Gebe kalamayanlar buraya.....

Kavga ettik sinirlendirdi beni sildim herşeyi herkesi. Sonra baktım o istediğini yapıyo ben niye kendime eziyet ediyorum o zaman dedim geri ekledim kusura bakmayın artk

bende dondurdum ama girmiyorum diye. eşin gitti mi canım. dünden beri var yoksun iyisin dimi

gecmiş olsun canım ya. en kısa sürede iyileşir inşallah. bende ilk gebeliğimden önce 2 3 ay diş için çalışmaları ertelemiştim. şimdi de dolgum düştü .

gecmiş olsun canım ya. en kısa sürede iyileşir inşallah. bende ilk gebeliğimden önce 2 3 ay diş için çalışmaları ertelemiştim. şimdi de dolgum düştü .
Sağol canım ne zamandır bu diş yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Diş çekildikten sonra kurtulacağımı sandım. Ama ağrı bütün vücudumu sardı ilacın etkisi geçince hemen ateşim yükselmeye başlıyor. Kaç aydır böyle boşa gidiyor diş çekilince rahatlarım dedim kürler yapmaya başladım yok olur gibi değil oturup kalkamaz oldum artık

Anlasildi merkez sen üzme yeterli tatli canini kuzummmm benim seviyorum kiz seni

Sağol ablacım bende seni seviyorum allah razı olsun. Hani insan sevdiğine der ya sen benm başıma gelen en güzel şeysin diye bence sende her insanın hayatında olması gereken kişilerden birisisin. Insanın senin gibi aklı başında şefkatli yol gösteren bi büyüğe ihtiyacı vardır her zaman..

Son düzenleme:
Düzeldim ablam geçti artık :)) ajda pekkandan kendime bambaska birini hediye ediyorum :))) topladım dagilan kalbimin her köşesini

diş ağrısı zor

Eki Görüntüle 1489859 Dua edin kizlar.. Lekem var doktor yatis verdi.. Rabbim onu korusun.. Benimlee kalirr

Oyy canm benm nooldu sana böyle kıyamam yaa Üzülme inşaallah Rabbimin izniyle bişeycik olmicak sana da bebişine de. Için ferah tut kendi kendine stres yapmamaya gayret göster güçlü dur ki tüm olumsuzlukları tüm engelleri devirip yoluna bakabilesin..

Iyiyim tatlim bende dün topladim evi çıktım kütüphaneye gittim dönüşte çiçek aldim saksisini degistim misafir geldi falan acildim şükür :)

Ah ya Allah sifa versin kuzum gecer inşallah hemen

Dun ben kötüydüm bugün herkes hamisler ben dahil hormon kurbaniyiz hamis olmayanlar seytan vesvesesi kurbani vesveselenmesyin hormonlara takilmayin

mevsimsel mi ki acaba. bugün bende tuhafım toplu tuhaflık günümüz galiba. benimde ağlayasım geliyor. tanımadığım yan komşunun düğğünü var kız evdev çıkıp arabaya bindi ben camda ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…