- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.021
Allah allah bu adet sokulememe pko da oluyo ama?hormonlarina herseye bakildi mi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah bu adet sokulememe pko da oluyo ama?hormonlarina herseye bakildi mi???
Evt ama nasıl anlicam yumurtlama dönemimicanm adet düzenlemek gerçekten çok zor bnm ilaçla zor oluyorum 3-4 aya bir ama sen galiba 2 ayda bir düzenli oluyosan bu hamile kalmana problem degil yumurtlama gününü çok iyi bilmen lazım
Peki iki ay olmaman için ne dedi doktor?Evt bi sorun yok
Kac gun var adete?Ya ağır iş yapınca oluyo anlamıyorum ki. Altı üstü bir odanın camını sildim hiç böyle olmazdı. Ters giden bi şeyler var ya. Acaba yumurtalklara zarar mı verdi diye düşünüyorum
Evt cnm bakıldı gayet herşey düzenli ilaç veriyolar adetlerim için sonraki ay yine geçikiyoAllah allah bu adet sokulememe pko da oluyo ama?hormonlarina herseye bakildi mi???
Hırsi olabilir dediPeki iki ay olmaman için ne dedi doktor?
Polip olabilir detayli bi ultrasona gir iyi bi doktor bul bnce canimEvt cnm bakıldı gayet herşey düzenli ilaç veriyolar adetlerim için sonraki ay yine geçikiyo
canım telefonun akıllı telefonsa eger takvimim diye bi program var indir adet günün yazıyosun ne kadar zamlanda bir oldugunu yazıyosun o sana yumurtlama gününü gösteriyo hamileliğin yüksek oldugu dönemi düşük oldugu dönemi hepsini söylüyor bide onu deneEvt ama nasıl anlicam yumurtlama dönemimi
İncir kürünü denedinizmi?Polip olabilir detayli bi ultrasona gir iyi bi doktor bul bnce canim
Tmm cnm sağ ol bebiş istiyorum tüm kalbimlecanım telefonun akıllı telefonsa eger takvimim diye bi program var indir adet günün yazıyosun ne kadar zamlanda bir oldugunu yazıyosun o sana yumurtlama gününü gösteriyo hamileliğin yüksek oldugu dönemi düşük oldugu dönemi hepsini söylüyor bide onu dene
Aminkızlar hepinize günaydın iyi haftasonları diliyorum..hepinizin güzel haberler alması dileğiyle:)))
Bnde prolaktin oldugu icin onu denemedim ama yumurtam buyuyunce catlasin diye bi kac tane yedim faydasi olmadi...hamilelik olmadi yaniİncir kürünü denedinizmi?
Amin inşaallah canimbasın sağolsun canım cok üzüldüm ya inş. acını hafifletecek bi bebeğin olur tez zamanda
Hmm üzüldümBnde prolaktin oldugu icin onu denemedim ama yumurtam buyuyunce catlasin diye bi kac tane yedim faydasi olmadi...hamilelik olmadi yani
4ay soğan suyunu denicem ardından incir kürünü bakalım faydasını bulucammıHmm üzüldüm
Oy yavrum yaYok kuzum cok sakin cok rahattim uyandim esimi kontrol ettim boyle...hatta aglamaktan bogazim acimis
Canim hayit otu icin de hormon düzeni icin iyi geldiği soyleniyor doktora gittin mi hic?4ay soğan suyunu denicem ardından incir kürünü bakalım faydasını bulucammı
Selamun aleykum kizlar nasilsiniz dicem ama her satiri okudum biliyorum nazil olduğunuzu
nurun_ala_nur sen zaten birgün normal yumurtayla değil adete yakin yumurtayla gebe kalacaksin olacagi o olacak he
yaren92 bahar temizligi deyip beni burada azdirma zor tutuyorum kendimi mutfak beni bekliyor camlar beni bekliyor ama ben hic bakmiyorum onlara doğru
ama güneş vurdukça evinmin içine içim kipir kipir oluyor bütün evi temizleyesim geliyo
birde duvarları silmek istiyorum gözümde büyüyor ya
bebeem yasadiklarini bildiğim için seni her zaman güçlü gördüm.biliyormusun dolup tasacagini bekliyordum.çünkü içinde yasiyor insan sikintilarini ve birgün kaybetme endişesi agir basinca kendini satasacak şekilde biliyorsun.her zaman dua ediyorum çünkü ben hamile kalinmakla herşeyin bilmediğini çok iyi öğrendim mühim olan hayirlisiyla o yavruyu kucağa almak.kimi hamile duysam duam hep Allahin kucaginiza alnadini nasip etmesidir.üzme kendini olur mu çünkü ben senin güçlü olmani seviyorum canim
@pembebasliklikiz tamam anladik hormonlardan anladik kimsende yok kovana yaptin yapicagini ilk ozurde affetmedi seni diye bu tripte nekizz
bak ne güzel hem bugün hadi hazirlanan dolaşmaya cikalim demiş.sende inat etme git dolaş hava al bebisinle yürüyüş yapin oksijen al biraz dimi ama
Cepten çok uzun yazamiyorum sayfa yavasliyor.yazarim yine.bu arada zeynodan haber yok sanirim hala
Selamun aleykum kizlar nasilsiniz dicem ama her satiri okudum biliyorum nazil olduğunuzu
nurun_ala_nur sen zaten birgün normal yumurtayla değil adete yakin yumurtayla gebe kalacaksin olacagi o olacak he
yaren92 bahar temizligi deyip beni burada azdirma zor tutuyorum kendimi mutfak beni bekliyor camlar beni bekliyor ama ben hic bakmiyorum onlara doğru
ama güneş vurdukça evinmin içine içim kipir kipir oluyor bütün evi temizleyesim geliyo
birde duvarları silmek istiyorum gözümde büyüyor ya
bebeem yasadiklarini bildiğim için seni her zaman güçlü gördüm.biliyormusun dolup tasacagini bekliyordum.çünkü içinde yasiyor insan sikintilarini ve birgün kaybetme endişesi agir basinca kendini satasacak şekilde biliyorsun.her zaman dua ediyorum çünkü ben hamile kalinmakla herşeyin bilmediğini çok iyi öğrendim mühim olan hayirlisiyla o yavruyu kucağa almak.kimi hamile duysam duam hep Allahin kucaginiza alnadini nasip etmesidir.üzme kendini olur mu çünkü ben senin güçlü olmani seviyorum canim
@pembebasliklikiz tamam anladik hormonlardan anladik kimsende yok kovana yaptin yapicagini ilk ozurde affetmedi seni diye bu tripte nekizz
bak ne güzel hem bugün hadi hazirlanan dolaşmaya cikalim demiş.sende inat etme git dolaş hava al bebisinle yürüyüş yapin oksijen al biraz dimi ama
Cepten çok uzun yazamiyorum sayfa yavasliyor.yazarim yine.bu arada zeynodan haber yok sanirim hala