Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim?sebebini soyliyeyim hormonlarin sana oyun oynuyo:))skma canini senin durumunu bildigi icin esin gelicek yanina...barisicaksiniz merak etme!...
Ahh canim sorma esim o kadar inatçı ki suclu bendim gittim ozur diledim yok konusmayacam senle diyo bende konusmadim dun geceden beri konuşmuyoruz geceyi aglayarak gecirdim o erkenden uyudu. Simdi hazirlan disari cikalim diyo ama ben gitmeyecem..

Ahh canim sorma esim o kadar inatçı ki suclu bendim gittim ozur diledim yok konusmayacam senle diyo bende konusmadim dun geceden beri konuşmuyoruz geceyi aglayarak gecirdim o erkenden uyudu. Simdi hazirlan disari cikalim diyo ama ben gitmeyecem..
Kuzum oglen ben kiyamet kopardim evde dün o_O hamileyken öyle oluyor malesef bebis kaygısı falan biraz hassas olunuyor malesef :stop:

Bizimkide oyle ama bence cik disari ama yuz verme ugrassin...degerli olan su an sen ve bebisin!...

Kiyamam sana yaa isin zor...bnm sancim bitti supurdum silecem simdi
Ya ağır iş yapınca oluyo anlamıyorum ki. Altı üstü bir odanın camını sildim hiç böyle olmazdı. Ters giden bi şeyler var ya. Acaba yumurtalklara zarar mı verdi diye düşünüyorum

Back
X