- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.961
Aynennnn daldık gittik sabah ettik
dr tedavi süresi uzarsa siz yıpranırsınız diyede yapmış olabilir canım bi de öyle düşün
yok mu peki başka güvenebiliceğin bi dr canımolabılır...ama mesela pko ınusılun lede ılgılı bısıy.doktorum hıc bana anlatmadı bıle.bras ılgısız mı ne ..ben dedımkı ben adetımı duzenleyıp sora bebek ıstıom dedım adam bana dırek klomen werdı werır wermez iğne lafı etti.sınırımı hoplattı..
yok mu peki başka güvenebiliceğin bi dr canım
bence başka bi dr a daha git en azından emin ol tedavidenya nere gtsen aynı aslında da.kafası karısıo ınsanın.benım doktorun baya methini duydum ondan ona gttım ben.ama bana direk olarak maddı olarak ılgılenıo gbı gldi.yanı braz ılgısız adam.bırde cekıngen
Kızlar bende kaçar öpüyorum sizleri tekrar görüşürüz inşallahh iyi gecelerrr
iyi geceler canım görüşürüzKızlar bende kaçar öpüyorum sizleri tekrar görüşürüz inşallahh iyi gecelerrr
bence başka bi dr a daha git en azından emin ol tedaviden
bak bu ay bi dr adaha git o da aynı yolu izlerse devam edersin bu doktordanbcamı bılmıom cnm kıne.bazen de dıom kı saga sola kulak asma doktor ne derse onu yap dıom ..
bak bu ay bi dr adaha git o da aynı yolu izlerse devam edersin bu doktorda
tamam kuzum konuşuruz sonra yine iyi gecelernyse kuzum bakıcaz artıkın...fzla takmaya glmıo bunları aslında.brakcan salcan hamıle kalcan :) ben kacıom cnm gene grusurus burda olursan
tamam kuzum konuşuruz sonra yine iyi geceler
Kendi bebeğim için 2 sene oldu perşembe aksami aklima düştü okudum canim.ben uyuya kalmisim yine namaza kalkinca gordumhg canım nasılsın ya kaybettiğimiz bebek derken kimin bebeği için okudun ben kaçırdım
aynen öyle canım neymiş kocamdaymış sorun falan bi görsen bende eve geldim ağladım ama iyiki herkesin anlyışlı bir eşi var oda Rabbim neyi ne zaman uygun gördüyse uygun olur dedi...Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Nispette neymis ya ne sinir insanlar var gecen gun bi arkadasta bana llaf soktu iste kocam beni dogurmak icin almis dogurmak benim isim diyip duruyodu eve geldim sinirden agladim bir ton bosver takma kafana degmez allaha havale ediyorum ben boylelerini.
Günaydın da neden üzgünsün şekerSelam canlarim gunaydin herkese;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?