• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

[/Byanliş yere yazdım galiba burayada yazıyım arkadslar bnm regl gunum 22 kasım ama o gune kadar beklemek istemıyorum acaba ne zman yapsam belli olur testı yardım lutfeenn bebiş istiyorum bendee:emir_bebek:

canım günaydın
öncelikle doktorunla paylaş o seni yönlendirecektir yaşın çok genç önünde çok uzun seneler var. tedavisiz bebek sahibi olabilirsin tahlillerinizde normal bana göre ajantajlısın stres yapma oluruna bırak herşeyi .benim gibi 40 yaşında olsan ne yapacaksın .gün geçkitçe gebe kalma şansım azalıyor.tam doğurganlık yaşındasın abla tavsiyesi sana neden olmuyor diye kafana takıp kendini üzme strese girme.inancını yitirme ben inanıyorum ki en kısa zamanda tedavisiz yeniden anne olabileceksin ve burada da bize duyuracaksın
sevgiyle kal

ablacıgım merhaba b,r kaç gündür çok yogundum mesajını yeni gördüm allah senden razı olsun okrken gözlerim doldu inşallah dedigin gibi olur bu sevinci en kısa zamanda hepimiz yaşarız herkes beni anlayamıyor ve herkeslede zaten paylaşılmıyor buda kendimi daha rahat hissediyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor elimde degil bu gün klomene başladımdr yumurtlama oldugunu söyledi alyı ay olmaz ise aşılama o da olma< ise tüp bebek dedi allah hayırlısını versin güzzel haberler dilegiylea.s.

ablacıgım merhaba b,r kaç gündür çok yogundum mesajını yeni gördüm allah senden razı olsun okrken gözlerim doldu inşallah dedigin gibi olur bu sevinci en kısa zamanda hepimiz yaşarız herkes beni anlayamıyor ve herkeslede zaten paylaşılmıyor buda kendimi daha rahat hissediyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor elimde degil bu gün klomene başladımdr yumurtlama oldugunu söyledi alyı ay olmaz ise aşılama o da olma< ise tüp bebek dedi allah hayırlısını versin güzzel haberler dilegiylea.s.

günaydın can, allah herşeyin hayırlısını versin. bebek sahibi olmak isteyen herkese içindede bizlere nasip eder inşallah güzel allahım.pozitif düşün sakın strese girme. sevgiyle kal.

Canım inşallah Allah bize de sağlıklı bebekler verecek, moralinin bozuk olması dış faktörlere çok bağlı.
Bence sen hamilelerle bu ara çok fazla görüşmemeye çalış kendini topla... sıra sende..

[/Byanliş yere yazdım galiba burayada yazıyım arkadslar bnm regl gunum 22 kasım ama o gune kadar beklemek istemıyorum acaba ne zman yapsam belli olur testı yardım lutfeenn bebiş istiyorum bendee:emir_bebek:

Benim de aynı gün ben de onu bekliyorum...normalde ankara dayım ama istanbul a ailemin yanına geleceğim o gün... inşaallah o güne kadar hüsrana uğramayız..
Gelmeden testi yapsam mı diyorum, başka yerde simdi o stresi kaldıramam heralde..
şu 9 gün cabuk gecse .. bebeklerimiz gelse... ne güzel olacak.

mrb kıslar sizlere bi sorum olcak dünden önceki gün rüyamda bir bahçaye çiçek tohumları diktim ve elim içinden kayıp yukarı kadar yükselip büyüdüler ve rengarenk çiçek oldular dün akşamda yine rüyamda bi kırmızı muhabbet kuşu gördüm gelip bana kondu ve çok güzel ötüşüyoru çok sewimliydi ha birde rengarenk mevlana şekeri gördüm acaba sizce anlamı nedir bunların yoksa bu ay hamişmiyim reglimde 1 gün gecikti ama.......teşekkür ederim.

mrb kıslar sizlere bi sorum olcak dünden önceki gün rüyamda bir bahçaye çiçek tohumları diktim ve elim içinden kayıp yukarı kadar yükselip büyüdüler ve rengarenk çiçek oldular dün akşamda yine rüyamda bi kırmızı muhabbet kuşu gördüm gelip bana kondu ve çok güzel ötüşüyoru çok sewimliydi ha birde rengarenk mevlana şekeri gördüm acaba sizce anlamı nedir bunların yoksa bu ay hamişmiyim reglimde 1 gün gecikti ama.......teşekkür ederim.

ay canım rüya yorumu bilmem de inşallah hamilesindir belirti falan olmadı galiba hayırlısı olsun ALLAHIM İNŞALLAH ii haberini verirsina.s.

slm kıslar benim sizlere bir sorum olcak buay ganphen adlı ilcaı kullandım ve aynı zamanda incir kürü yaptım şuan bugün regli günümdü olmadım ama benim regli düzensiz olduğu için zaten her aygecikmeli bi şekilde vede ilaçla oluyor ama dün gece yarısı bir an uyan dığımda midemde bi kazınma ve hafif bulantı vardı vebirde sabah kalvaltısından sonra yani öğle vaktide aynı şekilde bulantılarım oldu ve bu şuan bile dewam ediyor ve birde baş ağrılarım oldu 2 önce çok şidetliydi aynı zamandada akıntım var reglimden bir gün geçmesine rağman bunlar hamilelik belirtisi olabilrmi sizce yada hiçbir şekilde gebelik belirtisi görmeden hamile olduğunu öğrenen hanımlar varmı aranızda ne yapmalıyım sizce....teşekkür ederim.....

slm cakıltası ben düşük yaptım ama yinede hamilelik belirtilerimi yazayım sana benim ilk günüm gectiginde başım dönmeye başmıştı birde bir üşüyüp bir titreme basıyordu beni gögüslerim sızlıyordu beş gün bu belirtileri yaşadıktan sonra testte gebelik cıkm ıştı

ÇAKILTAŞI canım alıntı yaptım bunu ben demiyorum ona göre

ÇİÇEK
Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret edera.s.

ŞEKER
Rüyada şeker görülmesi, ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka yorumlanır.Rüyada şeker almak, yemek, eğlenceli bir yaşam, zengin olmak anlamındadır.
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM HAYRA YORALIM HAYIR OLSUN:ecrin_bebek:

ah kıslar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten böle sizlerle paylaştıkça içim çok rahatlıyor inş hamişimdir dediğiniz gibi bende pek bi belirti yok demiştim ama bugün biraz kasıklarım ağrıdı batma gibi fln bakalım belkide vardır bşiyler ha ne dersiniz kıslar inş Allah hepimizin yüzüne bakarda biran önce kavuşuruz yavrularımıza buarada rüyamda çiçek gördüm demiştim ya bende sordum ewli kadında hamileliğe işaretmiş düşünseniz ya eğer hamile isem gerçekten bu yorum doğru çıkacak inş öle olu benim için dua edin ne olursunuz benimde dualarım sizlerle hepiniz sewgiyle kalın....

Ben de sizinle sorunumu paylaşmak istedim. 4 yıllık evliyim. 8 aydır deniyoruz. Fakat eşim şehirdışında sadece hafta sonu geliyor. Etraftaki hamile haberlerini duyunca psikolojim bozuluyor. İşimi bırakıp eşimin yanına gitmem lazım galiba. Eşimin tayin durumu olabilir diye işimi de bırakamadım. Sizce haftada 1 görüşmeyle hamile kalınır mı? Annemler sizde kesin bir sorun var diyor. Eşime doktora gidelim diyorum, olur daha diyor, kabul etmiyor.O da çok istiyor ama çekiniyor. Nolur bana teselli verin.

:delphin:bizde üç bitti dörde girdik ama bizimde olmuyor eşimde problem vardı oda tedavi gördü yani şuan herşey normal ama yok yok yok hepinizi çok iyi anlıyorum gerçekten bizi bizden başkası anlamaz

rüyada kuş görmek güzeldir inşallah hamilesindir gerçekten bunu yürekten diliyorum en azından birimiz mutlu olalım ki bizede evet beklersek oluyormuş diyebilelim değilmi hayırlısı olsuna.s.

slm eşlerimiz hep olur olur derler ama bence bir arada olmanız gerekiyor bide mutlaka doktora giddin kaybedecek bişeyiniz yoki değil mi? kısa zamanda kalırsın inşlh.a.s.

İnşallah isteyen herkesin olur. Benim yaşım 29. Zaman geçtikçe doğurganlığım da azalcak. Bu yüzden işi bırakmam lazım. Bu işte çok rahatım ve zamanında çok iş aradım. Bu yüzden eşimin yanına gitmedim. Ama çalışmaya devam edersem yine haftada 1 görüşcez ve zaten bir haftada adetim oluyor. Gebe kalma şansım çok düşük yani.

ben henuz yolun basindayim.. tedavi ye bile baslamadim esim kontrol olmak istemiyor ben her testi yaptirdim (en azindan doktorun istedigi) ve bende hersey normal cikti... su son gunlerde adetlerim cok gariplesti koyu renkte birde cok azaldi onceki gibi cok gelmiyor ve sancilarim da cok olyor neden oluyor bilmiyorum

Back