- Konu Sahibi EstetikEditor
Allahım ne olursun güzel yarabbim bizleride sewindir artık bebişlerimize kavuşalım herşey senin rızan ile allahım............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım günaydın
öncelikle doktorunla paylaş o seni yönlendirecektir yaşın çok genç önünde çok uzun seneler var. tedavisiz bebek sahibi olabilirsin tahlillerinizde normal bana göre ajantajlısın stres yapma oluruna bırak herşeyi .benim gibi 40 yaşında olsan ne yapacaksın .gün geçkitçe gebe kalma şansım azalıyor.tam doğurganlık yaşındasın abla tavsiyesi sana neden olmuyor diye kafana takıp kendini üzme strese girme.inancını yitirme ben inanıyorum ki en kısa zamanda tedavisiz yeniden anne olabileceksin ve burada da bize duyuracaksın
sevgiyle kal
ablacıgım merhaba b,r kaç gündür çok yogundum mesajını yeni gördüm allah senden razı olsun okrken gözlerim doldu inşallah dedigin gibi olur bu sevinci en kısa zamanda hepimiz yaşarız herkes beni anlayamıyor ve herkeslede zaten paylaşılmıyor buda kendimi daha rahat hissediyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor elimde degil bu gün klomene başladımdr yumurtlama oldugunu söyledi alyı ay olmaz ise aşılama o da olma< ise tüp bebek dedi allah hayırlısını versin güzzel haberler dilegiylea.s.
[/Byanliş yere yazdım galiba burayada yazıyım arkadslar bnm regl gunum 22 kasım ama o gune kadar beklemek istemıyorum acaba ne zman yapsam belli olur testı yardım lutfeenn bebiş istiyorum bendee
mrb kıslar sizlere bi sorum olcak dünden önceki gün rüyamda bir bahçaye çiçek tohumları diktim ve elim içinden kayıp yukarı kadar yükselip büyüdüler ve rengarenk çiçek oldular dün akşamda yine rüyamda bi kırmızı muhabbet kuşu gördüm gelip bana kondu ve çok güzel ötüşüyoru çok sewimliydi ha birde rengarenk mevlana şekeri gördüm acaba sizce anlamı nedir bunların yoksa bu ay hamişmiyim reglimde 1 gün gecikti ama.......teşekkür ederim.
slm kıslar benim sizlere bir sorum olcak buay ganphen adlı ilcaı kullandım ve aynı zamanda incir kürü yaptım şuan bugün regli günümdü olmadım ama benim regli düzensiz olduğu için zaten her aygecikmeli bi şekilde vede ilaçla oluyor ama dün gece yarısı bir an uyan dığımda midemde bi kazınma ve hafif bulantı vardı vebirde sabah kalvaltısından sonra yani öğle vaktide aynı şekilde bulantılarım oldu ve bu şuan bile dewam ediyor ve birde baş ağrılarım oldu 2 önce çok şidetliydi aynı zamandada akıntım var reglimden bir gün geçmesine rağman bunlar hamilelik belirtisi olabilrmi sizce yada hiçbir şekilde gebelik belirtisi görmeden hamile olduğunu öğrenen hanımlar varmı aranızda ne yapmalıyım sizce....teşekkür ederim.....
mrb kıslar sizlere bi sorum olcak dünden önceki gün rüyamda bir bahçaye çiçek tohumları diktim ve elim içinden kayıp yukarı kadar yükselip büyüdüler ve rengarenk çiçek oldular dün akşamda yine rüyamda bi kırmızı muhabbet kuşu gördüm gelip bana kondu ve çok güzel ötüşüyoru çok sewimliydi ha birde rengarenk mevlana şekeri gördüm acaba sizce anlamı nedir bunların yoksa bu ay hamişmiyim reglimde 1 gün gecikti ama.......teşekkür ederim.