Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim güzel diosunda doktorlar iste karsi ckiolar :KK43:bi sene beklemek şu zamanda mantikli yedigimiz ictigimiz teknoloji hersey ama hersey okadar etken ki artik..stresssiz bi bekleyebilsek..hormon ve sper testini ben 5.ayimda gitmistim ona bile ozaman erken demisti dr.ama dedigin gibi icin rahat edio..rahim filmi icinde bi sene bi dolsun ona göre düsünülebilir
Evet ya ben randevü bile almıştım yapma dedi , bakalım artık bekleyeceğiz

Kız benim annemde ayni , hatta yeni evlendiğinde bu yüzden hastaneye bile yatmış , bi gün evin önünde köpekler dalasirken annem nasıl bağırıyor ayirin diye fenalaştı , hele ki birileri kavga etsin el ayak kesiliyor . ben küçükken daha hassastim dalga geçerlerdi benimle konuşamaz aglardim hep, gerçi simdi de sulu gözüm :KK64: hatta anneme kizardim ben hep senin yüzünden diye, ağlama huyu bana geçmiş :stop: bak goruyo musun burcumuzun değil belki ama annelerimizin huyunu taşıyoruz :KK48:

Kıyamam sana yaa çok tatlısın allahım :KK19: evet öyle olmuş demek ki :KK51: bende çok büyük konuştum sanırım allah başıma verdi ama bunu iyi hale getirip anneme çekmişim diyim bari :KK48:

Kıyamam sana yaa çok tatlısın allahım :KK19: evet öyle olmuş demek ki :KK51: bende çok büyük konuştum sanırım allah başıma verdi ama bunu iyi hale getirip anneme çekmişim diyim bari :KK48:

Hazir anneler atmisken sorumluluğu anneminde 4.senesinde olmuş çocuğu onu da ona atayim bari :KK48:

Hazir anneler atmisken sorumluluğu anneminde 4.senesinde olmuş çocuğu onu da ona atayim bari :KK48:
Ahahaa ayni ben benimkininde 2.yilinda olmuss diom anneme sana cektim ben die :)simdi dusununce ne garip gelio 2 sene beklemisler ozaman dio bu kadar ileride degildi tedavi ilk cocuguyum beklenen cocuktum yani tek kizim bide :)iki de erkek olmus ondan sona..anneminde rahim ters benim de mesela bu genleR Cokk onemliii yaaa :))

Allah seni yaa deli :KK48: Ama olabilir hakkaten. Bende öyle bişey yok ama sanki benm de 4 sene sonra olcakmış gibi bi his var içimde. Umarım yanlış bi histir:KK51:

Kayinvalideminde 4 sene sonra olmuş. Ama annemde bi sorun varmış hatırlamıyor doktora gltmis sonra hamile kalmis. Ben 1. Ve 2. Senemde ramazan ayında hamile kaldım. Ramazan ayı geliyor yine :KK48:

Ahahaa ayni ben benimkininde 2.yilinda olmuss diom anneme sana cektim ben die :)simdi dusununce ne garip gelio 2 sene beklemisler ozaman dio bu kadar ileride degildi tedavi ilk cocuguyum beklenen cocuktum yani tek kizim bide :)iki de erkek olmus ondan sona..anneminde rahim ters benim de mesela bu genleR Cokk onemliii yaaa :))

Bende istenmeyen çocuğum :KK48: 4 kardeşiz en büyüğümüz kız sonra da abim gelince bi kız bi erkek yeter demişler. 3 sene sonra ablama hamile kalmis ablamdan 2 sene sonra da bana olmuşken bu da olsun artik demişler :KK48: ilk ablamın 10 sene sonra oğlu oldu asilamayla abimin annenin torun ısrarıyla 1. Sene de benim buyugumun 3 sene içinde 2 tane oldu :KK46: benimde evlilikte 3. Senem dolacak sene başına anormali ve kimyasal 2 gebeligim var

Himmm saolasin canim kolaymista aslinda uygulanabilirr
Rica ederim inşallah sonuç alirsiniz eksiksiz uygulayin ama
Himmm saolasin canim kolaymista aslinda uygulanabilirr
rica ederim evt kolay önemli olan 40gün ne bir eksik ne bir fazla olmıcak buna dikkat edin ilk başladıgınız günü saymıcaksınız ılk başladıgınız gecenın sabahı saymaya başlayın

Kayinvalideminde 4 sene sonra olmuş. Ama annemde bi sorun varmış hatırlamıyor doktora gltmis sonra hamile kalmis. Ben 1. Ve 2. Senemde ramazan ayında hamile kaldım. Ramazan ayı geliyor yine :KK48:

Hadi hayırlısı bakalım inşaallah olur canm yine ;) bu arada ne kadar kaldı hakkaten ramazana :))

Back
X