- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.141
Eki Görüntüle 1489859 Dua edin kizlar.. Lekem var doktor yatis verdi.. Rabbim onu korusun.. Benimlee kalirr
Hadi hayırlısı bakalım inşaallah olur canm yinebu arada ne kadar kaldı hakkaten ramazana :))
Canim kac gün oldu cektireli. Birde vucudunu bu kadar etki altina alması nedenli anlam vermedim ateş falan.sen doktora bunlar soyledinmiKızlar ya çok kötüyüm diş çekildi ama onun ağrısı bütün vücuduma vurdu sürekli ateşleniyorum ilaçla duruyorumçekimden önce antibiyotik kullanmıştım çektikten sonrada antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor bir taraftan kendim ve eşim için kür yapıyordum bu haldeyken eşiminkini bıraktım kendimkinide bitene kadar yapıcam. Yine hayallerim suya düştü maalesef Diş çekimi zaten çok zor geçti bir de üstüne şu an ilaçsız duramıyorum maffoldum dua edin bana lütfen
Pazartesi düzeliriz :))Biz neşeli konuşkan hatunlardik
Canim kac gün oldu cektireli. Birde vucudunu bu kadar etki altina alması nedenli anlam vermedim ateş falan.sen doktora bunlar soyledinmiKızlar ya çok kötüyüm diş çekildi ama onun ağrısı bütün vücuduma vurdu sürekli ateşleniyorum ilaçla duruyorumçekimden önce antibiyotik kullanmıştım çektikten sonrada antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor bir taraftan kendim ve eşim için kür yapıyordum bu haldeyken eşiminkini bıraktım kendimkinide bitene kadar yapıcam. Yine hayallerim suya düştü maalesef Diş çekimi zaten çok zor geçti bir de üstüne şu an ilaçsız duramıyorum maffoldum dua edin bana lütfen
17 haziranda oruçlar başlıyor. Ben haziranda ara vermeyi düşünüyorum .
Abowww :))masaaalhh en azindan kardeslerinin hepsinib cocugu olmus :)benim annem ikitane yeter die dusunmusler 3.kardesime 39.yasinda hamile kaldiydi :)kazara olmuşmuş ta :)rabbim aratmasin gec olsun da güc olmasin..sende yeni evli sayilirsin cnm 3 sene cookk uzunda diill ins.en kisa zamanda kalicaz hamis bizde :)benim adete 10 gun var ama saolsun her ay oldugu gibi ayni zamanlarda gene basladi gögüsler bu ayda adet gelio yani okadar vücudu tanidim artiKBende istenmeyen çocuğum4 kardeşiz en büyüğümüz kız sonra da abim gelince bi kız bi erkek yeter demişler. 3 sene sonra ablama hamile kalmis ablamdan 2 sene sonra da bana olmuşken bu da olsun artik demişler ilk ablamın 10 sene sonra oğlu oldu asilamayla abimin annenin torun ısrarıyla 1. Sene de benim buyugumun 3 sene içinde 2 tane oldu benimde evlilikte 3. Senem dolacak sene başına anormali ve kimyasal 2 gebeligim var
Kanama yerini belirleyeceklerdir kuzum hamileyim kanamam var dedi mi basiyorlar damacana gibi serumu zaten gecsin de cik bi an once kuzumInsallahh canimm... Insallahh kimsede bisi demiyo yatiyorum oyle burda vakitde gecmiuo. Kolum tas gbi oldu. 11den beri takili serum.. Off rabbimden hayrlisi olur insallahh... Pazartesi renkli ultrasona grcekmisim ki..
Aa o niyeymiş
.Abowww :))masaaalhh en azindan kardeslerinin hepsinib cocugu olmus :)benim annem ikitane yeter die dusunmusler 3.kardesime 39.yasinda hamile kaldiydi :)kazara olmuşmuş ta :)rabbim aratmasin gec olsun da güc olmasin..sende yeni evli sayilirsin cnm 3 sene cookk uzunda diill ins.en kisa zamanda kalicaz hamis bizde :)benim adete 10 gun var ama saolsun her ay oldugu gibi ayni zamanlarda gene basladi gögüsler bu ayda adet gelio yani okadar vücudu tanidim artiK))
Ya olacak her turlu her zaman olur ama ben 2 gebeliği de ramazan da yaşadım , kaç senedir bayram nedir bilmiyorum evlat acisiyla geçiyor . aman saçma sapan düşünceler iste sanki olacak olan simdi de olmaz mi. İste kafa karışıklığı .
kızlaaar herkese selam acil girdim kusura bakmayın işlerim vardı ama telaşlandım şimdi bugün ovulasyon testim silikleşmiş ne demek bu yumurtam çatlamışmı demek oldu nolurrrrr bilgi verin çok giremiyorum net e şuanda da
Kesinliklee cnm rabbim ol derse olucak insaallh :)bak ona kesinlikle katiliom of adet gelio falan deyip ofladigiimda kiziom kendime bunada şükür de diom allahima sukur gecikme olmuo bi kere yasadim 3 gun o 3 gun gecmek bitmek bilmedi..gununde olsun ona bile raziyim o gunden sona akillandiydim zate ben :).
Ne zaman geleceği belli olmuyor mucizelerin . inşallah hayirlisiyla biz de kavusuruz . yumurta takibi görürken doktora yine aratmadı gününde geldi diyordum ama öyle olması daha iyiymis ya. Bu ay 8 gün gecikti o da çok kotu oluyor
bebeğimmm yani iki günhatta 3 gün kırmızı çıktı bugün silik . 3 gün üst üste çalıştık brde 30 saat sonra bir daha :) tutacağı varsa olmuştur dimi bu kadar çalışmaSanırım çatlamış tatlm
Cnm lh hormonun cikmamia idraninda galiba catlamis oluo normal bise bu endiselenme cift cizgiyi yakalamistin sen galiba degerlendirdiysen ne mutlu sana :)kızlaaar herkese selam acil girdim kusura bakmayın işlerim vardı ama telaşlandım şimdi bugün ovulasyon testim silikleşmiş ne demek bu yumurtam çatlamışmı demek oldu nolurrrrr bilgi verin çok giremiyorum net e şuanda da
Evet yaa canim insan nasilda hassas ve duygusal oluyor hemen alinganlik oluyoKuzum oglen ben kiyamet kopardim evde dünhamileyken öyle oluyor malesef bebis kaygısı falan biraz hassas olunuyor malesef
ayyy evet 3 gün üst üste ovulasyondan bir gün önce ve bu sabah bakalaım neler olcak::)Cnm lh hormonun cikmamia idraninda galiba catlamis oluo normal bise bu endiselenme cift cizgiyi yakalamistin sen galiba degerlendirdiysen ne mutlu sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?