Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar merhaba.. size birazda olsa teselli etmek umudunuzu yitirmemenizi rica etmek için geldim.. 11 aylık evliyim.. evlendiim aydan beri gitmediim dr kalmamıştı.. hergece aynı stres acaba bu tutçakmı falan.. hayatımı bebeğin olmasına göre odaklamış.. kısırlığa ait bütün yazıları okumuş yutmuşş. gecemi gündüzümü stresle bitirmiştim.. ( boş yere )... eşimin spermiogramı normal olmasına rağmen dahada ii olsun die ilaçlar kullanmıştık.. bendede kist vardı ama rahim arkasında olduğu için bütün dr lar gebe kalmama engel olmadığını söylediler.. ya doğum kontrol hapı kullanıp kisti eritmeye çalışçaktım yada gebe kalıp sezeryanla kistide aldırıcaktım.. hapı 1 ay kullandım (deli gibi).. aşırı yan etkileri olduğu için bıraktım.. tekrar dr dr gezmeye başladım.. sonuç aynı.. ya gebe kalıcan ya hap kullancan.. gebe kalamadıım için geliorum dediysemde hiçbiri hiçbişi yapamadı.. hormon testlerim normal yumurtlama normal falan filan.. çok yoruldum çokta sıkıldım.. yemin ettim daha dr a gitmicem die.. drlara harcadıım paray biriktirsem zengin olurdum :) derken 2 ay önce ne ilaç ne dr hepsini bıraktım.. eşimde hiçbişi kullanmadı.. dedim hayırlısı artık.. zaten o aralarda ev alma taşıma telaşına kapıldık.. bide çok fazla nete girip kafamı bulandırmadım.. hep oyun oynadım bilgisayardan.. eşimlede bebek için yatmadım !!!.. gece yatağa girdiğimde bebek yoktu aklımda.. söylenenlerin aksine ne popoma yastık koydum ne yatakta 1 saat kaldım ne soğan kürü falan hiçbişi.. aksine ev taşıdım topladım yerleştirdim belime ağrılar gire gire hemde.. kendimi bebeğe endekslemedim.. bu ay 1 gün geciktim.. ertesi gün lekenme geldi kesildi.. regl olcam die beklerken ertesi gün marketten elimde poşetlerle evime gittiğimde tekrar lekenmem olduğunu gördüm.. yine devamı gelmedi.. ertesi gün her ihtimale karşı test aldım negatif çıkıcak die aldım.. dr a gidip nedenini sorcaktım gecikmemin.. testi yaptım ve sonuç POZİTİF.. şok oldum.. hemde hiç beklemediğim bi ayda hiç uğraşmadığım aksine aklıma bile gelmeyen bi ayda.. ALLAH IM o kadar büyük o kadar yüceki.. herşeyin hayırlısını verir isterseniz emin olun.. şimdi 5 haftalık gebeyim.. sizden tek bi ricam var arkadaşlar STRESİ BIRAKIN.. düşünmeyin bile.. ertesi ay çok güzel haberleri bize vericeğinize eminim.. umarım ALLAH ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz.. İNŞ BİRAZDA OLSA MORAL OLMUŞUMDUR SİZE.. HAYIRLI evlatlar nasip eder inş RABBİM CÜMLEMİZE.. iyi akşamlar..

arkadasım yazdıkların gercekten çok etkıleyıcı şimdi azda olsa cesaretım arttı bende 2 buçuk yıllık evlıyım 8 aydır korunmuyoruz ve çocuk yok bende çok istiyorum dün itibarıyle doktora gittik yumurta hormonlar hersey tamam yalnız klomen adlı ilaç verıldı onu kullanmaya basladım bugün 5 gün kullanacakmısım ayın 15inde tekrar gideceğim sonrakı asamaları bilemiyorum allah hakkımızda neyı nasıp etmısse o olsun arkadasım senın adına da sevindim banada dua et allah kolay doğum nasıp etsın allah kurtarsın

mrhb arkadaşım bizde 1.5 yıllık evliyiz bendede pko var.benim gonphane ile yumurtalarım büyüyo ama bu ay aşılama dedi ve iğne kullanacağımı söyledi.allah hepimize en yakın zamanda bebek nasip etsin inş.özel olmazsa yaşın kaç

slm arkadaşlar.. kedi nihale kesinlikle katılıyorum. benim henüz bebğim yok ancak şunu biliyorum tün tanıdıklarım aynı şeyi söylüyor. tam umutlarını kestikleri an hamile kalmışlar. hatta pazar günü eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik. ikizleri var. evlendikleri andan itibaren hiç korunmamışlar. bekle bekle olmamış çocukları. kızcağız test almaktan bıkmıştım artık dedi. sonunda bir gün artık benim çocuğum olmaycak heralde deyip herşeyi bırakmış. kisti varmış. tedavi falanda olmamış. en sonunda annesinin zoruyla test almış ve sonuç pozitif. ilaçsız tedavisiz hamile kalmış hem de ikizleri var. ikiside çok tatlıydılar..

kızlar ben de duydum aynı şeyleri umudunu kestiğin zaman oluveriyordu bu da psikolojinin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. Zaten o hücrelere harekete geç komutunu beyin verdikten sonra başlıyormuş
hadi tembel hücreler hepniz komut verin de harekete geçsinler kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar kedinihale ve onun gibi düşünen herkese katılıyorum biz bu stresle hamiş kalamayız.ben 5 aylık evliyim benimde bebeğim yok bu 5 ay oldu olacak aha günüm yaklaşıyo tüm hamileleik belirtilerini yaşyoz galiba stresten kendimizi bu belirtilere odaklıyoz en azından ben öyleyim her regl dönemim yaklaştıkça moralim bozuluyo.bu ay doktora gittim rahmimin arkasında sıvı gördü ne olduğunu anlayamadı tahlil verdi bugün gidip tahlilleri yaptırıcam inşaallah hayırlı sonuçlar alırız ben kafamdan atamıyorum çocukmeselesini ben unutsam akraba tanıdıklar hatırlatıyolar sürekli zaten.olmuyo işte napim olsa söyleriz heralde dimi saklacak bişi diiil ya bu severek paylaşırım bu haberi ama yooooooooooooook işte yok

arkadaşlar nasıl stres yapmayayım ayol.çıldırmak üzereyimmm.3 senedir 3 dr değiştirdim ...ilk dr dünya kadar problem buldu.1,5 sene ona dünyanın parasını harcadımm.ama devamlı aynı şeyleri yapıyoduk.gonaphane,çatlatma iğnesi 5 kere denedik yokkkkk.sonra bu siteyi buldum.rahim filminden bahsediliyo.benim dr ne rahim filmi nede sperm testi istemişti.2.dr rahim ağzında nabolt kisti olduğunu zaten bu yolla hamile kalmamın çokkk zor olduğunu söledi .şok şok şok...sonra film çektirdim tüpler açık kocadada bişey cıkmadı.adam hızlı sperm cenneti gibiymiş.sonraaaaa şu andaki dr ye gittimm hiç bişeyimiz olmadığını söledi .2 aralıkta aşılama yaptırdım .17 aralıkta adet oldummm dünya başıma yıkıldı..biraz dinleneyimm dr ye gitmeyeyim dedim şimdide 3 ocaktan beri kahverengi yoğun bi akıntı varr delircemmmmmm şimdi ben nasıl stres yapmayayımmm

pelincim tavsiyeüzerinae bi doktora gitsene Afyonda olupda doktorundan çok memnun olan üyeler var bence doktor da çok önemli ben içim rahat etmediği zaman asla o doktora inanmıyorum. bu lekeler ne acaba hastalığın geciktimi ki

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 23 aylık evliim yaklaşık 1 yıldır doktorlarla uğraşıyorum şimdi herşey düzene girdi derken bu ay yumurta takibim yapıldı ve malesefki yumurtalarım çalışmadı sizce neden olabilir bu konuda tecrübesi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum.

stresten olabilir bence daha önce yumurtalıklarında problem varmıydı?benim normalde yumurtalar 13 gün catlatma seviyesine gelirdi ,aşılama yaptırcağım ay 15 . güne kadar bekledik .hemde o kadar iğne yememe rağmen.sen yinede içini rahat tut.ve yeni öğrendimmm adetin bittikten sonra hamama gitmek ve sıcak suda beklemek yumurtalıkları calıştırıyomuş.

he bide soğan kürü diyolar .buradaki kızlar yapıyomuş. yumurtalıkları temizliyomuş.düzenli calışmasına yardım ediyomuş. ben dünden beri yapıyomm..
1 orta boy soğanı 2,5 su bardağı suda kaynat günde 2 sefer iç. 15 gün yapılcakmış.ama tadı kötüü ben soğanada suyunada limon sıkıyommm...doğal olduğu için denemekten zarar gelmez benceee

benim bugün 17.gün ama yok bi hareket...hamam ve sıcaksu daha yeni duydum ama denicem en azından hamama gidemesemde sıcak suyu denerim.başka bilgin varmı canım yaa.. bu arada kaç defa yaptırın aşılama:uhm:

hımmm evet bide incir kürü duydum saraçoğlunun sitesinde var tarifi o daha cazip geldi tat olarak denicem onu

ben 3 yıldır uğraşıyommm.daha önce gonafen-catlatma iğnesi denedim .. olmadı.. sonra dr değiştirdimm .bizde açıklanamayan kısırlık var.herşey calışıyo ama bebek yok aşılamayı 2 aralıkta yaptırmıştımm tutmadı.. şimdi ara verdimm .şubat hatta marta kadar dr ye gitmek istemiyorumm...

ya bide seni yanlış yönlendirmeyeyimmm.. ben afyondayım burda heryer hamam şifalı kaplıca dolu. normal sıcak suda işe yararmı bilmiyorum.aslında anadolu yakasında güzel hamamlarda var.. mesela beylerbeyi hamamı vardı. tabi hala duruyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…