- 3 Aralık 2014
- 185
- 225
- 23
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.121
Evet ya ben randevü bile almıştım yapma dedi , bakalım artık bekleyeceğizCanim güzel diosunda doktorlar iste karsi ckiolarbi sene beklemek şu zamanda mantikli yedigimiz ictigimiz teknoloji hersey ama hersey okadar etken ki artik..stresssiz bi bekleyebilsek..hormon ve sper testini ben 5.ayimda gitmistim ona bile ozaman erken demisti dr.ama dedigin gibi icin rahat edio..rahim filmi icinde bi sene bi dolsun ona göre düsünülebilir
Kız benim annemde ayni , hatta yeni evlendiğinde bu yüzden hastaneye bile yatmış , bi gün evin önünde köpekler dalasirken annem nasıl bağırıyor ayirin diye fenalaştı , hele ki birileri kavga etsin el ayak kesiliyor . ben küçükken daha hassastim dalga geçerlerdi benimle konuşamaz aglardim hep, gerçi simdi de sulu gözümhatta anneme kizardim ben hep senin yüzünden diye, ağlama huyu bana geçmiş bak goruyo musun burcumuzun değil belki ama annelerimizin huyunu taşıyoruz
Amin canim Allah razi olsun :)Rabbim sana da bekleyen herkese gözyaşı döken herkese mucizesini versin , bende Eylül'e kadar dualar ederk beklemekteyim , en zor bekleyişmiş en zor hayal kırıklığı Rabbim sabır versin ,
Hormon teSt ve esin sper test yaptirdiniz dimi kac yillik evlisin cnmEvet ya ben randevü bile almıştım yapma dedi , bakalım artık bekleyeceğiz
Mrb arkadaşlar hamile kalmak için cok basit bir formül paylaşmak istiyorum sizlerle. Bunu deneyenler gebe kalmış ama eksiksiz yapilcakmis
Kıyamam sana yaa çok tatlısın allahımevet öyle olmuş demek ki bende çok büyük konuştum sanırım allah başıma verdi ama bunu iyi hale getirip anneme çekmişim diyim bari
Hazir anneler atmisken sorumluluğu anneminde 4.senesinde olmuş çocuğu onu da ona atayim bari
Ahahaa ayni ben benimkininde 2.yilinda olmuss diom anneme sana cektim ben die :)simdi dusununce ne garip gelio 2 sene beklemisler ozaman dio bu kadar ileride degildi tedavi ilk cocuguyum beklenen cocuktum yani tek kizim bide :)iki de erkek olmus ondan sona..anneminde rahim ters benim de mesela bu genleR Cokk onemliii yaaa :))Hazir anneler atmisken sorumluluğu anneminde 4.senesinde olmuş çocuğu onu da ona atayim bari
Hakket neymis buu meraaak etttikkkMrb arkadaşlar hamile kalmak için cok basit bir formül paylaşmak istiyorum sizlerle. Bunu deneyenler gebe kalmış ama eksiksiz yapilcakmis
Nereden bu bilgiye sahip oldun canim..incir kürü de yapio kizlar bunun farki neki acabaBunu 40 gün boyunca hiç aksatmadan yapacaksiniz esinizde içecek bir bardak siz bir bardak esiniz sabah ac karnına 40 gün sonra hamile kalcaksiniz inşallah
Hakket neymis buu meraaak etttikkk[/QADET BİTİMİNDEN ILK PAZARTESİ VEYA PERŞEMBE GECESİ GÜNDE 3 TANE KURU İNCİRİ DOĞRAYIP 2 BARDAK SUDA SABAHA KDR BEKLETCEKSINIZ SABAH KARI-KOCA İÇİLCEK 40 GÜN OLCAK TAM NE 1 EKSİK NE BİR FAZLA BUNA DİKKAT ETCEKSİNİZ
Allah seni yaa deliAma olabilir hakkaten. Bende öyle bişey yok ama sanki benm de 4 sene sonra olcakmış gibi bi his var içimde. Umarım yanlış bi histir
İNCİR KÜRÜ DEĞİL BU BUNU DENEYENLER HAMILE KALDI BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİMN
Nereden bu bilgiye sahip oldun canim..incir kürü de yapio kizlar bunun farki neki acaba
Himmm saolasin canim kolaymista aslinda uygulanabilirrİNCİR KÜRÜ DEĞİL BU BUNU DENEYENLER HAMILE KALDI BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Canim dua ediyorum ağlama olurmu. Simdi nasilsin ne dedi doktorEki Görüntüle 1489859 Dua edin kizlar.. Lekem var doktor yatis verdi.. Rabbim onu korusun.. Benimlee kalirr
Ahahaa ayni ben benimkininde 2.yilinda olmuss diom anneme sana cektim ben die :)simdi dusununce ne garip gelio 2 sene beklemisler ozaman dio bu kadar ileride degildi tedavi ilk cocuguyum beklenen cocuktum yani tek kizim bide :)iki de erkek olmus ondan sona..anneminde rahim ters benim de mesela bu genleR Cokk onemliii yaaa :))
Rica ederim inşallah sonuç alirsiniz eksiksiz uygulayin amaHimmm saolasin canim kolaymista aslinda uygulanabilirr
rica ederim evt kolay önemli olan 40gün ne bir eksik ne bir fazla olmıcak buna dikkat edin ilk başladıgınız günü saymıcaksınız ılk başladıgınız gecenın sabahı saymaya başlayınHimmm saolasin canim kolaymista aslinda uygulanabilirr
Kayinvalideminde 4 sene sonra olmuş. Ama annemde bi sorun varmış hatırlamıyor doktora gltmis sonra hamile kalmis. Ben 1. Ve 2. Senemde ramazan ayında hamile kaldım. Ramazan ayı geliyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?