Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar adetlerim düzensiz hamile kalamıyorum

Bi sorun yok kist falan yok adetim 2 ay da bir oluyorum hamile kalamıyorum soğan kürü fayda edermi acaba

Ben bekarken kullanmıştım oluyodum vala. Canm bi sorun yoksa neden böyle olsun ki küçük de olsa bi kist falan vardır tahminimce. Stresten olsa 2 ay gibi bi süre de çok fazla. Bence bi tekrar git görün ama iyi bi doktora

Oy yavrum ya gezmeye gidecektin bugün sen
Gidemedim ki sabah nasil agrim basladi yataktan tuvalte zor gittim sag tarafim bacagima kadar uyustu resmen esim gondermedi...sonra gecti...temizlik yaptim..simdi iyiuim ciktim disari tek basima magazalara bakicam...esim gitme bisey olur yolda ama cok bunaldim sabhtan beri...yakinda zatn..sen nasilsin moralin nasil canom?

Aynen abla galiba benimki anormal olucak ama gecrn adette cikan catlamamis yumrta inat etti buyudu en son 28mm oldu dedim bu yapisti bana bunda bi hayr var diye ama o da gitti!...bakalim bundan sonra nolucak ben de mi terslik anlamadim

Ayyy abla aklima geldi...esim sabah dedi madem yumurtlama agrisi gel degerlendirelim dedi bende ben agridan durmaiyom git basimdan dedim eskiden ben gel derdim simdi o skstryo

Dua edin kizlar.. Lekem var doktor yatis verdi.. Rabbim onu korusun.. Benimlee kalirr

Kızlar benimde 8 ay oldu eşiminde benimde herhangi bir sorunumuz yok sadece rahim filmi çektirmedim dr eylüle kadar gelme dedi çok üzülüyorum rabbim hepimize sağlıklıklı evlatlar versin dua çok önemli ben meryem süresi yasin fetih okuyorum 70000 bin lemyelid çektim artık rabbimden bekliyorum

canım rahim filmini çektirir öyle bekle hem için rahat eder bi sorun olmadığını bilerek. bizde beklemedeyiz varsa nasibimizde gelir elbet

canım rahim filmini çektirir öyle bekle hem için rahat eder bi sorun olmadığını bilerek. bizde beklemedeyiz varsa nasibimizde gelir elbet
Dr eylüle kadar bekle dedi bende korktum ama testlerden sonra bu ay daha rahattım rabbe sığınmak gerek stres bahane herşey imtihan rab bizden dua bekliyor demek

Dr eylüle kadar bekle dedi bende korktum ama testlerden sonra bu ay daha rahattım rabbe sığınmak gerek stres bahane herşey imtihan rab bizden dua bekliyor demek

elbette ki öyle canım. biz sadece elimizden geleni yapmalıyız . rabbim ol dedikten sonra her türlü olur. bi çok insan var bekleyip sonradan tüpleri kapalı çıkan, ben bekliceksen için rahat beklersin diye dedim.

Kızlar ya çok kötüyüm diş çekildi ama onun ağrısı bütün vücuduma vurdu sürekli ateşleniyorum ilaçla duruyorum çekimden önce antibiyotik kullanmıştım çektikten sonrada antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor bir taraftan kendim ve eşim için kür yapıyordum bu haldeyken eşiminkini bıraktım kendimkinide bitene kadar yapıcam. Yine hayallerim suya düştü maalesef Diş çekimi zaten çok zor geçti bir de üstüne şu an ilaçsız duramıyorum maffoldum dua edin bana lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…