olduğundan dolayı yumurtalıklarımın gebelik oluşması için yeterli şekilde çalışmadığını söledi.şimdilik ilaçsız bi şekilde tedavi yapacakmış.sürekli hormon tahlili ve ultrasonla kontrol edecekmiş.allah bir an önce hepimize sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

mrhb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.pko hastasıyım ve 1.5 yıldır bebek istiyoruz.6 ay kadar gonophane kullandım ama sonuç alamadım.ve bu ay aşılama düşünüyorum şimdi adetimi bekliyorum dört gözle gelsin başlıcaz inş. aşılama işlemlerine.inş. herkes bebeğini tez zamanda kucağına alır.aminnn

slm ilinay bende aynı durumdayım.3 yıllık evliyim.doğum kontrol hapıyla korundum hep.son 6 aydır bebek istiyoruz diye bıraktım hapı.adetlerim düzensizleşti ve pko olduğumu öğrendim.

slm ilinay bende aynı durumdayım.3 yıllık evliyim.doğum kontrol hapıyla korundum hep.son 6 aydır bebek istiyoruz diye bıraktım hapı.adetlerim düzensizleşti ve pko olduğumu öğrendim.

canım üç yılın ardından gelen altı ayı sayıyorsan eğer bence biraz daha beklemen lazım ilacın etkisi hemen geçmiyor diye biliyorum

bende 3,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo pko var ve ne kullandıysam fayda etmedi(klomen pregnly 5000) ama yok artık bu ay adet sonrası tüplerimin filmini istedi dr hayırlısı allah çok büyük vardır bir nedeni en öenmlisi sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…