- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.001
Ahh canim sorma esim o kadar inatçı ki suclu bendim gittim ozur diledim yok konusmayacam senle diyo bende konusmadim dun geceden beri konuşmuyoruz geceyi aglayarak gecirdim o erkenden uyudu. Simdi hazirlan disari cikalim diyo ama ben gitmeyecem..Canim?sebebini soyliyeyim hormonlarin sana oyun oynuyo:))skma canini senin durumunu bildigi icin esin gelicek yanina...barisicaksiniz merak etme!...
Kuzum oglen ben kiyamet kopardim evde dünAhh canim sorma esim o kadar inatçı ki suclu bendim gittim ozur diledim yok konusmayacam senle diyo bende konusmadim dun geceden beri konuşmuyoruz geceyi aglayarak gecirdim o erkenden uyudu. Simdi hazirlan disari cikalim diyo ama ben gitmeyecem..
Bizimkide oyle ama bence cik disari ama yuz verme ugrassin...degerli olan su an sen ve bebisin!...Ahh canim sorma esim o kadar inatçı ki suclu bendim gittim ozur diledim yok konusmayacam senle diyo bende konusmadim dun geceden beri konuşmuyoruz geceyi aglayarak gecirdim o erkenden uyudu. Simdi hazirlan disari cikalim diyo ama ben gitmeyecem..
Kiyamam sana yaa isin zor...bnm sancim bitti supurdum silecem simdiHaftasonu kursu açılıyo okullarda. Ondan mütevellit cumartesi sabah da gidiyorum cnm. Valla ben de başlamştm. Ama yine sancı yaptı bende bıraktım
Hayrolsun yavrum sıkıntılı uyuduysan demekBi ruya gordum dun aksam terleyerk ve korkarak uyandim iyi baslamadi gunum
Yok kuzum cok sakin cok rahattim uyandim esimi kontrol ettim boyle...hatta aglamaktan bogazim acimisHayrolsun yavrum sıkıntılı uyuduysan demek
Hadi hayırlısıGünaydınçok istikrarlı bi atesim var 36.6
Doktora gittin mi pekiKızlar banada yardımcı olun adetlerim düzensiz hamile kalamıyorum
Kızlar banada yardımcı olun adetlerim düzensiz hamile kalamıyorum
Bi sorun yok kist falan yok adetim 2 ay da bir oluyorum hamile kalamıyorum soğan kürü fayda edermi acabaDoktora gittim mi canm bi sorun var mı kist falan
Evt 15 gün denedim 1ay oldu deneyeli 25 şubatttan beri adet görmedim cnmsoğan suyunu denedin mi?
Sende pko varmi?Kızlar adetlerim düzensiz hamile kalamıyorum
Bi sorun yok kist falan yok adetim 2 ay da bir oluyorum hamile kalamıyorum soğan kürü fayda edermi acaba
Evt bi sorun yokDoktora gittin mi peki
HyrSende pko varmi?
Ya ağır iş yapınca oluyo anlamıyorum ki. Altı üstü bir odanın camını sildim hiç böyle olmazdı. Ters giden bi şeyler var ya. Acaba yumurtalklara zarar mı verdi diye düşünüyorumKiyamam sana yaa isin zor...bnm sancim bitti supurdum silecem simdi
canm adet düzenlemek gerçekten çok zor bnm ilaçla zor oluyorum 3-4 aya bir ama sen galiba 2 ayda bir düzenli oluyosan bu hamile kalmana problem degil yumurtlama gününü çok iyi bilmen lazımEvt 15 gün denedim 1ay oldu deneyeli 25 şubatttan beri adet görmedim cnm
EvtDoktora gittin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?