• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba.evet maalesef ameliyattan çok kısa zaman sonra yenisi oluştu ve çocuk oluşması için de bir daha ameliyat olmam gerekiyomuş.iyi şeyler duymak istiyorum artık.inş.güzel haberler duyarız hepimiz.

canım ameliyat olmadan direk tüp bebek denesen?ameliyatta baya masraflı çünkü.. antalyada bende gittim 2-3 doktora 1 tanesi ameliyat dedi diğerleri endometriste ameliyat biraz ticari dir dedi ve tüp bebeğe yönlendirdiler,tüp bebek denesen nasıl olurki acaba?

kızlar merhaba ben dün doktoruma gittim adetimin 12. günü vurulmam için prenyl 5000 verdi ayrıca dekort 0.50mg verdi günde üç defa içeceksin dedi aranızda bu ilacı kullanan varmı kullandıysa ne için kullandı teşekkürler

Merhaba arkadaşlar 19 aylık evliyim.6 ay bebeğim olmayınca aralık ayında tedavi için dr gittim.Yumurtalıklarda tembellik var dedi Glucophage isimli bi ilaç ve klomen verdi ilk ay daha hamile kaldım ve ikiz.22 Temmuz da 26. haftada erken doğum yaptım kızım 3 gün oğlum 5 gün yaşadı.Doğum yapalı 4 ay oldu tekrar tedaviye başladım sanki bi daha bebeğim olmucakmış gibi geliyo.Yine aynı ilaçları verdi dr bi de çatlatma iğnesi verdi dün yaptırdım bu iğne hemen mi çatlatıyo bi süresi var mı bugün kasıklarımda çok ağrı var? Bilgisi olan var mı?Yumurtam bu ay çok geç oluştu ve 1 tane inşallah olur bebişlerimiz hepimizin kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde.

Merhaba arkadaşlar 19 aylık evliyim.6 ay bebeğim olmayınca aralık ayında tedavi için dr gittim.Yumurtalıklarda tembellik var dedi Glucophage isimli bi ilaç ve klomen verdi ilk ay daha hamile kaldım ve ikiz.22 Temmuz da 26. haftada erken doğum yaptım kızım 3 gün oğlum 5 gün yaşadı.Doğum yapalı 4 ay oldu tekrar tedaviye başladım sanki bi daha bebeğim olmucakmış gibi geliyo.Yine aynı ilaçları verdi dr bi de çatlatma iğnesi verdi dün yaptırdım bu iğne hemen mi çatlatıyo bi süresi var mı bugün kasıklarımda çok ağrı var? Bilgisi olan var mı?Yumurtam bu ay çok geç oluştu ve 1 tane inşallah olur bebişlerimiz hepimizin kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde.

3-4 güne kadar çatlıyor, çtladıktan sonra transfer yapıyorlar. Benim çatlama iğnesi yapılıncaya kadar çok ağrım olmuştu, iğneden sonra rahatlamıştım. benim tutmadı ama transferden sonra yatak istirihati iyi geliyor derler. Umarım sen hamile kalırsın ve sağlıklı bebeklerin olur.

arkadaslar4 yillik evliyim hala cocugum yok.
once korundum.
gecen yil 3 dusuk yaptim.
kanpihtilasmasi yuzunden oldugu tespit edildi.
ancak son 9 aydir hamile kalamiyorum diger bebeklerde uyguladigim gibi yaptim.
adetimin 12. gununden 17. gunune kadar beraber oldum ve yine hamle degilim. aranizda bilen varmi.
su eczanelerde satilan ovulasyon hesaplayici varmis bilgisi olan varmi bana bildirirmisiniz.
yani nezaman yumurtladigini biliyomus.

bende 26 yaşındayım ,çok düzenli regl olurum 5 aydır korunmuyoruz, ondan öncede D.K.hapı felan kullanmadım, sabırlıyımdır ama insanın aklına soru işareti geliyor ...???????????????????????????

kızlar bısı sorucam
bende 5 aydır bebek ıcın ugrasıyorum fakat olmuyo..
cok fazla stres yaptımm nıye olmuyo dıyeee.
doktora gıdeyım dedımmm
doktor bana ya reglıylen yada reglın basladıgı gunden ıtıbaren say
11.ve 12. gunler gelebılırsın dedıı.
bende bıran once tedavıyse tedavı ne gerekıyorsa olmak ıstıyorum.
adetlıyken maalesf ılk doktor deneyımım olacak gıtmeye cekındım.
11 ve 12 gunlerde bayrama gelıyo maalesef.
sımdı tedavı olan arkadaslara sorum su.
sızde bu gunlerdemı tedavı ıcın doktora gıttınız.
yoksa herhangı bı gunde gıtmek mumkun oluyomu???

kızlar bısı sorucam
bende 5 aydır bebek ıcın ugrasıyorum fakat olmuyo..
cok fazla stres yaptımm nıye olmuyo dıyeee.
doktora gıdeyım dedımmm
doktor bana ya reglıylen yada reglın basladıgı gunden ıtıbaren say
11.ve 12. gunler gelebılırsın dedıı.
bende bıran once tedavıyse tedavı ne gerekıyorsa olmak ıstıyorum.
adetlıyken maalesf ılk doktor deneyımım olacak gıtmeye cekındım.
11 ve 12 gunlerde bayrama gelıyo maalesef.
sımdı tedavı olan arkadaslara sorum su.
sızde bu gunlerdemı tedavı ıcın doktora gıttınız.
yoksa herhangı bı gunde gıtmek mumkun oluyomu???

incisu merhaba bende tedavi görüyorum fakat adetimin 5.günü klomen içmeye başlıyorum beş gün içtikten sonra adetimin 10. günü doktora gidiyorum yumurtalıklarım nekadar büyümüş diye bakıyor senin doktorun hiç ilaç vermemiş sanırım buda belki daha 5 aydır korunmadığın içindir çünkü 1 seneden önce tedaviye pek başamıyorlar tabi yaşın çok geç değilse

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 16 aydır evliyim hiç korunmadım 3 aydır dr gidiyorum hersey normal dedi eşiminde problemi yok 2 ay klomen kullandım geçen ayda pregnyl vuruldum adetim 10 gün geçti heycanlandım hamileyim diye ama değilmişim ilaçlar geciktirmiş:( şimdi klomen kullanıyorum 4.günüm c.tesi gidicem sanırım tekrar çatlatma iğnesi vericek bu ayda olmazsa rahim filmi çekicez dei bakalım inşş olur.... sizce şansım ne kadar çok takıyorum kafama..:(

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 16 aydır evliyim hiç korunmadım 3 aydır dr gidiyorum hersey normal dedi eşiminde problemi yok 2 ay klomen kullandım geçen ayda pregnyl vuruldum adetim 10 gün geçti heycanlandım hamileyim diye ama değilmişim ilaçlar geciktirmiş:( şimdi klomen kullanıyorum 4.günüm c.tesi gidicem sanırım tekrar çatlatma iğnesi vericek bu ayda olmazsa rahim filmi çekicez dei bakalım inşş olur.... sizce şansım ne kadar çok takıyorum kafama..:(

incisu merhaba bende tedavi görüyorum fakat adetimin 5.günü klomen içmeye başlıyorum beş gün içtikten sonra adetimin 10. günü doktora gidiyorum yumurtalıklarım nekadar büyümüş diye bakıyor senin doktorun hiç ilaç vermemiş sanırım buda belki daha 5 aydır korunmadığın içindir çünkü 1 seneden önce tedaviye pek başamıyorlar tabi yaşın çok geç değilse

Cnm ben ılkkez gıdıcem doktoraa.henuz hıc kadın doguma gıtmedım bu sebepten :1no2:yasım 25

kızlar ben yedi yedi yıllık evliyim bende uğraşıyorum.bence bu bizim savaşımız bu savaşı kazanmalıyız
tüm yanlış tedavilere ve zaman kaybına rağmen ALLAH herkese doğru yolu göstersin bu arada alman hastanesine gidip memnun kalan var mı lütfen cevap bekliyorum

--------------------------------------------------------------------------------

canım bende klomen kullandım bu ay adetimin 12.günü iğnemide oldum bakalım bekliyorum daha 1 haftam var olmazsa tekrar başlıcam klomene bu ilk ayım bence şansın var sabret canım allah en ksa zamanda hepimize nasip etsin

bende 5 senelik evliyim malesef ssk doktorları yüzünden sorunumuzun ne olduğunu bile öğrenemedik o kadar nefret ettirdilerki hastahanelerden ve doktorlardan gitmeye korkuyorum tam 6 doktor değiştirdim hepside ssk doktoru iki tanesi hiç ilgilenmedi birisiyle ben sorun yaşadım hastaları azarlamaya bayılıyorlar bende hiiiç gelemem öyle şeylere biri daha tedaviye başlamada 300 ytl para istedi ikiside muayne bile etmeden ne sorunum var bilmeden ilaç yazdı git gel yaptı durdu şimdi kısmetse bayramdan sonra özel hastahaneye gitmek istiyorum ve Allah nasip ederse gidicem bakalım ne olacak

:ecrin_bebek:
canım bende klomen kullandım bu ay adetimin 12.günü iğnemide oldum bakalım bekliyorum daha 1 haftam var olmazsa tekrar başlıcam klomene bu ilk ayım bence şansın var sabret canım allah en ksa zamanda hepimize nasip etsin

canım benimde 5seneye yakın olmuyodu umudunu yitrme aynı problem var yani hiçbi problem yoktu nihayet dün testimde çift çizgiyi yakaladım ama bol bol incir yedim soğan kürü uyguladım ayaklarımı sıcak tuttum geriisni allaha bıraktım inşallah olur
şimdi bakalım hala inanamıyorum doktora gidicem alah en yakın zamnda versin

:ecrin_bebek:

canım benimde 5seneye yakın olmuyodu umudunu yitrme aynı problem var yani hiçbi problem yoktu nihayet dün testimde çift çizgiyi yakaladım ama bol bol incir yedim soğan kürü uyguladım ayaklarımı sıcak tuttum geriisni allaha bıraktım inşallah olur
şimdi bakalım hala inanamıyorum doktora gidicem alah en yakın zamnda versin

canım ya senin adına çok sevindim inşallah bizde o günleri görürüz gerçi doktorum bu ay çok ümitliyim dedi ama bakalım bekliyorum sonucu burdan bildiririm

Back