- 17 Eylül 2008
- 983
- 1
- 118
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bende 3,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo pko var ve ne kullandıysam fayda etmedi(klomen pregnly 5000) ama yok artık bu ay adet sonrası tüplerimin filmini istedi dr hayırlısı allah çok büyük vardır bir nedeni en öenmlisi sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin allahım
arkadaşlar merhaba.. size birazda olsa teselli etmek umudunuzu yitirmemenizi rica etmek için geldim.. 11 aylık evliyim.. evlendiim aydan beri gitmediim dr kalmamıştı.. hergece aynı stres acaba bu tutçakmı falan.. hayatımı bebeğin olmasına göre odaklamış.. kısırlığa ait bütün yazıları okumuş yutmuşş. gecemi gündüzümü stresle bitirmiştim.. ( boş yere )... eşimin spermiogramı normal olmasına rağmen dahada ii olsun die ilaçlar kullanmıştık.. bendede kist vardı ama rahim arkasında olduğu için bütün dr lar gebe kalmama engel olmadığını söylediler.. ya doğum kontrol hapı kullanıp kisti eritmeye çalışçaktım yada gebe kalıp sezeryanla kistide aldırıcaktım.. hapı 1 ay kullandım (deli gibi).. aşırı yan etkileri olduğu için bıraktım.. tekrar dr dr gezmeye başladım.. sonuç aynı.. ya gebe kalıcan ya hap kullancan.. gebe kalamadıım için geliorum dediysemde hiçbiri hiçbişi yapamadı.. hormon testlerim normal yumurtlama normal falan filan.. çok yoruldum çokta sıkıldım.. yemin ettim daha dr a gitmicem die.. drlara harcadıım paray biriktirsem zengin olurdum :) derken 2 ay önce ne ilaç ne dr hepsini bıraktım.. eşimde hiçbişi kullanmadı.. dedim hayırlısı artık.. zaten o aralarda ev alma taşıma telaşına kapıldık.. bide çok fazla nete girip kafamı bulandırmadım.. hep oyun oynadım bilgisayardan.. eşimlede bebek için yatmadım !!!.. gece yatağa girdiğimde bebek yoktu aklımda.. söylenenlerin aksine ne popoma yastık koydum ne yatakta 1 saat kaldım ne soğan kürü falan hiçbişi.. aksine ev taşıdım topladım yerleştirdim belime ağrılar gire gire hemde.. kendimi bebeğe endekslemedim.. bu ay 1 gün geciktim.. ertesi gün lekenme geldi kesildi.. regl olcam die beklerken ertesi gün marketten elimde poşetlerle evime gittiğimde tekrar lekenmem olduğunu gördüm.. yine devamı gelmedi.. ertesi gün her ihtimale karşı test aldım negatif çıkıcak die aldım.. dr a gidip nedenini sorcaktım gecikmemin.. testi yaptım ve sonuç POZİTİF.. şok oldum.. hemde hiç beklemediğim bi ayda hiç uğraşmadığım aksine aklıma bile gelmeyen bi ayda.. ALLAH IM o kadar büyük o kadar yüceki.. herşeyin hayırlısını verir isterseniz emin olun.. şimdi 5 haftalık gebeyim.. sizden tek bi ricam var arkadaşlar STRESİ BIRAKIN.. düşünmeyin bile.. ertesi ay çok güzel haberleri bize vericeğinize eminim.. umarım ALLAH ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz.. İNŞ BİRAZDA OLSA MORAL OLMUŞUMDUR SİZE.. HAYIRLI evlatlar nasip eder inş RABBİM CÜMLEMİZE.. iyi akşamlar..
arkadaşlar nasıl stres yapmayayım ayol.çıldırmak üzereyimmm.3 senedir 3 dr değiştirdim ...ilk dr dünya kadar problem buldu.1,5 sene ona dünyanın parasını harcadımm.ama devamlı aynı şeyleri yapıyoduk.gonaphane,çatlatma iğnesi 5 kere denedik yokkkkk.sonra bu siteyi buldum.rahim filminden bahsediliyo.benim dr ne rahim filmi nede sperm testi istemişti.2.dr rahim ağzında nabolt kisti olduğunu zaten bu yolla hamile kalmamın çokkk zor olduğunu söledi .şok şok şok...sonra film çektirdim tüpler açık kocadada bişey cıkmadı.adam hızlı sperm cenneti gibiymiş.sonraaaaa şu andaki dr ye gittimm hiç bişeyimiz olmadığını söledi .2 aralıkta aşılama yaptırdım .17 aralıkta adet oldummm dünya başıma yıkıldı..biraz dinleneyimm dr ye gitmeyeyim dedim şimdide 3 ocaktan beri kahverengi yoğun bi akıntı varr delircemmmmmm şimdi ben nasıl stres yapmayayımmm
pelincim tavsiyeüzerinae bi doktora gitsene Afyonda olupda doktorundan çok memnun olan üyeler var bence doktor da çok önemli ben içim rahat etmediği zaman asla o doktora inanmıyorum. bu lekeler ne acaba hastalığın geciktimi ki[/
QUOTE]
canımm adetim 17 ocakta ama cuma yine mecburen dr ye gitcem.aslında şimdiki dr den memnunum.ama aşılamada tutmayınca canımm fena sıkıldı. ikinci aşılama için şubatı bekliyomm.bide bu kahverengi akıntı üffff....ben de ilk aşılamada 6 yumurta oluşmuştu .bunlardan 2 tanesi büyüdü diğerleri 6-7 gibi kaldı herhalde ondan diye düşünüyorum...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
pelincim tavsiyeüzerinae bi doktora gitsene Afyonda olupda doktorundan çok memnun olan üyeler var bence doktor da çok önemli ben içim rahat etmediği zaman asla o doktora inanmıyorum. bu lekeler ne acaba hastalığın geciktimi ki[/
QUOTE]
canımm adetim 17 ocakta ama cuma yine mecburen dr ye gitcem.aslında şimdiki dr den memnunum.ama aşılamada tutmayınca canımm fena sıkıldı. ikinci aşılama için şubatı bekliyomm.bide bu kahverengi akıntı üffff....ben de ilk aşılamada 6 yumurta oluşmuştu .bunlardan 2 tanesi büyüdü diğerleri 6-7 gibi kaldı herhalde ondan diye düşünüyorum...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım biliyorum insan ister istemez sıkılıyo ama sen yine de sakin olmaya çalış bak en azından çağresi var inşallah şubata tamam marta da haberini alırız :CüvCüv:
stresten olabilir bence daha önce yumurtalıklarında problem varmıydı?benim normalde yumurtalar 13 gün catlatma seviyesine gelirdi ,aşılama yaptırcağım ay 15 . güne kadar bekledik .hemde o kadar iğne yememe rağmen.sen yinede içini rahat tut.ve yeni öğrendimmm adetin bittikten sonra hamama gitmek ve sıcak suda beklemek yumurtalıkları calıştırıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?