- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.081
Bilmiyorum canm nasıl düşüneceğimi şaşırdım artk
çok hassasız canım. bugün sebepsiz ağlayasım var. birbiriniz kırmayın . zaten incilmeye müsaitiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum canm nasıl düşüneceğimi şaşırdım artk
Ahh canimm yaaaEki Görüntüle 1489859 Dua edin kizlar.. Lekem var doktor yatis verdi.. Rabbim onu korusun.. Benimlee kalirr![]()
Allah kabul etsin canim. Hepimiz ayni dua icindeyiz..benimde 10 gun sonra adet gunum eger olursam bu ayda tam 10 ay olmus olacak..Allaha sükür hormon testim ve esimin sper sayisi iyi ama beklemedeyiz iste..bende eyylule kadar olmassa tekrardan tedavi amacli düsünüorum artik rahim filmi cektirmedim düsünmuyorumda daha..bi yil bi dolsun cnm cok stres yapma dicem ama elde deil onuda biliom hayirlisi hakkimizdaaKızlar benimde 8 ay oldu eşiminde benimde herhangi bir sorunumuz yok sadece rahim filmi çektirmedim dr eylüle kadar gelme dedi çok üzülüyorum rabbim hepimize sağlıklıklı evlatlar versin dua çok önemli ben meryem süresi yasin fetih okuyorum 70000 bin lemyelid çektim artık rabbimden bekliyorum
Canim güzel diosunda doktorlar iste karsi ckiolarelbette ki öyle canım. biz sadece elimizden geleni yapmalıyız . rabbim ol dedikten sonra her türlü olur. bi çok insan var bekleyip sonradan tüpleri kapalı çıkan, ben bekliceksen için rahat beklersin diye dedim.
Kiz güldürdün beni ben olsam gitme anani birakma diye atlardim boynuna o dereceyim :)))) belki de mevsimsel bilmiyorum ki bi kipirdak bi zirildakim bu aramevsimsel mi ki acaba. bugün bende tuhafım toplu tuhaflık günümüz galiba. benimde ağlayasım geliyor. tanımadığım yan komşunun düğğünü var kız evdev çıkıp arabaya bindi ben camda ağlıyorum![]()
Gecen tuttu benim sag taraf komple gittiİnşallah canım ya sağolasın![]()
çok hassasız canım. bugün sebepsiz ağlayasım var. birbiriniz kırmayın . zaten incilmeye müsaitiz
Hangi video tatlım? Nazar mi degdi kuzum bize ya..Ayy @zumrutanka abla bi video paylaşmış ağlamaktan gözlerim şişti nefes dahi alamıyorum tıkandım düşünçok hassasım bide artk tahammülüm yok sanırım ondan böyle oluyorum..
Hangi video tatlım? Nazar mi degdi kuzum bize ya..
Kiz güldürdün beni ben olsam gitme anani birakma diye atlardim boynuna o dereceyim :)))) belki de mevsimsel bilmiyorum ki bi kipirdak bi zirildakim bu ara![]()
Hangi video tatlım? Nazar mi degdi kuzum bize ya..
Zaten kalcamda bildigin tavla pulu kadar sivilce çıktıBende öyle düşünüyorum inankibabayla kızı düğünde son dansı ediyo ya o video
![]()
Ayy @zumrutanka abla bi video paylaşmış ağlamaktan gözlerim şişti nefes dahi alamıyorum tıkandım düşünçok hassasım bide artk tahammülüm yok sanırım ondan böyle oluyorum..
Yareniiim e hani dondurmuştun facebooku sen :)) geri açmışsın![]()
E diyom iste bi zirildak bi kipirdakiz bu ara var bi hayirAyy bilmiyorum ya halbu ki sabahtan beri evde pop şarkılar calip temizlik yapıyorum , hatta arada göbek bile attım ama sonra bi hüzün geldi aglayasim var böğüre böğüre![]()
Canim güzel diosunda doktorlar iste karsi ckiolarbi sene beklemek şu zamanda mantikli yedigimiz ictigimiz teknoloji hersey ama hersey okadar etken ki artik..stresssiz bi bekleyebilsek..hormon ve sper testini ben 5.ayimda gitmistim ona bile ozaman erken demisti dr.ama dedigin gibi icin rahat edio..rahim filmi icinde bi sene bi dolsun ona göre düsünülebilir
E diyom iste bi zirildak bi kipirdakiz bu ara var bi hayir
Rabbim kimseye keşke dedirtmesin herkesin istegi ayni ama skintilar farkli tabikide.,isteyen herkese basta bizlere rabbim en kisa zamanda nasip etsinBen bazı şeyler için keşke dediğim için dedim.
Bilemedim ki olabilir :))) bi dursunlar eski halimize donelim be aGezegenler yerinden mi oynuyor acaba![]()
Seninkide iltihaplanmış demekki canım. Ben çekimden önce antibiyotik kullanmıştım büyük ihtimal işe yaramamış iltihap bütün vücuda yayılmışGecen tuttu benim sag taraf komple gittisağdaki tüm disler burnum gözüm basim ensem berbat birsey ya
Doktora gitsen tekrar?Seninkide iltihaplanmış demekki canım. Ben çekimden önce antibiyotik kullanmıştım büyük ihtimal işe yaramamış iltihap bütün vücuda yayılmışÇekildiğinden beri çekilen yer dahil her yerim sızlıyor sonra birden üşüme başlıyor ateşleniyorum ilaç içiyorum mecbur bir süre ateşi kesiyor ağrılarımı dindiriyor sonra tekrar başlıyor. şu an kullandığım antibiyotik 1000 mg ama hiç işe yaramıyor nasıl geçecek anlamadım ilaç içmekten bıktım
![]()