Gebe kalamayanlar buraya.....

Kavga ettik sinirlendirdi beni sildim herşeyi herkesi. Sonra baktım o istediğini yapıyo ben niye kendime eziyet ediyorum o zaman dedim geri ekledim kusura bakmayın artk :KK43:

bende dondurdum ama girmiyorum diye. eşin gitti mi canım. dünden beri var yoksun iyisin dimi

Kızlar ya çok kötüyüm diş çekildi ama onun ağrısı bütün vücuduma vurdu sürekli ateşleniyorum ilaçla duruyorum :KK43: çekimden önce antibiyotik kullanmıştım çektikten sonrada antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor bir taraftan kendim ve eşim için kür yapıyordum bu haldeyken eşiminkini bıraktım kendimkinide bitene kadar yapıcam. Yine hayallerim suya düştü diş çekimi zaten çok zor geçti bir de üstüne şu an ilaçsız duramıyorum maffoldum dua edin bana lütfen :KK42:

gecmiş olsun canım ya. en kısa sürede iyileşir inşallah. bende ilk gebeliğimden önce 2 3 ay diş için çalışmaları ertelemiştim. şimdi de dolgum düştü .

gecmiş olsun canım ya. en kısa sürede iyileşir inşallah. bende ilk gebeliğimden önce 2 3 ay diş için çalışmaları ertelemiştim. şimdi de dolgum düştü .
Sağol canım ne zamandır bu diş yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Diş çekildikten sonra kurtulacağımı sandım. Ama ağrı bütün vücudumu sardı ilacın etkisi geçince hemen ateşim yükselmeye başlıyor. Kaç aydır böyle boşa gidiyor diş çekilince rahatlarım dedim kürler yapmaya başladım yok olur gibi değil oturup kalkamaz oldum artık :KK43:

Anlasildi merkez sen üzme yeterli tatli canini kuzummmm benim seviyorum kiz seni

Sağol ablacım bende seni seviyorum allah razı olsun. Hani insan sevdiğine der ya sen benm başıma gelen en güzel şeysin diye bence sende her insanın hayatında olması gereken kişilerden birisisin. Insanın senin gibi aklı başında şefkatli yol gösteren bi büyüğe ihtiyacı vardır her zaman..

Son düzenleme:
Selamun aleykum kizlar nasilsiniz dicem ama her satiri okudum biliyorum nazil olduğunuzu :KK68:
@uslutuba sen zaten birgün normal yumurtayla değil adete yakin yumurtayla gebe kalacaksin olacagi o olacak he :KK70:
yaren92 yaren92 bahar temizligi deyip beni burada azdirma zor tutuyorum kendimi mutfak beni bekliyor camlar beni bekliyor ama ben hic bakmiyorum onlara doğru:mad: ama güneş vurdukça evinmin içine içim kipir kipir oluyor bütün evi temizleyesim geliyo:-) birde duvarları silmek istiyorum gözümde büyüyor ya :KK43:
bebeem bebeem yasadiklarini bildiğim için seni her zaman güçlü gördüm.biliyormusun dolup tasacagini bekliyordum.çünkü içinde yasiyor insan sikintilarini ve birgün kaybetme endişesi agir basinca kendini satasacak şekilde biliyorsun.her zaman dua ediyorum çünkü ben hamile kalinmakla herşeyin bilmediğini çok iyi öğrendim mühim olan hayirlisiyla o yavruyu kucağa almak.kimi hamile duysam duam hep Allahin kucaginiza alnadini nasip etmesidir.üzme kendini olur mu çünkü ben senin güçlü olmani seviyorum canim :KK19:
@pembebasliklikiz tamam anladik hormonlardan anladik kimsende yok kovana yaptin yapicagini ilk ozurde affetmedi seni diye bu tripte ne:63: kizz :KK70: bak ne güzel hem bugün hadi hazirlanan dolaşmaya cikalim demiş.sende inat etme git dolaş hava al bebisinle yürüyüş yapin oksijen al biraz dimi ama:KK70:
Cepten çok uzun yazamiyorum sayfa yavasliyor.yazarim yine.bu arada zeynodan haber yok sanirim hala
Düzeldim ablam geçti artık :)) ajda pekkandan kendime bambaska birini hediye ediyorum :))) topladım dagilan kalbimin her köşesini :cool:

Sağol canım ne zamandır bu diş yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Diş çekildikten sonra kurtulacağımı sandım. Ama ağrı bütün vücudumu sardı ilacın etkisi geçince hemen ateşim yükselmeye başlıyor. Kaç aydır böyle boşa gidiyor diş çekilince rahatlarım dedim kürler yapmaya başladım yok olur gibi değil oturup kalkamaz oldum artık :KK43:

diş ağrısı zor :KK43:

Eki Görüntüle 1489859 Dua edin kizlar.. Lekem var doktor yatis verdi.. Rabbim onu korusun.. Benimlee kalirr:KK61:

Oyy canm benm nooldu sana böyle kıyamam yaa :cry: Üzülme inşaallah Rabbimin izniyle bişeycik olmicak sana da bebişine de. Için ferah tut kendi kendine stres yapmamaya gayret göster güçlü dur ki tüm olumsuzlukları tüm engelleri devirip yoluna bakabilesin..

Gidemedim ki sabah nasil agrim basladi yataktan tuvalte zor gittim sag tarafim bacagima kadar uyustu resmen esim gondermedi...sonra gecti...temizlik yaptim..simdi iyiuim ciktim disari tek basima magazalara bakicam...esim gitme bisey olur yolda ama cok bunaldim sabhtan beri...yakinda zatn..sen nasilsin moralin nasil canom?
Iyiyim tatlim bende dün topladim evi çıktım kütüphaneye gittim dönüşte çiçek aldim saksisini degistim misafir geldi falan acildim şükür :)

Kızlar ya çok kötüyüm diş çekildi ama onun ağrısı bütün vücuduma vurdu sürekli ateşleniyorum ilaçla duruyorum :KK43: çekimden önce antibiyotik kullanmıştım çektikten sonrada antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor bir taraftan kendim ve eşim için kür yapıyordum bu haldeyken eşiminkini bıraktım kendimkinide bitene kadar yapıcam. Yine hayallerim suya düştü maalesef :KK43: Diş çekimi zaten çok zor geçti bir de üstüne şu an ilaçsız duramıyorum maffoldum dua edin bana lütfen :KK42:
Ah ya Allah sifa versin kuzum gecer inşallah hemen :(

Dun ben kötüydüm bugün herkes :KK12: hamisler ben dahil hormon kurbaniyiz En Büyük KK hamis olmayanlar seytan vesvesesi kurbani :KK62: vesveselenmesyin hormonlara takilmayin :KK5:

mevsimsel mi ki acaba. bugün bende tuhafım toplu tuhaflık günümüz galiba. benimde ağlayasım geliyor. tanımadığım yan komşunun düğğünü var kız evdev çıkıp arabaya bindi ben camda ağlıyorum :KK61:

Back
X