- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar ben 1oyıldır bebek sahibi olamıyorum darısı başıma
allah tamamına erdirsin narencim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben 1oyıldır bebek sahibi olamıyorum darısı başıma
Her ay ağlar dururdum adet olunsa .Bugün oldum ama hiç etkilenmedim.Sürekli gülüyorum deli gibi.Duyarsızlaşmaya mı başladım.Ya da sıkıldım hep aynı şeyi yaşamaktan.
merhabalar,
ben 40 yaşındayım .12 yaşında bir kuzucuğum var. bir yıldır eşimle korunmuyoruz hala gebe kalamadım. laparoskopi oldum hsg çektirdim. 3 ay klofimen tedavisi oldum sonuç olumsuz.tüm tahliller normal. yaşıma göre yumurtulak rezervim herşeyim normal. eşiminde tahlilleri normal. sanırım allahın takdiri ne diyelim. adetlerim çok düzenli bugün yumurtlamadan sonraki 8 gün dayanamayıp bhcg yaptırdım sonuç 2,7 yinede 13 kasımı bekleyeceğim hala ümidim var allah gönlümüze göre versin
sevgiler
slm cnm.ben de ıkı yıllık evlıyım.esım ve bende bır sorun yok ama 8 aydır gebe kalamıyorum.ya anlamıyorum gebe kalanlar nasıl kalıyor.bır yontemı var mı bu ısın.:ecrin_bebek:
canım bende 26 yaşındayım 9 yaşında bir oglum var üç senedir korunmuyoruz ama olmadı benimde adetlerim düzenli eşimin tahlilleri de normal hsg çektirdim o da normal progesteron tahlili yaptırdım 9.14 sence bende mi klomen kullanmaya başlrım dr daha göstermedim de
slm arkadaşlar. bende 4 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmadan çocuk sahibi olmaya çalıştık ama maalesef bir sonuç alamadık. kontroller sonucunda bende pko çıktı eşimde de bazı sorunlar varmış. şimdi adetlerim düzenli basit bir kilo verme yöntemiyle o kistler yok oldu. şimdi hsg çektiricem yarın oda iyi çıkarsa gelecek ay aşılama yapılacak. bu yüzden iyi araştırın...
slm simge inşallah ii çıkar sonuçların sende hayırlısıyla bebişine kavuşursun bi an önce kaydirigubbakcemile5