- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba.evet maalesef ameliyattan çok kısa zaman sonra yenisi oluştu ve çocuk oluşması için de bir daha ameliyat olmam gerekiyomuş.iyi şeyler duymak istiyorum artık.inş.güzel haberler duyarız hepimiz.
Merhaba arkadaşlar 19 aylık evliyim.6 ay bebeğim olmayınca aralık ayında tedavi için dr gittim.Yumurtalıklarda tembellik var dedi Glucophage isimli bi ilaç ve klomen verdi ilk ay daha hamile kaldım ve ikiz.22 Temmuz da 26. haftada erken doğum yaptım kızım 3 gün oğlum 5 gün yaşadı.Doğum yapalı 4 ay oldu tekrar tedaviye başladım sanki bi daha bebeğim olmucakmış gibi geliyo.Yine aynı ilaçları verdi dr bi de çatlatma iğnesi verdi dün yaptırdım bu iğne hemen mi çatlatıyo bi süresi var mı bugün kasıklarımda çok ağrı var? Bilgisi olan var mı?Yumurtam bu ay çok geç oluştu ve 1 tane inşallah olur bebişlerimiz hepimizin kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde.
kızlar bısı sorucam
bende 5 aydır bebek ıcın ugrasıyorum fakat olmuyo..
cok fazla stres yaptımm nıye olmuyo dıyeee.
doktora gıdeyım dedımmm
doktor bana ya reglıylen yada reglın basladıgı gunden ıtıbaren say
11.ve 12. gunler gelebılırsın dedıı.
bende bıran once tedavıyse tedavı ne gerekıyorsa olmak ıstıyorum.
adetlıyken maalesf ılk doktor deneyımım olacak gıtmeye cekındım.
11 ve 12 gunlerde bayrama gelıyo maalesef.
sımdı tedavı olan arkadaslara sorum su.
sızde bu gunlerdemı tedavı ıcın doktora gıttınız.
yoksa herhangı bı gunde gıtmek mumkun oluyomu???
incisu merhaba bende tedavi görüyorum fakat adetimin 5.günü klomen içmeye başlıyorum beş gün içtikten sonra adetimin 10. günü doktora gidiyorum yumurtalıklarım nekadar büyümüş diye bakıyor senin doktorun hiç ilaç vermemiş sanırım buda belki daha 5 aydır korunmadığın içindir çünkü 1 seneden önce tedaviye pek başamıyorlar tabi yaşın çok geç değilse
Cnm ben ılkkez gıdıcem doktoraa.henuz hıc kadın doguma gıtmedım bu sebepten :1no2:yasım 25
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 16 aydır evliyim hiç korunmadım 3 aydır dr gidiyorum hersey normal dedi eşiminde problemi yok 2 ay klomen kullandım geçen ayda pregnyl vuruldum adetim 10 gün geçti heycanlandım hamileyim diye ama değilmişim ilaçlar geciktirmişşimdi klomen kullanıyorum 4.günüm c.tesi gidicem sanırım tekrar çatlatma iğnesi vericek bu ayda olmazsa rahim filmi çekicez dei bakalım inşş olur.... sizce şansım ne kadar çok takıyorum kafama..
bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak
canım bende klomen kullandım bu ay adetimin 12.günü iğnemide oldum bakalım bekliyorum daha 1 haftam var olmazsa tekrar başlıcam klomene bu ilk ayım bence şansın var sabret canım allah en ksa zamanda hepimize nasip etsin
:ecrin_bebek:
canım benimde 5seneye yakın olmuyodu umudunu yitrme aynı problem var yani hiçbi problem yoktu nihayet dün testimde çift çizgiyi yakaladım ama bol bol incir yedim soğan kürü uyguladım ayaklarımı sıcak tuttum geriisni allaha bıraktım inşallah olur
şimdi bakalım hala inanamıyorum doktora gidicem alah en yakın zamnda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?