• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhabalar.... ben yeni katıldım aranıza.forumu okunca çok beğendim doktorlardan daha aydınlatıcı oluyor.birşey soracağım eğer benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.1 yıllık evliyim.korunmamamıza rağmen hala çocuk sahibi olamadık.doktora gittik.eşimde birşey çıkmadı.bende troit var ancak tefor kullanıyorum hormonlarım normal düzeyde.bir de her adetin 12-13-14-15. günleri hafif kanamam oluyor.doktor nedenini bulamadığını hormonal bir durum olduğunu söyledi.klomen, duphasto, progestan kullandım.progestan geçici olarak kanamayıı kesiyor o kadar.sizce sorunum ne?bu yüzden mi hamile kalmadım.doktorumu değişreyim mi yoksa beni deneme tahtası yapmasına izin mi vereyim...şimdiden teşekkürler.

mrb kıslar sizlere bi sorum olcak dünden önceki gün rüyamda bir bahçaye çiçek tohumları diktim ve elim içinden kayıp yukarı kadar yükselip büyüdüler ve rengarenk çiçek oldular dün akşamda yine rüyamda bi kırmızı muhabbet kuşu gördüm gelip bana kondu ve çok güzel ötüşüyoru çok sewimliydi ha birde rengarenk mevlana şekeri gördüm acaba sizce anlamı nedir bunların yoksa bu ay hamişmiyim reglimde 1 gün gecikti ama.......teşekkür ederim.

cakiltasindan haber var mi merak ettim? hamile mi? degilsen bile uzulme cakistasi bu cok guzel bir ruya yakinda olacak gb yorumlanmasi gerekir. Allah buyuk, icin rahat etsin diye sana nasip etmis bu ruyayi bence. umarim hamilesindir hatta kaydirigubbakcemile5

:emir_bebek:bisde 10 aydır uğraşıyorus bakalım hayırlısı geçen sene ilk denememde hamile kaldım ama hüsranla bitti dış gebelikten dolayı sol tüpümü kaybettim ama herşeyin hayırlısı Allah herkesin eline nur topu gibi sağ salim bebişler versin

eltimin anneside turp suyu içsin demiş
tam nasıl kullanılıyor öğreniyim sizlerlede paylaşacam

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende hamile kalamayanlardanım aslında 1 sene önce tedaviyle kalmış tım ama bebeğimde sorun çıktığı için 3 aylıkken gebeliği sonlandırdık. Şimdi tekrar tedaviye başladım klomen ve parlodel kullanıyorum adetimin 10. günü doktoruma gidicem eğer bir sorun yoksa çatlatma iğnesi verecek bu sefer inşallah hayırlısı olsun diyorum. allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin.

Merhaba benimde çikolata kisti var.çok kısa zamanda 2.ameliyatımı olucam.1senedir bu hastalıkla uğraşıyorum çocuğum yok maalesef.herkese acil şifalar.

Merhaba benimde çikolata kisti var.çok kısa zamanda 2.ameliyatımı olucam.1senedir bu hastalıkla uğraşıyorum çocuğum yok maalesef.herkese acil şifalar.

kıslar hepinize günaydın hayırlı bol bol iyi haberli bi hafta olsun hepimiz için

esmali merhaba geçmiş olsun 2.ameliyatı olcam demişin ya daha önce de çikolata kistinden mi oldun?tekrar mı nüksetti?

çükolata kistim var bu 4.ayim sanirim bu ay yine olmadi.haftaya öğrenicem sonuce.ne kadar şanslisiniz ki bir tanede olsa anne olabilmişsiniz.allah banada nasip eder dilerim.

merhaba gökdeniz. çok geçmiş olsun bende aynı sorunu yenmeye çalışıyorum 1 senedir. çikolatayı çok severdim ama artık sevmez oldum bu hastalık yüzünden.hangi tedavileri uyguladın benimle paylaşırsan sevinirim.acil şifalar.

kıslar hepinize günaydın hayırlı bol bol iyi haberli bi hafta olsun hepimiz için

esmali merhaba geçmiş olsun 2.ameliyatı olcam demişin ya daha önce de çikolata kistinden mi oldun?tekrar mı nüksetti?

merhaba.evet maalesef ameliyattan çok kısa zaman sonra yenisi oluştu ve çocuk oluşması için de bir daha ameliyat olmam gerekiyomuş.iyi şeyler duymak istiyorum artık.inş.güzel haberler duyarız hepimiz.

merhaba.evet maalesef ameliyattan çok kısa zaman sonra yenisi oluştu ve çocuk oluşması için de bir daha ameliyat olmam gerekiyomuş.iyi şeyler duymak istiyorum artık.inş.güzel haberler duyarız hepimiz.

bende 6 ay önce ameliyat oldum üzülme napalım başa gelen çekiliyo işte bebiş için katlanıyoruz inşallah şans bi gün bizede gülecek inatçı meleklerimiz gelecek ALLAHın izniyle :Saruboceq:

selam kızlar..2 senedir bizde istiyoruz bebiş fakat Sol yumurtalığımda 4,5 cm çikolata kisti var. 3 ayrı doktora gittim 2 si ameliyat önermedi ,ameliyatın riskli olabileceğini söyleyip tüp bebeğe yönlendirdi.Sadece içlerinden bi tanesi ameliyat dedi ve bende ameliyat olmamayı seçtim.Bakalım bekliyorum hayırlısı sanırım tüp bebeğe gideceğim büyük ihtimal.Tabi ondada şüphelerim var çikolata kisti tutunmasına engel değil diyolar ama yinede kararsızım

selamlar bende henüz bebek sahibi olmamadım her ay adetim oldukça üzülüyorum ağlıyorum bunun bi çözümü varmı adetlerimde bi o kadar düzenli işliyor yumurtlama gününü hesap ederek ilişkiye giriyorum ama olmuyor:(29 yaşındayım doktorada gitmeye ürküyorum alttan bakıyolar diye bir korku var ne yapmam gerek birileri moral olurda sevinirim 1,5 senelikte evliyim.

orda olan birileri varmı acaba?

ilayda bende aynı senin gibiyim 28 yaşaındyım ve 2 senelik evliyim hiçbir sorun yok ama hamile kalamıyorum fakat seninde bir doktora gitmen şart adetlerinin düzenli olması promlem yok anlamına gelmiyor bilmediğimiz okadar çok şey var ki. ayrıca alttan muayenede korkulacak birşey yok rahat ol

selamlar bende henüz bebek sahibi olmamadım her ay adetim oldukça üzülüyorum ağlıyorum bunun bi çözümü varmı adetlerimde bi o kadar düzenli işliyor yumurtlama gününü hesap ederek ilişkiye giriyorum ama olmuyor:(29 yaşındayım doktorada gitmeye ürküyorum alttan bakıyolar diye bir korku var ne yapmam gerek birileri moral olurda sevinirim 1,5 senelikte evliyim.

slm ilayda canım bence bi an önce dr a gidin jinekolojik muayenede inanki korkulacak bişey yok kendini kasma rahat ol ben valla öle alıştım dr sölemeden direk koltuğa oturuyorumkaydirigubbakcemile3kendini kasma yeter üzülmede hakkımızda hayırlısı neyse o olsunyerimseniben

İLaaydacıım bende aynı senin gibiyim.29 yaşındayım bizimde 6 ay oldu olmayalı.Artık sinirlerim iyice yıpranmaya başladı.Bİ de herkezin hadi yapmıyormusunuz demeleri yok mu, iyice sinir oluyorum artık.Bu 7. denemizde de olmazsa ben doktora kesin gideceğim çünkü yaş ilerliyor. Sen de git bence bir an önce

herkeze merhaba benimde 9 yaşında bir oğlum var 9 senenin içinde 2 düşüğüm var 9 senedir ikinci çocuğu istiyorum ama olmuyo herşeyim normal olmasına rağmen olmuyor malesef

canım benimde 2.5 senedir adetlerim düzenli bende kendiliğimden hamiş kalırım sandım meğerse yumurtalarım kistleşiyormuş
daha birçok neden olabilir
doktordan niye ürküyon acımıyo:1rolleyes:
eğer utanıyorsan (ben çok utanıyordum) doktorun işi o bakmadan bilemiyo işte:bbo:
hadi kolay gelsin yaşadıklarını paylaşmaya devam et a.s.

Back