• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar ben 1oyıldır bebek sahibi olamıyorum darısı başıma
allah tamamına erdirsin narencim

Son düzenleme:
merhabalar,
ben 40 yaşındayım .12 yaşında bir kuzucuğum var. bir yıldır eşimle korunmuyoruz hala gebe kalamadım. laparoskopi oldum hsg çektirdim. 3 ay klofimen tedavisi oldum sonuç olumsuz.tüm tahliller normal. yaşıma göre yumurtulak rezervim herşeyim normal. eşiminde tahlilleri normal. sanırım allahın takdiri ne diyelim. adetlerim çok düzenli bugün yumurtlamadan sonraki 8 gün dayanamayıp bhcg yaptırdım sonuç 2,7 yinede 13 kasımı bekleyeceğim hala ümidim var allah gönlümüze göre versin
sevgiler

merhaba galıba aynıyız arkadaş.........ben de kırkımı doldurmak üzereyım .......tedavıyle şuan onüç yaşında bı oğlum var ..............herşey çok iyi ama hıç normal yolla hamıle kalamadım.........herşey takdır...üç mıcro denemem var............son ı kez daha denıcem rabbım herkese yardım etsın kımseyı evlatsız komasın...............dua ile canımmmmmmmmmm

Selamlar..
Bende araniza yeni katiliyorum.
Benimde yaklasik 3 seneden beri cocugum olmuyor. Dokdoruma göründüm cuklata kisti varmis gelecek ayda amalyat olucam isallah sonunda deger...
ALLAH her isteyene bir bebek nasip etsin.

selam bendede çikolata kisti vardı ameliyatla aldılar sağ yumurtalığımıda aldılar 1 seneyi bulmadan hamile kaldım doğal yolla.allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın

muallim hanım ve diğer arkadaşlar,
Herşey Alllahtan inanıcınız kuvvetli ise yaradan neyin ne zaman olacağını bilir. nasipse olur zaten ya doğal yada tedavi ile. sadece sabır etmek . evet ister istemez gebe kalanları çevremizde gördükçe kıskançlık basıyor birde daha önce bir doğum gerçekleştirmiş benim durumumda olanlar neden ikincide problem oluyor diye . ama herşeyin hayırlısı sabırla inşallah bizde bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız yeterki inancımız kaybolmasın
sevgiler

Her ay ağlar dururdum adet olunsa .Bugün oldum ama hiç etkilenmedim.Sürekli gülüyorum deli gibi.Duyarsızlaşmaya mı başladım.Ya da sıkıldım hep aynı şeyi yaşamaktan.

Her ay ağlar dururdum adet olunsa .Bugün oldum ama hiç etkilenmedim.Sürekli gülüyorum deli gibi.Duyarsızlaşmaya mı başladım.Ya da sıkıldım hep aynı şeyi yaşamaktan.

üzülma ağlam sakın arkadaşım sen adet oluyosun ben onuda olamıyorum tedavi olmam gerek olduğu zaman bile adetim olcak ki tedaviye başlayalım onuda ilaçlarla getirtiyorum sorma sen bir söle ben bin söliyeyim bende tedavinin ikinci ayındayım bu aayda başarısız olduk bakalım artık öteki ay ne olcak eminim ki yine aynı şey olcak hiç ümidim yok valla sanki sçilmişllerdeniz oysaki hergün dular edeim yalvarırım hiçde isyan etmezdimn ama artık ediyorum herhalde benim ablamda aynı hemde tüp bebek yaptırmasına rağmen olmadı bebişi napalım arttık buda bizlerin kaderi dicez ewlat sahbibi olamama kaderi herhalde neyse artık şöle dicem gelirse hoş gelşr bebişimiz gelmesede kendi bilir ...............................senağlama

merhabalar,
ben 40 yaşındayım .12 yaşında bir kuzucuğum var. bir yıldır eşimle korunmuyoruz hala gebe kalamadım. laparoskopi oldum hsg çektirdim. 3 ay klofimen tedavisi oldum sonuç olumsuz.tüm tahliller normal. yaşıma göre yumurtulak rezervim herşeyim normal. eşiminde tahlilleri normal. sanırım allahın takdiri ne diyelim. adetlerim çok düzenli bugün yumurtlamadan sonraki 8 gün dayanamayıp bhcg yaptırdım sonuç 2,7 yinede 13 kasımı bekleyeceğim hala ümidim var allah gönlümüze göre versin
sevgiler

canım bende 26 yaşındayım 9 yaşında bir oglum var üç senedir korunmuyoruz ama olmadı benimde adetlerim düzenli eşimin tahlilleri de normal hsg çektirdim o da normal progesteron tahlili yaptırdım 9.14 sence bende mi klomen kullanmaya başlrım dr daha göstermedim de

slm cnm.ben de ıkı yıllık evlıyım.esım ve bende bır sorun yok ama 8 aydır gebe kalamıyorum.ya anlamıyorum gebe kalanlar nasıl kalıyor.bır yontemı var mı bu ısın.:ecrin_bebek:

slm cnm.ben de ıkı yıllık evlıyım.esım ve bende bır sorun yok ama 8 aydır gebe kalamıyorum.ya anlamıyorum gebe kalanlar nasıl kalıyor.bır yontemı var mı bu ısın.:ecrin_bebek:

canım benim bende 4,5 yıllık evliyim 3 senedir uğraşıyom daha hala olmadı kısmet sabırlı olcaz daha dur senin 8 aydır olmuyomuş kafana takma stress yapma kendi haline bırak streste çok etkiliyo rahat ol başka şeylerle ilgilen olcak mı diye bekleyince hiç olmuyo ama İNŞALLAH Bİ AN ÖNCE HAMİŞ KALIRSIN herşeyin hayırlısı olsun tatlım :Saruboceq:

canım bende 26 yaşındayım 9 yaşında bir oglum var üç senedir korunmuyoruz ama olmadı benimde adetlerim düzenli eşimin tahlilleri de normal hsg çektirdim o da normal progesteron tahlili yaptırdım 9.14 sence bende mi klomen kullanmaya başlrım dr daha göstermedim de

canım günaydın
öncelikle doktorunla paylaş o seni yönlendirecektir yaşın çok genç önünde çok uzun seneler var. tedavisiz bebek sahibi olabilirsin tahlillerinizde normal bana göre ajantajlısın stres yapma oluruna bırak herşeyi .benim gibi 40 yaşında olsan ne yapacaksın .gün geçkitçe gebe kalma şansım azalıyor.tam doğurganlık yaşındasın abla tavsiyesi sana neden olmuyor diye kafana takıp kendini üzme strese girme.inancını yitirme ben inanıyorum ki en kısa zamanda tedavisiz yeniden anne olabileceksin ve burada da bize duyuracaksın
sevgiyle kal

arkadaşlar bugün smeer testi sonucumu aldım.enfeksiyon varmış.doktorum rahim çok güzel hazırlanmış yumurta gelişmiş diyor bu ay umutluyuz falan.ama 5 kereden sonra rahimde enfeksiyon olabilir o yüzden gebe kalamıyor olabilirsin bi test yaptıralım dedi ve aynen dediği gibi çıktı .siz smeer testi yaptırdınızmı?belki enfeksiyon vardır .

bende uğraşıyorum arkadaşlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ama artık tıp çok ilerledi bigün mutlaka olucak galiba sabretmemiz gerekiyor

slm arkadaşlar. bende 4 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmadan çocuk sahibi olmaya çalıştık ama maalesef bir sonuç alamadık. kontroller sonucunda bende pko çıktı eşimde de bazı sorunlar varmış. şimdi adetlerim düzenli basit bir kilo verme yöntemiyle o kistler yok oldu. şimdi hsg çektiricem yarın oda iyi çıkarsa gelecek ay aşılama yapılacak. bu yüzden iyi araştırın...

slm arkadaşlar. bende 4 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmadan çocuk sahibi olmaya çalıştık ama maalesef bir sonuç alamadık. kontroller sonucunda bende pko çıktı eşimde de bazı sorunlar varmış. şimdi adetlerim düzenli basit bir kilo verme yöntemiyle o kistler yok oldu. şimdi hsg çektiricem yarın oda iyi çıkarsa gelecek ay aşılama yapılacak. bu yüzden iyi araştırın...

slm simge inşallah ii çıkar sonuçların sende hayırlısıyla bebişine kavuşursun bi an önce kaydirigubbakcemile5

slm kıslar benim sizlere bir sorum olcak buay ganphen adlı ilcaı kullandım ve aynı zamanda incir kürü yaptım şuan bugün regli günümdü olmadım ama benim regli düzensiz olduğu için zaten her aygecikmeli bi şekilde vede ilaçla oluyor ama dün gece yarısı bir an uyan dığımda midemde bi kazınma ve hafif bulantı vardı vebirde sabah kalvaltısından sonra yani öğle vaktide aynı şekilde bulantılarım oldu ve bu şuan bile dewam ediyor ve birde baş ağrılarım oldu 2 önce çok şidetliydi aynı zamandada akıntım var reglimden bir gün geçmesine rağman bunlar hamilelik belirtisi olabilrmi sizce yada hiçbir şekilde gebelik belirtisi görmeden hamile olduğunu öğrenen hanımlar varmı aranızda ne yapmalıyım sizce....teşekkür ederim.....

Back