- Konu Sahibi EstetikEditor
selam bende 1 yıldır düşünüyorum ama sonuç yok rahim fimi çektireceim bakalım ne olacak
slm maisu herşeyin hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan gelir sana bebişina.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bende 1 yıldır düşünüyorum ama sonuç yok rahim fimi çektireceim bakalım ne olacak
merhabalar sesimi duyan varmı yeni üye oldum acemiyim
mrb kıslar sizlere bi sorum olcak dünden önceki gün rüyamda bir bahçaye çiçek tohumları diktim ve elim içinden kayıp yukarı kadar yükselip büyüdüler ve rengarenk çiçek oldular dün akşamda yine rüyamda bi kırmızı muhabbet kuşu gördüm gelip bana kondu ve çok güzel ötüşüyoru çok sewimliydi ha birde rengarenk mevlana şekeri gördüm acaba sizce anlamı nedir bunların yoksa bu ay hamişmiyim reglimde 1 gün gecikti ama.......teşekkür ederim.
Merhaba benimde çikolata kisti var.çok kısa zamanda 2.ameliyatımı olucam.1senedir bu hastalıkla uğraşıyorum çocuğum yok maalesef.herkese acil şifalar.
çükolata kistim var bu 4.ayim sanirim bu ay yine olmadi.haftaya öğrenicem sonuce.ne kadar şanslisiniz ki bir tanede olsa anne olabilmişsiniz.allah banada nasip eder dilerim.
kıslar hepinize günaydın hayırlı bol bol iyi haberli bi hafta olsun hepimiz için
esmali merhaba geçmiş olsun 2.ameliyatı olcam demişin ya daha önce de çikolata kistinden mi oldun?tekrar mı nüksetti?
merhaba.evet maalesef ameliyattan çok kısa zaman sonra yenisi oluştu ve çocuk oluşması için de bir daha ameliyat olmam gerekiyomuş.iyi şeyler duymak istiyorum artık.inş.güzel haberler duyarız hepimiz.
Merhaba benimde çikolata kisti var.çok kısa zamanda 2.ameliyatımı olucam.1senedir bu hastalıkla uğraşıyorum çocuğum yok maalesef.herkese acil şifalar.
orda olan birileri varmı acaba?
selamlar bende henüz bebek sahibi olmamadım her ay adetim oldukça üzülüyorum ağlıyorum bunun bi çözümü varmı adetlerimde bi o kadar düzenli işliyor yumurtlama gününü hesap ederek ilişkiye giriyorum ama olmuyor29 yaşındayım doktorada gitmeye ürküyorum alttan bakıyolar diye bir korku var ne yapmam gerek birileri moral olurda sevinirim 1,5 senelikte evliyim.
selamlar bende henüz bebek sahibi olmamadım her ay adetim oldukça üzülüyorum ağlıyorum bunun bi çözümü varmı adetlerimde bi o kadar düzenli işliyor yumurtlama gününü hesap ederek ilişkiye giriyorum ama olmuyor29 yaşındayım doktorada gitmeye ürküyorum alttan bakıyolar diye bir korku var ne yapmam gerek birileri moral olurda sevinirim 1,5 senelikte evliyim.