Gebe kalamayanlar buraya.....

Evt ama nasıl anlicam yumurtlama dönemimi
canım telefonun akıllı telefonsa eger takvimim diye bi program var indir adet günün yazıyosun ne kadar zamlanda bir oldugunu yazıyosun o sana yumurtlama gününü gösteriyo hamileliğin yüksek oldugu dönemi düşük oldugu dönemi hepsini söylüyor bide onu dene

Tmm cnm sağ ol bebiş istiyorum tüm kalbimle

Selamun aleykum kizlar nasilsiniz dicem ama her satiri okudum biliyorum nazil olduğunuzu
nurun_ala_nur sen zaten birgün normal yumurtayla değil adete yakin yumurtayla gebe kalacaksin olacagi o olacak he
yaren92 bahar temizligi deyip beni burada azdirma zor tutuyorum kendimi mutfak beni bekliyor camlar beni bekliyor ama ben hic bakmiyorum onlara doğru ama güneş vurdukça evinmin içine içim kipir kipir oluyor bütün evi temizleyesim geliyo birde duvarları silmek istiyorum gözümde büyüyor ya
bebeem yasadiklarini bildiğim için seni her zaman güçlü gördüm.biliyormusun dolup tasacagini bekliyordum.çünkü içinde yasiyor insan sikintilarini ve birgün kaybetme endişesi agir basinca kendini satasacak şekilde biliyorsun.her zaman dua ediyorum çünkü ben hamile kalinmakla herşeyin bilmediğini çok iyi öğrendim mühim olan hayirlisiyla o yavruyu kucağa almak.kimi hamile duysam duam hep Allahin kucaginiza alnadini nasip etmesidir.üzme kendini olur mu çünkü ben senin güçlü olmani seviyorum canim
@pembebasliklikiz tamam anladik hormonlardan anladik kimsende yok kovana yaptin yapicagini ilk ozurde affetmedi seni diye bu tripte ne kizz bak ne güzel hem bugün hadi hazirlanan dolaşmaya cikalim demiş.sende inat etme git dolaş hava al bebisinle yürüyüş yapin oksijen al biraz dimi ama
Cepten çok uzun yazamiyorum sayfa yavasliyor.yazarim yine.bu arada zeynodan haber yok sanirim hala

abla helal olsun sana bütün sayfaları okuyup genel analiz yapıp yazdığım için günün özeti gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…