• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

:ecrin_bebek:

canım benimde 5seneye yakın olmuyodu umudunu yitrme aynı problem var yani hiçbi problem yoktu nihayet dün testimde çift çizgiyi yakaladım ama bol bol incir yedim soğan kürü uyguladım ayaklarımı sıcak tuttum geriisni allaha bıraktım inşallah olur
şimdi bakalım hala inanamıyorum doktora gidicem alah en yakın zamnda versin

çok sevindim canım ne güzel bi haber allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

bende malesef oyademir arkadaşım gibi doktor maduruyum 13 ay tedavi etti beni ve dün artık seninle uğraşmak istemiyorum başka doktora git dedi
keşke her sağlıklı kadın gibi istediğimiz zaman hamile kalabilsekte böyle doktorlara mecbur olmasaydık

Son düzenleme:
:ecrin_bebek:

canım benimde 5seneye yakın olmuyodu umudunu yitrme aynı problem var yani hiçbi problem yoktu nihayet dün testimde çift çizgiyi yakaladım ama bol bol incir yedim soğan kürü uyguladım ayaklarımı sıcak tuttum geriisni allaha bıraktım inşallah olur
şimdi bakalım hala inanamıyorum doktora gidicem alah en yakın zamnda versin

çok sevindim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah bende bugün regl olmam gerekiyor ama pek belirtide yok gibi dua edin arkadaşlar inşallah hamieimdir

arkadaşlar bir sorunummm vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr......çocuk istiyoruz ancak 1 yıldır olmuyor.ara kanamalarım var.sebebini bilinmeyen ve hormonal olduğunu tahmin edilen....ilk ultrasona girdiğimde herhangi bir kist falan yokken klomen adlı yumurta geliştirici ilacı kullandım ve 2 aydır bu kistle yaşıyorum..en so gittiğimde ultrasonda bakarken doktor karnıma öyle bir baskı yaptı ki anlatamam o da sinirlendi artık .en son artık ankaraya git sen dedi......kist bir türlü küçülmüyor.bir de bu bela oldu başıma.kisti eritmek için doğum kontrol hapı dahi kullandım.düşünsenize bebek istiyorum ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum......

çok sevindim canım ne güzel bi haber allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

bende malesef oyademir arkadaşım gibi doktor maduruyum 13 ay tedavi etti beni ve dün artık seninle uğraşmak istemiyorum başka doktora git dedi
keşke her sağlıklı kadın gibi istediğimiz zaman hamile kalabilsekte böyle doktorlara mecbur olmasaydık

canım merhaba ben yeniyim aranızda ama yazını okuyunca şok benneyaptımki oldum doktorun nasıl böyle bişey yapabilir neden o kadar zaman gittin o zaman güvenip ona mantığını anlayamadım ilk defa duydum böyle bişey ama neyseki artık herşeyin çaresi var merak etme inşallah herşey yoluna girer geçmiş olsun

aramıza hoşgeldin balaban
ben tedavisiz hamile kalamıyorum sivasta doktor ararken kızılayda nazan hanımı duydum
gittim kadın o kadar sempatk sıcakkanlı davranıyoduki aradığımı buldum dedim
ilk aylarda rahim filmi kan tahlilleri falan bazı tetkikler yapıldıktan sonra tedaviye başladık
kadın bana her fırsatta burda oyalanma tüp bebeğe göndereyim seni dedi
ama ben ilaca cevap veriyordum tüp bebek çok daha ileriki aşamalar diye düşündüm kabul etmedim
bu arada buraya üye oldum bazı sivaslı arkadaşlarımdan duyumlar aldım tüp bebek merkezleriyle anlaşmalıymış fazla uğraşmaz senide gönderir başından dediler
inanmadım inanmak istemedim
dr baktıki ben bıkmadan tedaviye geliyorum en son gitmemde seninle uğraşamayacam takibin zor oluyor burda takip edemiyorum tüp bebek merkezlerindekilerle görüştüreyim dedi(her bebek için giden hastasına en fazla 6 ay bakıyomuş ondan sonra tüp bebeğe)
bende tüp bebek istemediğimizi söylemiştim iğneye geçecektik bu ay dedim
uğraşamam seninle o zaman başka doktora git dedi
beklemediğim bişeydi ve şok oldum ne yapabilirim muayenehaneden çıkıncada ağlamaya başladım tutamadım kendimi
ben böyleyim işte herkesi kendim gibi sanıyorum bi güler yüz gösterene hemen kanıyorum bağlanıyorum sonundada hayal kırıklığı
neyse geçti artık kötükedihüso
ara verdik tedaviye hakkımızda hayırlısı bi daha ne zaman kendimi hazır hisseder giderim allah bilir

merhaba benide alın aranıza
images

merhaba bende 23 yaşında 2 senelik evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama hala bebişimiz yok dr gittik herşey cok şüküğr normal catlatma iğnesi vuruldum bakalım sonuc ne olucak inş hayırlı haberler veririm

Sevgili tuanna yaklaşık bir aydır siteyi takip etmiyordum. ben 40 yaşındayım allaha şükürler olsun 12 yaşında bir kızım var allah uzun ömür versin . ikinci bebeğimi istiyorum bir yıldır korunmuyordum yaşımın ileri olması sebebi ile laparoskopi oldum film vs herşey yapıldı tüm tahliller normal allahın takdiri. iki yıllık evlisin henüz 23 yaşındasın 3 aydır bebişin olmamış diye hemen drlara koşmanın manasını anlayamadım açıkçası . üstüne üstlük herşeyinde normalmiş. acelen nedir.öfkelendim sana gencecik yaşında yardımcı üreme teknikleri ile bebek sahibi olmayı deniyorsun. kendini hayatın normal akışına bırak normal yolla gebeliği dene. bir yıl içinde normal yolla gebe kalamaz isen dr gidip tedavye başlaman gerekir. allah gönlüne göre verir tez zamanda inşallah bebeğini kucağına alırsın. .bu kadar erken kendini strese kaptırmanın bir anlamı yok yavrucuk

[ewt bu konuda cok haklısın tabı evlılık guzel ama onsuzda bole bos gelıyo o olsa hada guzel dah heycanlı gecer demı alahım herkese nasıp eder ohaycanı mutluugu ınsallah bu okadar ıcden dıyorumkı anlatamam :CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::

aramıza hoşgeldin balaban
ben tedavisiz hamile kalamıyorum sivasta doktor ararken kızılayda nazan hanımı duydum
gittim kadın o kadar sempatk sıcakkanlı davranıyoduki aradığımı buldum dedim
ilk aylarda rahim filmi kan tahlilleri falan bazı tetkikler yapıldıktan sonra tedaviye başladık
kadın bana her fırsatta burda oyalanma tüp bebeğe göndereyim seni dedi
ama ben ilaca cevap veriyordum tüp bebek çok daha ileriki aşamalar diye düşündüm kabul etmedim
bu arada buraya üye oldum bazı sivaslı arkadaşlarımdan duyumlar aldım tüp bebek merkezleriyle anlaşmalıymış fazla uğraşmaz senide gönderir başından dediler
inanmadım inanmak istemedim
dr baktıki ben bıkmadan tedaviye geliyorum en son gitmemde seninle uğraşamayacam takibin zor oluyor burda takip edemiyorum tüp bebek merkezlerindekilerle görüştüreyim dedi(her bebek için giden hastasına en fazla 6 ay bakıyomuş ondan sonra tüp bebeğe)
bende tüp bebek istemediğimizi söylemiştim iğneye geçecektik bu ay dedim
uğraşamam seninle o zaman başka doktora git dedi
beklemediğim bişeydi ve şok oldum ne yapabilirim muayenehaneden çıkıncada ağlamaya başladım tutamadım kendimi
ben böyleyim işte herkesi kendim gibi sanıyorum bi güler yüz gösterene hemen kanıyorum bağlanıyorum sonundada hayal kırıklığı
neyse geçti artık kötükedihüso
ara verdik tedaviye hakkımızda hayırlısı bi daha ne zaman kendimi hazır hisseder giderim allah bilir

merhaba evet bazı doktorlar maalesef hastanın çıkarlarını değil kendi çıkarlarını düşünüyorlar yanılmıyorsam sivasta oturuyorsun kayseri de hüma hastanesinde dr arzu hanım var ilgili sevecen bir bayan ben nevşehir de otururken ona gidiyordum doğal yollardan olması için elinden geleni yapıyor ben memnundum arzu hanımdan.istersersen birde ona gözük yinede sen bilirsin bende 1.5 senelik evliyim ve yaklaşık 10 aydır bebek deniyoruz ama prolaktin hormonu yüzünden olmuyor ilaç kullanıyorum şimdi umarım hepimiz için hayırlısı olur ve en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız a.s.

kızlar bana yardım edin kokulu akıntım var bu hamile kalmaya engel olur mu 10 aydı bebek istiyoruz olmuyor bu ayda hastalanırsam doktoıra gidicem cevaplar için şimdiden tşk ederim

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

gökdeniz merhaba bendede çikolata kisti var ve 2.laparoskopimi oldum.sen nasıl bir tedavi sürecinden geçtin.inş. isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

merhaba evet bazı doktorlar maalesef hastanın çıkarlarını değil kendi çıkarlarını düşünüyorlar yanılmıyorsam sivasta oturuyorsun kayseri de hüma hastanesinde dr arzu hanım var ilgili sevecen bir bayan ben nevşehir de otururken ona gidiyordum doğal yollardan olması için elinden geleni yapıyor ben memnundum arzu hanımdan.istersersen birde ona gözük yinede sen bilirsin bende 1.5 senelik evliyim ve yaklaşık 10 aydır bebek deniyoruz ama prolaktin hormonu yüzünden olmuyor ilaç kullanıyorum şimdi umarım hepimiz için hayırlısı olur ve en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız a.s.

arkadaslar
kayseride gitmedigim dr kalmadı
ama Prof. Dr. Mustafa Başbuğ bu konuda en tecrubeli ve bilgili olan bana gore
bende ankaraya tasınınca burda basladım tedaviye
prof.dr.recai pabuccu ya gidiyoruz

geçimiş olsun canım bence doktora git bende öyle oldum erteledim rahim iç duvarında iltihap çıktı ilaç kullanıyorum bence hiç bekleme doktora git

slm kızlar 1yıl 3 aylık evliyim.yaklasık 1 aydır korunmuyoruz.suan cucuk isteyip istememe konusunda tereddütde kaldığım için 1 ay sadece 3 ya da 4 kere korunmasız ilişkiye girdik.ve sonuç olumsuzdu korkuyorum acaba gebe kalamazsam diye.

Arkadaşlar adetimin ilk gününden saydığımda bugün 31, gün normalde 26 - 29 arası olmam gerekirken hala olmadım

birde aşırı derecede göğüslerim acıyo yüz üstü yatamıcak derecede ve adet olmaqdan önceki agrılar değilde daha farklı kasıklarıma kadar inen bir sancı sarıyo arada

birde çok hafif kahveye yakın akıntı geldi dün devamı yok acaba hamile olabilirmiyim

6 yaşında bir kızım var ikinci çocğu istiyoruz 7 aydır korunmuyoruz adet düzensizliğim var ne yapabilirim cevap bekliyorum:çok üzgünüm

Back