Gebe kalamayanlar buraya.....

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun, benim moralim cok bozuk dun geceden beri agliyorm esimle tartistik konuşmuyoruz dunden beri

Kendime cevap yzmışm ya :) okuldan geldm temizlik yapmam lazm ama çok yorgunum. Sende ne var ne yok
Ah cano bugunde mi okulun var?bende sabah temizlik yapcam dedim agrim baslayinca esim birak yapma dedi...ama simdi iyiyim birazdan kalkarim...

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun, benim moralim cok bozuk dun geceden beri agliyorm esimle tartistik konuşmuyoruz dunden beri
Canim?sebebini soyliyeyim hormonlarin sana oyun oynuyo:))skma canini senin durumunu bildigi icin esin gelicek yanina...barisicaksiniz merak etme!...

Ah cano bugunde mi okulun var?bende sabah temizlik yapcam dedim agrim baslayinca esim birak yapma dedi...ama simdi iyiyim birazdan kalkarim...
Haftasonu kursu açılıyo okullarda. Ondan mütevellit cumartesi sabah da gidiyorum cnm. Valla ben de başlamştm. Ama yine sancı yaptı bende bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…