- 26 Kasım 2014
- 761
- 481
- 78
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.041
Kızlar adetlerim düzensiz hamile kalamıyorum
Bi sorun yok kist falan yok adetim 2 ay da bir oluyorum hamile kalamıyorum soğan kürü fayda edermi acaba
15 17 civarı. Normalde 17 ama kimyasal gebelikten beri erken gelmeye başladı bir iki gün.Kac gun var adete?
Gidemedim ki sabah nasil agrim basladi yataktan tuvalte zor gittim sag tarafim bacagima kadar uyustu resmen esim gondermedi...sonra gecti...temizlik yaptim..simdi iyiuim ciktim disari tek basima magazalara bakicam...esim gitme bisey olur yolda ama cok bunaldim sabhtan beri...yakinda zatn..sen nasilsin moralin nasil canom?Oy yavrum yagezmeye gidecektin bugün sen
E yumurtlama zamani degil o...pko yoksa ben kendimi biliyorum benimki yumurtlama agrisi da seninki hayrdir insallah15 17 civarı. Normalde 17 ama kimyasal gebelikten beri erken gelmeye başladı bir iki gün.
Aynen abla galiba benimki anormal olucak ama gecrn adette cikan catlamamis yumrta inat etti buyudu en son 28mm oldu dedim bu yapisti bana bunda bi hayr var diye ama o da gitti!...bakalim bundan sonra nolucak ben de mi terslik anlamadimSelamun aleykum kizlar nasilsiniz dicem ama her satiri okudum biliyorum nazil olduğunuzu
nurun_ala_nur sen zaten birgün normal yumurtayla değil adete yakin yumurtayla gebe kalacaksin olacagi o olacak he
yaren92 bahar temizligi deyip beni burada azdirma zor tutuyorum kendimi mutfak beni bekliyor camlar beni bekliyor ama ben hic bakmiyorum onlara doğru ama güneş vurdukça evinmin içine içim kipir kipir oluyor bütün evi temizleyesim geliyo birde duvarları silmek istiyorum gözümde büyüyor ya
@bebeem yasadiklarini bildiğim için seni her zaman güçlü gördüm.biliyormusun dolup tasacagini bekliyordum.çünkü içinde yasiyor insan sikintilarini ve birgün kaybetme endişesi agir basinca kendini satasacak şekilde biliyorsun.her zaman dua ediyorum çünkü ben hamile kalinmakla herşeyin bilmediğini çok iyi öğrendim mühim olan hayirlisiyla o yavruyu kucağa almak.kimi hamile duysam duam hep Allahin kucaginiza alnadini nasip etmesidir.üzme kendini olur mu çünkü ben senin güçlü olmani seviyorum canim
@pembebasliklikiz tamam anladik hormonlardan anladik kimsende yok kovana yaptin yapicagini ilk ozurde affetmedi seni diye bu tripte nekizz bak ne güzel hem bugün hadi hazirlanan dolaşmaya cikalim demiş.sende inat etme git dolaş hava al bebisinle yürüyüş yapin oksijen al biraz dimi ama
Cepten çok uzun yazamiyorum sayfa yavasliyor.yazarim yine.bu arada zeynodan haber yok sanirim hala
Ayyy abla aklima geldi...esim sabah dedi madem yumurtlama agrisi gel degerlendirelim dedi bende ben agridan durmaiyom git basimdan dedim eskiden ben gel derdim simdi o skstryoSelamun aleykum kizlar nasilsiniz dicem ama her satiri okudum biliyorum nazil olduğunuzu
nurun_ala_nur sen zaten birgün normal yumurtayla değil adete yakin yumurtayla gebe kalacaksin olacagi o olacak he
yaren92 bahar temizligi deyip beni burada azdirma zor tutuyorum kendimi mutfak beni bekliyor camlar beni bekliyor ama ben hic bakmiyorum onlara doğru ama güneş vurdukça evinmin içine içim kipir kipir oluyor bütün evi temizleyesim geliyo birde duvarları silmek istiyorum gözümde büyüyor ya
@bebeem yasadiklarini bildiğim için seni her zaman güçlü gördüm.biliyormusun dolup tasacagini bekliyordum.çünkü içinde yasiyor insan sikintilarini ve birgün kaybetme endişesi agir basinca kendini satasacak şekilde biliyorsun.her zaman dua ediyorum çünkü ben hamile kalinmakla herşeyin bilmediğini çok iyi öğrendim mühim olan hayirlisiyla o yavruyu kucağa almak.kimi hamile duysam duam hep Allahin kucaginiza alnadini nasip etmesidir.üzme kendini olur mu çünkü ben senin güçlü olmani seviyorum canim
@pembebasliklikiz tamam anladik hormonlardan anladik kimsende yok kovana yaptin yapicagini ilk ozurde affetmedi seni diye bu tripte nekizz bak ne güzel hem bugün hadi hazirlanan dolaşmaya cikalim demiş.sende inat etme git dolaş hava al bebisinle yürüyüş yapin oksijen al biraz dimi ama
Cepten çok uzun yazamiyorum sayfa yavasliyor.yazarim yine.bu arada zeynodan haber yok sanirim hala
Eki Görüntüle 1489859 Dua edin kizlar.. Lekem var doktor yatis verdi.. Rabbim onu korusun.. Benimlee kalirr
Yok ya yumurtlamayı biz degerlendiremedik malesef. Adet sancısı olabilir knmcaE yumurtlama zamani degil o...pko yoksa ben kendimi biliyorum benimki yumurtlama agrisi da seninki hayrdir insallah
Kızlar benimde 8 ay oldu eşiminde benimde herhangi bir sorunumuz yok sadece rahim filmi çektirmedim dr eylüle kadar gelme dedi çok üzülüyorum rabbim hepimize sağlıklıklı evlatlar versin dua çok önemli ben meryem süresi yasin fetih okuyorum 70000 bin lemyelid çektim artık rabbimden bekliyorum
Dr eylüle kadar bekle dedi bende korktum ama testlerden sonra bu ay daha rahattım rabbe sığınmak gerek stres bahane herşey imtihan rab bizden dua bekliyor demekcanım rahim filmini çektirir öyle bekle hem için rahat eder bi sorun olmadığını bilerek. bizde beklemedeyiz varsa nasibimizde gelir elbet
Bide gece vardiya sinda kiler vardi ama onlara yazamadimabla helal olsun sana bütün sayfaları okuyup genel analiz yapıp yazdığım içingünün özeti gibisin
Anlasildi merkez sen üzme yeterli tatli canini kuzummmm benim seviyorum kiz seniKavga ettik sinirlendirdi beni sildim herşeyi herkesi. Sonra baktım o istediğini yapıyo ben niye kendime eziyet ediyorum o zaman dedim geri ekledim kusura bakmayın artk
Dr eylüle kadar bekle dedi bende korktum ama testlerden sonra bu ay daha rahattım rabbe sığınmak gerek stres bahane herşey imtihan rab bizden dua bekliyor demek
Bide gece vardiya sinda kiler vardi ama onlara yazamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?