- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
:ecrin_bebek:
canım benimde 5seneye yakın olmuyodu umudunu yitrme aynı problem var yani hiçbi problem yoktu nihayet dün testimde çift çizgiyi yakaladım ama bol bol incir yedim soğan kürü uyguladım ayaklarımı sıcak tuttum geriisni allaha bıraktım inşallah olur
şimdi bakalım hala inanamıyorum doktora gidicem alah en yakın zamnda versin
:ecrin_bebek:
canım benimde 5seneye yakın olmuyodu umudunu yitrme aynı problem var yani hiçbi problem yoktu nihayet dün testimde çift çizgiyi yakaladım ama bol bol incir yedim soğan kürü uyguladım ayaklarımı sıcak tuttum geriisni allaha bıraktım inşallah olur
şimdi bakalım hala inanamıyorum doktora gidicem alah en yakın zamnda versin
çok sevindim canım ne güzel bi haber allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
bende malesef oyademir arkadaşım gibi doktor maduruyum 13 ay tedavi etti beni ve dün artık seninle uğraşmak istemiyorum başka doktora git dedi
keşke her sağlıklı kadın gibi istediğimiz zaman hamile kalabilsekte böyle doktorlara mecbur olmasaydık
merhaba bende 23 yaşında 2 senelik evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama hala bebişimiz yok dr gittik herşey cok şüküğr normal catlatma iğnesi vuruldum bakalım sonuc ne olucak inş hayırlı haberler veririm
aramıza hoşgeldin balaban
ben tedavisiz hamile kalamıyorum sivasta doktor ararken kızılayda nazan hanımı duydum
gittim kadın o kadar sempatk sıcakkanlı davranıyoduki aradığımı buldum dedim
ilk aylarda rahim filmi kan tahlilleri falan bazı tetkikler yapıldıktan sonra tedaviye başladık
kadın bana her fırsatta burda oyalanma tüp bebeğe göndereyim seni dedi
ama ben ilaca cevap veriyordum tüp bebek çok daha ileriki aşamalar diye düşündüm kabul etmedim
bu arada buraya üye oldum bazı sivaslı arkadaşlarımdan duyumlar aldım tüp bebek merkezleriyle anlaşmalıymış fazla uğraşmaz senide gönderir başından dediler
inanmadım inanmak istemedim
dr baktıki ben bıkmadan tedaviye geliyorum en son gitmemde seninle uğraşamayacam takibin zor oluyor burda takip edemiyorum tüp bebek merkezlerindekilerle görüştüreyim dedi(her bebek için giden hastasına en fazla 6 ay bakıyomuş ondan sonra tüp bebeğe)
bende tüp bebek istemediğimizi söylemiştim iğneye geçecektik bu ay dedim
uğraşamam seninle o zaman başka doktora git dedi
beklemediğim bişeydi ve şok oldum ne yapabilirim muayenehaneden çıkıncada ağlamaya başladım tutamadım kendimi
ben böyleyim işte herkesi kendim gibi sanıyorum bi güler yüz gösterene hemen kanıyorum bağlanıyorum sonundada hayal kırıklığı
neyse geçti artık kötükedihüso
ara verdik tedaviye hakkımızda hayırlısı bi daha ne zaman kendimi hazır hisseder giderim allah bilir
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
merhaba evet bazı doktorlar maalesef hastanın çıkarlarını değil kendi çıkarlarını düşünüyorlar yanılmıyorsam sivasta oturuyorsun kayseri de hüma hastanesinde dr arzu hanım var ilgili sevecen bir bayan ben nevşehir de otururken ona gidiyordum doğal yollardan olması için elinden geleni yapıyor ben memnundum arzu hanımdan.istersersen birde ona gözük yinede sen bilirsin bende 1.5 senelik evliyim ve yaklaşık 10 aydır bebek deniyoruz ama prolaktin hormonu yüzünden olmuyor ilaç kullanıyorum şimdi umarım hepimiz için hayırlısı olur ve en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?