Gebe kalamayanlar buraya.....

Ahh cNIM YA SABAH kalktim ki lekem gelmis
Yne gelnce doktora oda yatis. Verdi. Yatiyom kuzu gibi
Koca. Bi serum taktilar bitmedi daha doktlrda glmedi.
Offfofff

Kısa sürdü açtım girmesemde dursun, ilkokul arkadaşlarım neler yapıyor arada onları gozetliyorum da sen çok hassassin bu ara canım

Iyi yapmışsın canm sevindim seni gördüğüme bilmiyorum neden böyle oldum ya regl olmasam şuan dicem 3 aylık hamileyim heralde de haberim yok :))

Tatlım her leke bebekle alakali olmuyor uzme kendini emi gecmis olsun kuzum birseycik olmayacak Allah'in izniyle
Insallahh canimm... Insallahh kimsede bisi demiyo yatiyorum oyle burda vakitde gecmiuo. Kolum tas gbi oldu. 11den beri takili serum.. Off rabbimden hayrlisi olur insallahh... Pazartesi renkli ultrasona grcekmisim ki..

Iyi yapmışsın canm sevindim seni gördüğüme bilmiyorum neden böyle oldum ya regl olmasam şuan dicem 3 aylık hamileyim heralde de haberim yok :))

Bende regliyim kız biz hamile kalsak yüzümüz hic gulmicek anlaşılan aglariz biz sürekli regli de boyleysek oooo

Sıkma canını içini ferah tut mutlu mesut döncen inşaallah evine bebişinle
Insallah gulum rabbim korusun onu.. Burda bi cok yatan kadin var dusukden... Onlarla konusup moral buluyorum.. Biri yrni doguma gtmisti ilk bebegi. Cok uzuldum bebegin damagi gelismemis agzdan beslenemicekmis yavrum ya.. Rabbim hayrli saglikli yavrulat versin hepimize

Ayy kıyamam yaa allahım şifalar versin nerde varsa üzüldüm vala insan öyle şeyler görünce kendi haline şükrediyo hep bizde dün bütün günü hastanede geçirince dilimde olan tek şey 'elhamdülillahillezi afani' oldu. Rabbim göstermesin sağlam adamı hasta eder vala orası sende çıkarsın inşaallah bi an önce canm benm..

Bakıyo musun bilmiyorum ama güzel koylu de yoğurdu mayaladim tutmadı diye ağlıyor ya bizde herşeye aglariz zaten ben aşırı duygusal ve hemen ağlayan biriyim yerli yersiz

Bazen arada izliyorum :) ben böyle değildim canm sonradan oldum anneme kızardım hep o kadar çok ağlardı ki bu ne böyle yaa habire ağlıyon derdim. Bi gün eve bi geldi salya sümük noldu ya dedim işte falanca bi kadın vardı kurana geliyodu onu gördüm evine çağırdı 2 dakka girdim her yer rutubet bi göz odalı suyu bile yok bazen gusül almaya bile su bulamıyomuş çocuklarının elbisesi yok doğru dürüst diye allahım bayılcaktı nerdeyse. Bi gün de bi kız evleniyo gene öyle ağlamış ki kınada kadının biri de demiş vah yavrum senin kızın demi evlenen demiş o derece düşün bende artk aynı onun gibi oldum..

Kız benim annemde ayni , hatta yeni evlendiğinde bu yüzden hastaneye bile yatmış , bi gün evin önünde köpekler dalasirken annem nasıl bağırıyor ayirin diye fenalaştı , hele ki birileri kavga etsin el ayak kesiliyor . ben küçükken daha hassastim dalga geçerlerdi benimle konuşamaz aglardim hep, gerçi simdi de sulu gözüm hatta anneme kizardim ben hep senin yüzünden diye, ağlama huyu bana geçmiş bak goruyo musun burcumuzun değil belki ama annelerimizin huyunu taşıyoruz

Mrb arkadaşlar hamile kalmak için cok basit bir formül paylaşmak istiyorum sizlerle. Bunu deneyenler gebe kalmış ama eksiksiz yapilcakmis

Rabbim sana da bekleyen herkese gözyaşı döken herkese mucizesini versin , bende Eylül'e kadar dualar ederk beklemekteyim , en zor bekleyişmiş en zor hayal kırıklığı Rabbim sabır versin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…